Jump to content
Dogomania

PSIAK w typie PONA od 2 lat nie wychodzi z kojca juz szczesliwy w DS !!!

Recommended Posts

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czyli wystarczy, że zagoi się rana po operacji i będzie gotów do adopcji. Widziałabym go w domu z ogrodem, najlepiej u kogoś, kto w domu pracuje (za długo siedział sam w kojcu bez towarzystwa, żeby teraz znowu musiał wyczekiwać na powrót domowników), aktywnego, co lubi długie spacery po okolicy, w towarzystwie suczki odpowiedniej postury aby mogli razem brykać (skoro nie wszystkie psy toleruje lepiej nie ryzykować). :)

Posted

edyseja napisał(a):
Czyli wystarczy, że zagoi się rana po operacji i będzie gotów do adopcji. Widziałabym go w domu z ogrodem, najlepiej u kogoś, kto w domu pracuje (za długo siedział sam w kojcu bez towarzystwa, żeby teraz znowu musiał wyczekiwać na powrót domowników), aktywnego, co lubi długie spacery po okolicy, w towarzystwie suczki odpowiedniej postury aby mogli razem brykać (skoro nie wszystkie psy toleruje lepiej nie ryzykować). :)

dokladnie taki domek mi sie dla Niego marzy:)
czyli uz wiemy czego szukac;)

Posted

[quote name='elaja']A nieprawda :eviltong: bo w życiu też - moje kochane znalezisko z ubiegłego roku
http://www.dogomania.pl/threads/187162-Niewidomy-Ciapek-kerry-blue-ju%C5%BC-po-operacji-widzi-I-MA-NOWY-DOM-!!!/page19
Taki właśnie domek nam się marzył , i co ? Znalazł się wymarzony :loveu:

dokładnie - bo to jest właśnie potęga podswiadomości- takze wizualizujmy taki domek dla Diego:)

Posted

Jak miło czytać ,że są jednak ludzie na dogo . którzy mają wiedzę z zakresu fizyki kwantowej świadomościi . Moc jaką ma wizualizacja i jej konsekwentne i nieustanne stosowanie czytaj = przesyłanie psu dobrej energii,która zmaterializuje się czymś dobrym dla psa. Wcześniej na kilku wątkach wątpiącym w swoje działanie osobom właśnie taką wiedzę przekazałam i stałam się przedmiotem kpin ze strony dyletantów.

Posted

ja tez zycze psiakowi domku tego idealnego do jego potrzeb. tylko, musicie te potrzeby wlasciwie wyłuskać. niestety, w hotelowym kojcu, nie da sie z cala pewnoscia powiedziec, jak pies zachowywalby sie np w mieszkaniu. pewnie dlatego celujecie tylko w dom z ogrodem.

Posted

Ten pies do tej pory nie znal normalnego psiego zycia i musi sie wszystkiego uczyc od nowa i dlatego ma tyle czasu ile jest potrzebne zeby mu znalezc odpowiedni dla tej rasy i charakteru domek.

Posted

[quote name='DZIR']Jak miło czytać ,że są jednak ludzie na dogo . którzy mają wiedzę z zakresu fizyki kwantowej świadomościi . Moc jaką ma wizualizacja i jej konsekwentne i nieustanne stosowanie czytaj = przesyłanie psu dobrej energii,która zmaterializuje się czymś dobrym dla psa. Wcześniej na kilku wątkach wątpiącym w swoje działanie osobom właśnie taką wiedzę przekazałam i stałam się przedmiotem kpin ze strony dyletantów.

więc ja zaczynam afirmować o tym jak to na wątku naszych ogonków pojawiają się wszystkie obecne tu ciotki ;)
http://www.dogomania.pl/threads/218412-Robaki-pch%C5%82y-i-ludzka-g%C5%82upota...trzy-psiaki-kt%C3%B3re-mia%C5%82y-umrze%C4%87-z-g%C5%82odu....

Posted

Ale biedula - jeden wielki filc. :( Rzeczywiście b. podobna do Diego.

Czy jest choć znikoma szansa na DT dla niej czy jedynym wyjściem byłby hotelik?

Posted

edyseja napisał(a):
Ale biedula - jeden wielki filc. :( Rzeczywiście b. podobna do Diego.

Czy jest choć znikoma szansa na DT dla niej czy jedynym wyjściem byłby hotelik?

Dzisiaj wątek podesłała mi znajoma z pytaniem czy bardziej jużak czy briard ;)
Obiecałam na razie poogłaszać ślicznotę . Dt dla juzia to cholernie trudna sprawa , hotelik pewnie byłby wybawieniem . Sunia jest mniej więcej w wieku Diego i przynajmniej na razie widać ,że ma fantastyczny charakter . Nawet jeszcze nie sprawdziłam w jakim to rejonie Polski jest to schronisko , pewnie daleko . Na pewno będę myśleć jak by tu jej pomóc ....

Posted

edyseja napisał(a):
Śmigiel znajduje się niedaleko Poznania, jakieś 60 km (a dokładnie na trasie Poznań - Leszno).

Niedaleko Poznania to oznacza , że daleko ode mnie :shake: