Lu_Gosiak Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Diego po kastracji od wczoraj..wczoraj wieczorem juz 2 kołnierz był na wykonczeniu...niewiem jak dzisiaj, ale chłopak baardzo sie interesuje swoim brakiem jajek Quote
edyseja Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Czyli wystarczy, że zagoi się rana po operacji i będzie gotów do adopcji. Widziałabym go w domu z ogrodem, najlepiej u kogoś, kto w domu pracuje (za długo siedział sam w kojcu bez towarzystwa, żeby teraz znowu musiał wyczekiwać na powrót domowników), aktywnego, co lubi długie spacery po okolicy, w towarzystwie suczki odpowiedniej postury aby mogli razem brykać (skoro nie wszystkie psy toleruje lepiej nie ryzykować). :) Quote
kora78 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 takie rzeczy to tylko w Erze, prosze pani ;) Quote
Lu_Gosiak Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 edyseja napisał(a):Czyli wystarczy, że zagoi się rana po operacji i będzie gotów do adopcji. Widziałabym go w domu z ogrodem, najlepiej u kogoś, kto w domu pracuje (za długo siedział sam w kojcu bez towarzystwa, żeby teraz znowu musiał wyczekiwać na powrót domowników), aktywnego, co lubi długie spacery po okolicy, w towarzystwie suczki odpowiedniej postury aby mogli razem brykać (skoro nie wszystkie psy toleruje lepiej nie ryzykować). :) dokladnie taki domek mi sie dla Niego marzy:) czyli uz wiemy czego szukac;) Quote
mamanabank Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='kora78']takie rzeczy to tylko w Erze, prosze pani ;) To ja znowu przypomnę Wierę, cuda się zdarzają. Znalazła dom z ogrodem, Pani ma gabinet w domu, ma psiego towarzysza i chodzi na długie spacery http://foto1.m.onet.pl/_m/4b282409a5a8891d4a8e543fcc64c92d,10,19,0.jpg Czyli da się! :-) Quote
elaja Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='kora78']takie rzeczy to tylko w Erze, prosze pani ;) A nieprawda :eviltong: bo w życiu też - moje kochane znalezisko z ubiegłego roku http://www.dogomania.pl/threads/187162-Niewidomy-Ciapek-kerry-blue-ju%C5%BC-po-operacji-widzi-I-MA-NOWY-DOM-!!!/page19 Taki właśnie domek nam się marzył , i co ? Znalazł się wymarzony :loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 [quote name='elaja']A nieprawda :eviltong: bo w życiu też - moje kochane znalezisko z ubiegłego roku http://www.dogomania.pl/threads/187162-Niewidomy-Ciapek-kerry-blue-ju%C5%BC-po-operacji-widzi-I-MA-NOWY-DOM-!!!/page19 Taki właśnie domek nam się marzył , i co ? Znalazł się wymarzony :loveu: dokładnie - bo to jest właśnie potęga podswiadomości- takze wizualizujmy taki domek dla Diego:) Quote
DZIR Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Jak miło czytać ,że są jednak ludzie na dogo . którzy mają wiedzę z zakresu fizyki kwantowej świadomościi . Moc jaką ma wizualizacja i jej konsekwentne i nieustanne stosowanie czytaj = przesyłanie psu dobrej energii,która zmaterializuje się czymś dobrym dla psa. Wcześniej na kilku wątkach wątpiącym w swoje działanie osobom właśnie taką wiedzę przekazałam i stałam się przedmiotem kpin ze strony dyletantów. Quote
kora78 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 ja tez zycze psiakowi domku tego idealnego do jego potrzeb. tylko, musicie te potrzeby wlasciwie wyłuskać. niestety, w hotelowym kojcu, nie da sie z cala pewnoscia powiedziec, jak pies zachowywalby sie np w mieszkaniu. pewnie dlatego celujecie tylko w dom z ogrodem. Quote
Leila52 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Ten pies do tej pory nie znal normalnego psiego zycia i musi sie wszystkiego uczyc od nowa i dlatego ma tyle czasu ile jest potrzebne zeby mu znalezc odpowiedni dla tej rasy i charakteru domek. Quote
danavas Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [quote name='DZIR']Jak miło czytać ,że są jednak ludzie na dogo . którzy mają wiedzę z zakresu fizyki kwantowej świadomościi . Moc jaką ma wizualizacja i jej konsekwentne i nieustanne stosowanie czytaj = przesyłanie psu dobrej energii,która zmaterializuje się czymś dobrym dla psa. Wcześniej na kilku wątkach wątpiącym w swoje działanie osobom właśnie taką wiedzę przekazałam i stałam się przedmiotem kpin ze strony dyletantów. więc ja zaczynam afirmować o tym jak to na wątku naszych ogonków pojawiają się wszystkie obecne tu ciotki ;) http://www.dogomania.pl/threads/218412-Robaki-pch%C5%82y-i-ludzka-g%C5%82upota...trzy-psiaki-kt%C3%B3re-mia%C5%82y-umrze%C4%87-z-g%C5%82odu.... Quote
DZIR Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Nie tylko afirmować , trzeba też równocześnie wizualizować. Powodzenia Quote
elaja Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Sorry za offa , ale ta sunia wygląda jak rodzona siostra Diego - nie mogłam się powstrzymać http://www.dogomania.pl/threads/219665-Psy-z-przytuliska-w-%C5%9Amiglu-prosz%C4%85-o-wsparcie! Szasta Quote
edyseja Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Ale biedula - jeden wielki filc. :( Rzeczywiście b. podobna do Diego. Czy jest choć znikoma szansa na DT dla niej czy jedynym wyjściem byłby hotelik? Quote
elaja Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 edyseja napisał(a):Ale biedula - jeden wielki filc. :( Rzeczywiście b. podobna do Diego. Czy jest choć znikoma szansa na DT dla niej czy jedynym wyjściem byłby hotelik? Dzisiaj wątek podesłała mi znajoma z pytaniem czy bardziej jużak czy briard ;) Obiecałam na razie poogłaszać ślicznotę . Dt dla juzia to cholernie trudna sprawa , hotelik pewnie byłby wybawieniem . Sunia jest mniej więcej w wieku Diego i przynajmniej na razie widać ,że ma fantastyczny charakter . Nawet jeszcze nie sprawdziłam w jakim to rejonie Polski jest to schronisko , pewnie daleko . Na pewno będę myśleć jak by tu jej pomóc .... Quote
edyseja Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Śmigiel znajduje się niedaleko Poznania, jakieś 60 km (a dokładnie na trasie Poznań - Leszno). Quote
DZIR Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Rzeczywiście wygląda jak siostra Diego. . Quote
elaja Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 edyseja napisał(a):Śmigiel znajduje się niedaleko Poznania, jakieś 60 km (a dokładnie na trasie Poznań - Leszno). Niedaleko Poznania to oznacza , że daleko ode mnie :shake: Quote
edyseja Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Ok. 370 km, do mnie dokładnie tyle samo. Quote
danavas Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 pozwolę sobie zaprosić: http://www.dogomania.pl/threads/219674-Absolutnie-wszystko-za-4-zł...do-30.12.2011-22-00 zapraszam...to jest aż niemożliwe..żeby było tak tanio!!!!!! Quote
danavas Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 [quote name='Zirael'] ale wypasik:) super:) najlepszego na te święta pani Kamilo....dla całej rodziny i wszystkich ogonków życzymy razem z Remikiem:) Quote
Lu_Gosiak Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 12,12 przyszlo 30zl od edyseji - poszlo to na oplacenie kastracji - baardzo dziekujemy:):):) Quote
Vutz Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Co u DIEGO i co z jego "siostrą" SZASTĄ ? Quote
Recommended Posts