kasjas Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Masz rację wz tak to powinno wyglądać. Kajusza masz mój głos, choć zdjęcie nr 2 jest poruszające dogłębnie :-( Quote
Kajusza Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 kasjas napisał(a):Masz rację wz tak to powinno wyglądać. Kajusza masz mój głos, choć zdjęcie nr 2 jest poruszające dogłębnie :-( dziękuję za głos :-) ..... wiem, niektóre fotki też poruszyły mnie, jedna suczka bardzo mi przypomina moją sukę ..... ehhhh, tyle jest psich nieszczęść :-( Quote
zerduszko Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 wilczy zew napisał(a):jeśli Kuba by zmieniał domek,to on ze swym ludziem odchodzi od Ciebie a nie odwrotnie Bzdura :p :p Quote
Kajusza Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 zerduszko napisał(a):Bzdura :p :p dlaczego bzdura? wydaje mi się, że to rozsądne ..... pies nie będzie potem warował przy drzwich w oczekiwaniu aż znana mu osoba, która go zostawiła (w jego mniemaniu) wróci. Quote
zerduszko Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Kajusza napisał(a):dlaczego bzdura? wydaje mi się, że to rozsądne ..... pies nie będzie potem warował przy drzwich w oczekiwaniu aż znana mu osoba, która go zostawiła (w jego mniemaniu) wróci. Bo to jak WSZYSTKO i ZAWSZE zależy od psa :p Mi się najlepiej sprawdziło przekazanie psa na neutralnym gruncie. Tak oddawałam wrednego gada, który u mnie nie zawsze się dał obcym dotykać (tu czuł się pewnie) i młodego, który obcych w domu obwarkiwał, a co więcej nie sprawdzałam. Jak zostawiałam psa u ludzi, to było różnie, ale bezwzględnie trzeba wyjść tak, żeby pies nie widział i nie było siedzenia pod drzwiami. Jak ludzie przyjeżdżają do nas, to psy (a nawet koty) nawiewają przed nimi prawie zawsze :lol: Quote
kasjas Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 W przypadku Kuby, to moim zdaniem będzie dobre rozwiązanie, on pójdzie z każdym na dwór. Jak zobaczy smycz, to jest mu obojętne, kto ją trzyma :) Quote
kasjas Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Na razie milczy. A Kubuś coraz bardziej jest w naszej rodzinie, liże mnie po nosi i daje buziaki :lol: Cieszy się jak szczeniak jak przychodzimy do domu:) Quote
malawaszka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 to dobrze, że się czuje u Was coraz lepiej, ale mógłby już do nowych opiekunów się przyzwyczajać kurcze, jak na niego nie ma chętnych to już widzę tą kolejkę po Dżordża :mdleje: pocykaj jeszcze jakieś fotki co? Quote
wilczy zew Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 zerduszko napisał(a):Bo to jak WSZYSTKO i ZAWSZE zależy od psa :p Mi się najlepiej sprawdziło przekazanie psa na neutralnym gruncie. Tak oddawałam wrednego gada, który u mnie nie zawsze się dał obcym dotykać (tu czuł się pewnie) i młodego, który obcych w domu obwarkiwał, a co więcej nie sprawdzałam. Jak zostawiałam psa u ludzi, to było różnie, ale bezwzględnie trzeba wyjść tak, żeby pies nie widział i nie było siedzenia pod drzwiami. Jak ludzie przyjeżdżają do nas, to psy (a nawet koty) nawiewają przed nimi prawie zawsze :lol: słusznie,ja pisałam o konkretnym psie-Kubie Quote
zerduszko Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Ja tam Kuby nie znam :p I co, wiadomo coś? Quote
kasjas Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Nie, cioteczki, nie nastawiajcie sie. Pani się nie odezwała. Pocykam foteczki... tylko kiedy?? Cały czas w robocie siedzę :-( Może jutro mi sie uda :roll: Quote
kasjas Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Pani właśnie zadzwoniła. Powiedziała, ze sąsiadów trzeba szanować i nie moze sobie pozwolić na szczekanie, poza tym on ma charakterek :roll: Na co ja: no tak, bo to sznaucerek. Tak więc pani podziękowała. Quote
zerduszko Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Nie ma co żałować, trzeba mu znaleźć dom znający, rozumiejący i chcący TAKIEGO psa :) Quote
malawaszka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 ech no trudno, ale i tak plus dla Pani, że zadzwoniła bo to rzadkość - reszta po prostu olewa jak się nie decydują Quote
Kajusza Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 malawaszka napisał(a):ech no trudno, ale i tak plus dla Pani, że zadzwoniła bo to rzadkość - reszta po prostu olewa jak się nie decydują dokładnie ..... kobieta uszanowała kasjas i jej czas, a nie jak inni oleją, człowiek jak głupek wydzwania i się dopytuje, a Ci nawet nie raczą powiedzieć, że rezygnują z psa. Trzymam kciuki za Kube i szybkie znalezienie domu. Quote
kasjas Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 No tak, to jej się chwali. Ale mimo, że nie wierzyłam, że Pani go weźmie, to i tak mi przykro ;) Quote
kasjas Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Świeże foteczki, jeszcze ciepłe :lol: Kanapowcy A jak nie ma gdzie siedzieć, to sie tak siedzi:) A tak spi chłopczyk z dziewczynką. Dziewczynka zrobiona na mnicha:) W parku spotkaliśmy Dino:) Quote
kasjas Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Wydzieramy sie na panie z kijkami hehe Quote
kasjas Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 I ulubiona zabawka :) Z języczkiem:) I z listeczkiem :) Quote
kasjas Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 W biegu.. Tak sobie podrzuca kółko.. Ze aż wyskakuje z kadru :) Quote
malawaszka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 "Ty stary, gdzie masz jajka??!!" hahaha padłam :roflt: Quote
kasjas Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Młody też nie ma.. jak widać :lol: Rozkoszny ten Dino, przylepka:) Wzięty ze schronu :) No i miał parcie na szkło, co wystawiałam aparat, to mi sie nosem w obiektyw ładował hehe Quote
kasjas Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Maławszko wysłałam na podany przez Ciebie numer smska , ale cisza :( Quote
malawaszka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 kurde przecież nie powiedziałam nic strasznego o Kubusiu :( nie wiem czemu... wyślę jeszcze ja Twój numer Quote
Recommended Posts