Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kićki do góry..Nie spadajcie..Domki potrzebne na cito. Dlaczego tutaj nikt nie zagląda??? Dzisiaj robiłam komuś rozliczenie i wysłałam na Waszą fundację 1 %..Niestety nie zaznaczyłam, że to na koty w Ostrołece...Podnoszę kicołki do góry, one potrzebują pomocy na wczoraj!!! Hopa!!!

• 5 months later...
  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sytuacja jest dramatyczna.
Pilnie potrzebujemy karmy dla kotów w Ostrołęce. Pani Krystyna jest jedną z niewielu karmicielek w Ostrołęce. Do tej pory regularnie dostarczaliśmy jej karmę, ale z powodów finansowych nie jesteśmy w stanie dłużej tego robić. Pani Krystyna od ponad miesiąca nie ma suchej karmy :-( Bardzo prosimy o pomoc! Gdyby ktoś mógł coś od siebie przekazać, podam adres do wysyłki na pw.

Posted

A może potrzeba zorganizować większą akcję zbierania karmy ? Taką jak NAKARMIŁEŚ PSA SWOJEGO? NAKARM BEZDOMNEGO! wraz ze zbiórką kasy na sterylki .

Posted

Sterylki są na koszt miasta, ale był problem z odławianiem. Schronisko musiało pomagać w odławianiu, bo p.Krysi "nie szło".
Zbierać na sterylki chyba nie ma sensu, tym bardziej, że nie ma nikogo kto by pomógł łapać. No chyba, że ktoś się zgłosi... :-)
Chciałabyś się zająć zbiórką?

Posted

Na koszt miasta sterylizują osoby, które mają numerki, to znaczy zapisały się na zabiegi w lutym. Podobno cała pula na ten rok jest już wykorzystana, to znaczy nie ma już wolnych numerków. Jednak warto to sprawdzić. P.Krystyna była zapisana chyba na 20 zabiegów.

Posted

Odnośnie zbiórki karmy pomyślę, na razie mam do roznoszenia ulotki PSIA-MAĆ, więc jak z tym załatwię to myślę, że nie będzie problemu :D. Tylko będzie trzeba mi wykonać projekt ulotki A4 odnośnie zbiórki karmy dla kociaków, postaram się w swoim zakresie wydrukować. Myślę, że najlepiej będzie zbierać we wrześniu, bo można ze szkołami porozmawiać :).