Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nowe, dobre wieści!!! Wczoraj zadzwoniła do nas pani która przeczytała o Asterze w gazecie i postanowiła go zaadoptowac :multi: . Sprawdziliśmy warunki i Aster już u niej jest, na razie na okres próbny. Mieszka w domu!!! Jeśli będzie coś nowego- będę informowac na bieżąco. Dziękuję wszystkim za zainteresowanie i zaangażowanie, jesteście kochani :loveu:

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Joannka napisał(a):
Nowe, dobre wieści!!! Wczoraj zadzwoniła do nas pani która przeczytała o Asterze w gazecie i postanowiła go zaadoptowac :multi: . Sprawdziliśmy warunki i Aster już u niej jest, na razie na okres próbny. Mieszka w domu!!! Jeśli będzie coś nowego- będę informowac na bieżąco. Dziękuję wszystkim za zainteresowanie i zaangażowanie, jesteście kochani :loveu:

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: jaka fajna sobota, Asterek w nowym domku, Koks też wyjeżdża do nowego domku. Nasze kochane dozie odnajdują swoje szczęście na ziemi :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!:

Posted

O raaaaaaaaaaannnyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

A ja ciągle główkowałam nad tym jedzeniem.
Mam nadzieję, że pani będzie go karmić dobrym jedzeniem.
Bo dogi to delikatne psy.
I trzymam kciuki, zeby wszystko było ok!!!!!!!!!!!!

Posted

halbina napisał(a):
Aster, bardzo się cieszę! Trwa dobra passa dla dogów! Któryś jeszcze szuka domku?

Niestety tak :-( Na adopcjach jest Kropa merle i Baron płaszczowy :placz: Ale bądźmy dobrej myśli, to piękne psy i tez na pewno im się uda :roll:

Posted

bardzo się ciesze,że tak szybko Aster znalazł nowy dom:multi: :multi: :multi: :multi:
a czy bedzie kiedys szansa na foty z nowego domu???

prosze o zmiane tytułu na bardziej szczęśliwy:cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Jasne :lol: , za kilka dni wybieramy się do Asterka z wizytą, wtedy zamieścimy zdjęcia !!! Asterek czuje się dobrze, wszędzie chodzi za swoją nową panią, lubi się bawic, tylko jest kłopot z jedzeniem. Ryż czy makaron z mięsem to ledwo zje, sucha karma też mu nie smakuje- nawet ta z wyższej półki, za to uwielbia chleb- lubi go podkradac swojej pani, tylko na tym chlebie to nie przytyje chyba za bardzo...

Posted

Joannka napisał(a):
Jasne :lol: , za kilka dni wybieramy się do Asterka z wizytą, wtedy zamieścimy zdjęcia !!! Asterek czuje się dobrze, wszędzie chodzi za swoją nową panią, lubi się bawic, tylko jest kłopot z jedzeniem. Ryż czy makaron z mięsem to ledwo zje, sucha karma też mu nie smakuje- nawet ta z wyższej półki, za to uwielbia chleb- lubi go podkradac swojej pani, tylko na tym chlebie to nie przytyje chyba za bardzo...

Biedaczek zagłodzony i pewnie nic innego nie jadł jak tylko chleb :shake: stąd te niesmaki :roll: Powoli powoli może jakoś się przyzwyczai. Jak moja Sara nie chciał jeść to na jedzenie wybijałam jej żółtko albo tarłam trochę żółtego sera (uwielbia), smakował jej też kefir (również dla smaku). Trzeba próbować :lol: a clebek i bułki do dziś uwielbia, dziś rano pożyczyła sobie górę mojej bułki naszykowanej do pracy, nie zdążyłam zapakować ;)

Posted

Byliśmy wczoraj u Asterka! Miał już operację na uszko - na to z krwiakiem. Czuje się dobrze, wciąż je niewiele jak na tak dużego psa. Jest spokojny i posłuszny, bawi się jak dziki z rotweilerką swoich nowych państwa, bardzo pociesznie biega - jak "cielątko".Nie udało się jeszcze go zapoznać z rotweilerem - samcem, bo nie reaguje za ciekawie na widok Astera. Doguś wszędzie łazi za panią, ponieważ pokoiki są małe, zwala ogonem różne rzeczy:pWkrótce zostanie wykastrowany i zaszczepiony p/chorobom zakaźnym (wścieklizna już była). W tym samym dniu, w którym przywieźliśmy Astera do jego nowego domu, napisała do nas p. Urszula z dogomanii, która również wyraziła chęć przygarnięcia psiaka. Było nam przykro, bo spodobał się nam jej mail, natomiast nowi właściciele budzili pewne nasze obawy...Nie chcieli już jednak oddać Astera...Jak dotąd psiak jest szczęśliwy, opiekują się nim należycie i nie ma podstaw do obaw. Dziękujemy za wparcie!

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='vonflochenstofen']Aster jest szczęśliwy, lubi biegać :razz: tylko to jego bieganie jest dość ślamazarne - zabawny widok.

Nawet stoi wesoło ;)

Dzięki za te fotki, super jest oglądać takie szczęśliwe zdjęcia. Poproszę o jeszcze i ucałowania w fafle Asterka :loveu: