Joannka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Nowe, dobre wieści!!! Wczoraj zadzwoniła do nas pani która przeczytała o Asterze w gazecie i postanowiła go zaadoptowac :multi: . Sprawdziliśmy warunki i Aster już u niej jest, na razie na okres próbny. Mieszka w domu!!! Jeśli będzie coś nowego- będę informowac na bieżąco. Dziękuję wszystkim za zainteresowanie i zaangażowanie, jesteście kochani :loveu: Quote
izulkabu Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Joannka napisał(a):Nowe, dobre wieści!!! Wczoraj zadzwoniła do nas pani która przeczytała o Asterze w gazecie i postanowiła go zaadoptowac :multi: . Sprawdziliśmy warunki i Aster już u niej jest, na razie na okres próbny. Mieszka w domu!!! Jeśli będzie coś nowego- będę informowac na bieżąco. Dziękuję wszystkim za zainteresowanie i zaangażowanie, jesteście kochani :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: jaka fajna sobota, Asterek w nowym domku, Koks też wyjeżdża do nowego domku. Nasze kochane dozie odnajdują swoje szczęście na ziemi :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
joaaa Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 O raaaaaaaaaaannnyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: A ja ciągle główkowałam nad tym jedzeniem. Mam nadzieję, że pani będzie go karmić dobrym jedzeniem. Bo dogi to delikatne psy. I trzymam kciuki, zeby wszystko było ok!!!!!!!!!!!! Quote
halbina Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Aster, bardzo się cieszę! Trwa dobra passa dla dogów! Któryś jeszcze szuka domku? Quote
Jona Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 HURRA :loveu: taki pieknis musial szybko kogos chwycic za serce. Quote
izulkabu Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 halbina napisał(a):Aster, bardzo się cieszę! Trwa dobra passa dla dogów! Któryś jeszcze szuka domku? Niestety tak :-( Na adopcjach jest Kropa merle i Baron płaszczowy :placz: Ale bądźmy dobrej myśli, to piękne psy i tez na pewno im się uda :roll: Quote
Joannka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Izulkabu, podaj prosze linki do tych dwóch dogów szukających domu. Czy to ten Baron który jest także na www.dogiadopcje.republika.pl ?Pozdrowienia dla wszystkich od Asterka :loveu: Quote
ASICA Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 bardzo się ciesze,że tak szybko Aster znalazł nowy dom:multi: :multi: :multi: :multi: a czy bedzie kiedys szansa na foty z nowego domu??? prosze o zmiane tytułu na bardziej szczęśliwy:cool3: :cool3: :cool3: Quote
Joannka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Jasne :lol: , za kilka dni wybieramy się do Asterka z wizytą, wtedy zamieścimy zdjęcia !!! Asterek czuje się dobrze, wszędzie chodzi za swoją nową panią, lubi się bawic, tylko jest kłopot z jedzeniem. Ryż czy makaron z mięsem to ledwo zje, sucha karma też mu nie smakuje- nawet ta z wyższej półki, za to uwielbia chleb- lubi go podkradac swojej pani, tylko na tym chlebie to nie przytyje chyba za bardzo... Quote
halbina Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Może to nie dog... tylko jednak konik?... :evil_lol: Quote
izulkabu Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Joannka napisał(a):Jasne :lol: , za kilka dni wybieramy się do Asterka z wizytą, wtedy zamieścimy zdjęcia !!! Asterek czuje się dobrze, wszędzie chodzi za swoją nową panią, lubi się bawic, tylko jest kłopot z jedzeniem. Ryż czy makaron z mięsem to ledwo zje, sucha karma też mu nie smakuje- nawet ta z wyższej półki, za to uwielbia chleb- lubi go podkradac swojej pani, tylko na tym chlebie to nie przytyje chyba za bardzo... Biedaczek zagłodzony i pewnie nic innego nie jadł jak tylko chleb :shake: stąd te niesmaki :roll: Powoli powoli może jakoś się przyzwyczai. Jak moja Sara nie chciał jeść to na jedzenie wybijałam jej żółtko albo tarłam trochę żółtego sera (uwielbia), smakował jej też kefir (również dla smaku). Trzeba próbować :lol: a clebek i bułki do dziś uwielbia, dziś rano pożyczyła sobie górę mojej bułki naszykowanej do pracy, nie zdążyłam zapakować ;) Quote
Norbitka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Hugo z kolei oddałby wszytko za chlebek z masełkiem :) A masełko jak mu wpadnie pod pysk to pożera ze złotkiem Quote
rudaa1 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Początek tygodnia zaczyna mi się cudownie!! Same tak dobre wieści!! HURRAA HURRAA!!!!!:D Quote
bmj Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Byliśmy wczoraj u Asterka! Miał już operację na uszko - na to z krwiakiem. Czuje się dobrze, wciąż je niewiele jak na tak dużego psa. Jest spokojny i posłuszny, bawi się jak dziki z rotweilerką swoich nowych państwa, bardzo pociesznie biega - jak "cielątko".Nie udało się jeszcze go zapoznać z rotweilerem - samcem, bo nie reaguje za ciekawie na widok Astera. Doguś wszędzie łazi za panią, ponieważ pokoiki są małe, zwala ogonem różne rzeczy:pWkrótce zostanie wykastrowany i zaszczepiony p/chorobom zakaźnym (wścieklizna już była). W tym samym dniu, w którym przywieźliśmy Astera do jego nowego domu, napisała do nas p. Urszula z dogomanii, która również wyraziła chęć przygarnięcia psiaka. Było nam przykro, bo spodobał się nam jej mail, natomiast nowi właściciele budzili pewne nasze obawy...Nie chcieli już jednak oddać Astera...Jak dotąd psiak jest szczęśliwy, opiekują się nim należycie i nie ma podstaw do obaw. Dziękujemy za wparcie! Quote
bmj Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Aaaaa, fotki zamieścimy dziś lub jutro!!! Quote
joaaa Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Żeby tylko nie było kłopotów z dogadaniem z rottkiem. :cool1: A może pani Urszuli podesłać linkę do doga z Radomia? Tu linka do ostatnich zdjęć Dorfa: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35352&page=13 Quote
vonflochenstofen Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Aster w nowym domu czuje się bardzo dobrze. Jest spokojny, posłuszny i wszędzie chodzi za swoja nowa panią. Uwielbia spacery i zabawy. Powoli dochodzi do siebie. Aster szczęśliwy w nowym domu Aster uwielbia zabawy Quote
bmj Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Dzięki joaaa! To dobry pomysł.Prześlę. [quote name='joaaa']Żeby tylko nie było kłopotów z dogadaniem z rottkiem. :cool1: A może pani Urszuli podesłać linkę do doga z Radomia? Tu linka do ostatnich zdjęć Dorfa: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35352&page=13 Quote
halbina Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Pieknie razem wyglądają! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
joaaa Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Bmj, może już czas zmienić tytuł, jak myślicie? :cool3: A jak stosunki z rottkiem? Quote
rudaa1 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Noooo weszłam tu, a tu takie same wspaniałe wieści:D SUUPEER, Aster jest piękny i widac, że dobrze mu u nowych Państwa w cieple rodzinnego domku:) Quote
vonflochenstofen Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Aster jest szczęśliwy, lubi biegać :razz: tylko to jego bieganie jest dość ślamazarne - zabawny widok. Nawet stoi wesoło ;) Quote
izulkabu Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='vonflochenstofen']Aster jest szczęśliwy, lubi biegać :razz: tylko to jego bieganie jest dość ślamazarne - zabawny widok. Nawet stoi wesoło ;) Dzięki za te fotki, super jest oglądać takie szczęśliwe zdjęcia. Poproszę o jeszcze i ucałowania w fafle Asterka :loveu: Quote
muka1 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 wszystkiego najlepszego pieskuTobie i Twoim Opiekunom.!!!! Quote
Recommended Posts