SzalonaNakrętka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Przedstawiam wam Trace[czyt.Trejs].Ma 3 miesiące, tak właściwie jest w typie. U mnie jest od ok 3 tyg. Poczatkowo została ochrzczona imieniem Destiny, jednak nie odpowiadało wszytkim. Jest małą inteligentną łobuzicą. Zna komendy: -'Do mnie' (Przychodzi do mnie) -'Chodź' (Idzie ze mną) -'Siad' (Wiadomo ;D) -'Łapa' (-||-) -'Spokój' (Używane gdy mała przesadza(gryzie, skaka na osoby)) -'Nie gryź' ( Przestaje gryź to co aktualnie ma w pysku) -'Nie wolno' (Używane gdy np mała zaczyna kopac w doniczkach, załatwiac się w domu itp.) -'Cicho' (Gdy zaczyna na coś szeczekac a w danym momencie nie jest to właściwe) -'Siku' (w sytuacjach naprawdę tego wymagających) -'Daj/Oddaj' (Wiadomo) -'Przytulamy' (Trace 'wchodzi' na kolana (i zazwyczaj opiera łebek na ramieniu)) Pracujemy nad 'Piątką' Jak na razie w 90% wykonuje tylko 'Do mnie' i 'Chodź' mało która rzecz jest ważniejsza od tych poleceń. A tu kilka fotek z dzisiejszej sesji. 'To jest już moje' 'Nie złapiesz mnie' 'Hej, zostaw' 'Tulimy' 'Chodź się bawic' 'A kuku' 'Obejście terenu ;D' Komendy: 'Do mnie' 'Siad' Z piłką : To tyle :p Quote
przeszlus Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Widać mądrą masz suczkę ;) A tak wgl. to fotki mi się nie wyświetlają. Jeśli masz w tym problem to służę pomocą :) Quote
Recommended Posts