rytka Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 pan zaszczepi Fifi za swoje ale sterylke miał powiedziane,ze sunia przyjdzie wysterylizowana do niego wiec nie wypadalo teraz'nakazac' mu zaplacic za nia kochany sponsor sie nie wycofał ale ,zeby nie był/była samotnym sponsorem proponuje ,ze pozostała kasa po Fifi czyli 40 zł ,ktore mialo byc na szczepienia przeznaczyc na sterylke . Quote
Ajula Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 o proszę jakie nowiny :) nawet słowa nie pisnęłaś, że dziś do Poznania przyjedziesz ale po prawdzie to byłam taka zalatana, że chyba i tak nie miałabym czasu na kawkę z Tobą Quote
What May NN Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 bardzo się cieszę, że Fifi już w DS :-) oczywiście zgadzam się by kasa poszła na sterylkę, a transport do DS ?? zasponsorowałaś? Quote
Ajula Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 zasponsorowała może niech zostanie te 40 zł za transport u Rytki, bo ja wiem dokładnie, że ona nie ma kasy Quote
rytka Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Ajula napisał(a):o proszę jakie nowiny :) nawet słowa nie pisnęłaś, że dziś do Poznania przyjedziesz ale po prawdzie to byłam taka zalatana, że chyba i tak nie miałabym czasu na kawkę z Tobą skoro mi mała byla kula u nogi (dosłownie łazila wszedzie za mną) a tam panstwo czekaja z ustesknieniem to najlepsze było wyjscie. mysle,ze beda sobie nawzajem chwalic swoje towarzystwo tj.Fifi bedzie dobrze a panstwo zachwyceni taka ladna , rezolutna i grzeczna psina. tak strasznie chciałam sie jej pozbyc,ze popedzilam z rana ;) a na kawke tez bym czasu nie miala bo i tak naduzywam pomocy innych-wogole a tu konkretnie mam namysli Goski przy opiece nad mama wiec załatwiam co musze i spiesze na stanowisko w domu;)widzisz 'spusicłam z oka' na chwile mame i 2 zebra złamane widze jak ją boli i mam straszne wyrzuty ,ze niedopilnowałam:( What May NN napisał(a):bardzo się cieszę, że Fifi już w DS :-) oczywiście zgadzam się by kasa poszła na sterylkę, a transport do DS ?? zasponsorowałaś? tak transport biore na siebie zatankowałam za 5ozł i jakos sie 'dokulała moje auto' do Poznania i spowrotem takze pogodze sie z tym wydatkiem jakos pod warunkiem,ze nie bede musiala wracac po nią ale nie podejrzewam... Ajula napisał(a):zasponsorowała może niech zostanie te 40 zł za transport u Rytki, bo ja wiem dokładnie, że ona nie ma kasy Twoja wiedza mnie przeraża ;)Fifi to moje 'znalezisko' sama przywlekłam ja do domu i chociaz te 50zł moge w nia zainwestwac szczególnie,ze to ostatni wydatek na nia;) Quote
Ajula Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 rytka napisał(a): Twoja wiedza mnie przeraża ;)Fifi to moje 'znalezisko' sama przywlekłam ja do domu i chociaz te 50zł moge w nia zainwestwac szczególnie,ze to ostatni wydatek na nia;) nie bądź taka honorowa, a nasza kochana sponsorka na pewno myśli to samo co ja ;) Quote
jkp Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 rytka sterylka jest z fundacji opłacona i tyle. A TY BIERZ KASE NA TRANSPORT bez gadania, tym razem jest to bierz. WMNN sie zgadza :). Zostanie Ci kasa na cos innego. Umówmy się ,ze Ty sponsorujesz te psiaki( i koty) dając swój czas ,pracę i dach nad głową- to wszystko da sie przeliczyć jeśli sobie życzysz:diabloti: Quote
jkp Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 a w ogóle to szkoda ,ze nie wiedziałam ,ze zachzcasz o P - mam sweterek dla Buliny( musisz przymierzyć i wtedy bede wiedziała jakie lepsze ubranko kupić , bez psa cieżko rozmiar wybrać , chyba ,ze wezmę kota do przymiarki :) ) Wysle Ci sweterek tylko adres pliss na pw Quote
jkp Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Z innego wątku takie info: PODAJCIE DALEJ (POZNAŃ) Uwaga poznańscy psiarze!!! Jakiś debil na wybiegu dla psów nad Rusałką w Poznaniu i w jego okolicy porozrzucał kaszankę z trutką na szczury!!! Podajcie dalej! Quote
rytka Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='Elza22']Co słychać u dziewczynki ??[/QUOTE] mala po sterylce niedlugo zadzwonie popytac jak sie sprawuje ;) ciagle jeszcze odbieram tel.ws Fifi po 2 - 5 dzienie wszyscy chca ladnego kudlatego malego.... Quote
leni356 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='rytka']mala po sterylce niedlugo zadzwonie popytac jak sie sprawuje ;) ciagle jeszcze odbieram tel.ws Fifi po 2 - 5 dzienie wszyscy chca ladnego kudlatego malego....[/QUOTE] Rytka, może polecaj tego kudłaczka, też mały, tylko psiak, może akurat domek się znajdzie po Fifi: [url]http://www.psydoadopcji.pl/2011/12/ali-maly-jamnikowaty-piesek-szuka-domu/[/url] Quote
yunona Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Faktycznie , psiak też sympatyczny , może trochę starszy, ale jak będzie kochał !!! :). Na pewno warto dać mu szansę na domek :) Quote
rytka Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 przepraszam ale nie mialam czasu spisywac nr.tel i danych osob dzwoniacych akurat mialam klopoty rodzinne i sporo zajec i te tel. mnie irytowały jedynie ....teraz sie poprawie i bede polecac tym bardziej,ze niektorzy sie pytaja czy nie mam innych pieskow kudłatych ;) Quote
Onaa Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 W schronisku w Łowiczu jest taki fajny nieduży [B]Wituś[/B]. [SIZE=-1]Ma około 2 lat, jest zdrowy, kocha dzieci i zabawę. Łagodny wobec ludzi, innych psów i kotów. Lubi spacery i ładnie chodzi na smyczy.[/SIZE] [SIZE=-1]Kontakt : 604 10 11 65 lub 508 911 774 [EMAIL="m.gorzynska@wp.pl"]m.gorzynska@wp.pl[/EMAIL] [/SIZE] [IMG]http://www.szarik.pl/adopcje/adopcje_581.jpg[/IMG] Na dom czeka też [B]Śledzik[/B] z Boguszyc obecnie w hoteliku w woj. mazowieckim, grozi mu powrót do schroniska. Jeszcze mały kudłaty [B]Maksiu[/B], z Małopolski. Słodki pieszczoch, lubi dzieci. Tel.[SIZE=-1] 602 139 941[/SIZE]. [IMG]http://www.szarik.pl/adopcje/adopcje_573.jpg[/IMG] Tylko więcej kudłatych piesków jest niż suczek. Z suczek to na myśl mi przychodzi [B]Brysia[/B], ale ona jest raczej jak kudłaty jamnik i już starsza bo 9 letnia. [SIZE=-1]Brysia to cudowna starsza suczka, bardzo grzeczna. Pięknie zachowuje czystość, umie chodzić na smyczy. [/SIZE] [SIZE=-1]Kontakt: tel. 500649910 e-mail [EMAIL="happygardentbg@interia.pl"]happygardentbg@interia.pl[/EMAIL] lub [EMAIL="mickey3@op.pl"]mickey3@op.pl[/EMAIL] [/SIZE] [IMG]http://www.szarik.pl/adopcje/adopcje_627.jpg[/IMG] Aha, jest jeszcze 4-letnia sunia [B]Nesia[/B] ale nie taka malutka no raczej brązowa z ciemniejszym brązem, w schronisku w Radomiu, anita_happy wie coś o niej więcej. Nesia jest spokojna i wyważona. Do innych psów i suczek nastawiona jest optymistycznie. Kocha człowieka. Trafiła do schroniska po utracie swojej Pani. Sunia jest wysterylizowana, zaszczepiona i odrobaczona. Kontakt: Kasia - 507 237 447 lub [email]j.kinga@op.pl[/email] [IMG]http://srvimg06.tablica.pl/images_tablicapl/3692401_4_644x461/nesia-sunia-w-typie-owczarek-francuski-briard-oddam-zwierzeta_rev001.jpg[/IMG] I jeszcze biała puchata w miarę młoda niewielka [B]Lima[/B] ale za to ciężka bo chyba ze 20kg waży sunia, też z Łowicza ze schroniska. Młoda ok. 2-3 letnia, radosna, żywiołowa. [SIZE=-1]Kontakt :604 10 11 65 lub 508 911 774 [EMAIL="m.gorzynska@wp.pl"]m.gorzynska@wp.pl[/EMAIL][/SIZE] [IMG]http://www.szarik.pl/adopcje/adopcje_575.jpg[/IMG] Jest jeszcze sunia Ziutka, drobna kudłatka ale ma chore uszka więc pewnie nikt jej za bardzo nie będzie chciał :(. Quote
rytka Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 z telefonami zawaliłam ale naprawde mialam ciezka sytuacja w domu (matka w b. ciezkim stanie w szpitalu a w domu goscie )odpowiadalam,ze nieaktualne i tyle jak bedzie jeszcze ktos dzwonil to bede kierowac nawet nie wchodziłam na poczte mam tam ok.20 nieprzeczytanych meili z zapytaniem o Fifi wieczorem siade odp. na wszystkie wysyłajac zdjecia i linki do podanych kudlaczy... Quote
Onaa Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 To ja w takim razie uzupełnie jeszcze powyższy post o kilka słów i kontakt w sprawie każdego pieska, może któremuś się jeszcze uda znaleźć domek, chociaż Fifi była niepowtarzalna :). Tu jeszcze [B]Śledzik[/B]. Ma ok. 4 lat, kocha ludzi, ładnie chodzi na spacery, akceptuje inne pieski. Ceni spokój. Kontakt: 0 509 201 457 Ewa 0 513 430 207 Agnieszka. [IMG]http://photo.ojej.pl/0011544262/Niesmialy-Sledzik-czeka-na-dom-i-na-Ciebie-_large.jpg[/IMG] I Ziutka. Wyciągnieta ze schroniska, ma coś z uszkami, jest w trakcie leczenia. Taka sympatyczna drobna sunia. Kontakt: ocelot z dogomanii. [IMG]http://images50.fotosik.pl/1254/f950cd13d56b29b3med.jpg[/IMG] Quote
leni356 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='yunona']Faktycznie , psiak też sympatyczny , może trochę starszy, ale jak będzie kochał !!! :). Na pewno warto dać mu szansę na domek :)[/QUOTE] Z tym kudłaczkiem już nieaktualne, jutro jedzie do domku. Fajnie że Dogo07 wstawiła inne kudłaczki to może się im uda dzięki Fifi znaleźć domki. Trzymamy kciuki :thumbs: Tylko tak dużo ich jest biedaków :( Quote
rytka Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 odpisalam na 19 meili jeden sobie odpuscilam jakies dzieciaki szukaja pieska za darmo;) w sumie wszyscy sie zachwycali uroda Fifi jedna Pani tylko napisala ,ze sunia smutna sie wydaje i to prawda fiFi byla zagubiona przeciez byla u mnie kilka dni, wczesniej stracila dom gdzie nie byla prawdopodobnie dobrze wychowywana tj.rozpieszczana ale tez karcona nieumiejestnie,bezdomna tułala sie po wsi zima i uroda jej nie uchronila przed tymi wydarzeniami. mam nadzieje,ze chociaz jeden sie odezwie ws.adopcji innego psiaka Quote
Recommended Posts