DONnka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Zaglądam do suni w niedzielny poranek :) I ponawiam pytanie : czy dziewczynka zostaje u cioci megii1 czy mam rezerwować to miejsce u Neris na przyszły tydzień ? Quote
Ironiaaa Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Kurcze miejsca w hotelikach nie jest jakos specjalnie duzo wiec musicie sie zdecydowac co z miejscem u Neris. Wiem ze u ciotki megi jest super ale nie oszukujmy sie u Neris jest taniej... Quote
joteska Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Beta&Czata napisał(a):ja muszę mieć jeszcze dane właściciela konta z adresem - inaczej system nie przyjmie przelewu do realizacji. Proszę o dane na PW też potrzebuję tych danych do przelewu dla Mili Quote
Javena Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Na sterylizację ,można zgłosic sunię tutaj.http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-(by-bezdomniak%C3%B3w-by%C5%82o-mniej) Jesli jest tu ktoś ,kto opłaca składki, sterylka bedzie fundowana. Quote
megii1 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Słuchajcie ja się nie chcę się wtrącać ale moim zdaniem sunia nie nadaje się na razie do kojca. U nas siedzi od wczoraj wieczór w domu bo w kojcu się trzęsie i nie potrafi wchodzić do budy. Nawet w domu jest bardzo wycofana - wciska się w najciaśniejszy kąt i siedzi tak bez ruchu. Zrobienie jej ładnych zdjęć to na razie niemożliwe zadanie:( Ona potrzebuje ciepła, człowieka i trochę socjalizacji. Quote
DONnka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='megii1']Słuchajcie ja się nie chcę się wtrącać ale moim zdaniem sunia nie nadaje się na razie do kojca. U nas siedzi od wczoraj wieczór w domu bo w kojcu się trzęsie i nie potrafi wchodzić do budy. Nawet w domu jest bardzo wycofana - wciska się w najciaśniejszy kąt i siedzi tak bez ruchu. Zrobienie jej ładnych zdjęć to na razie niemożliwe zadanie:( Ona potrzebuje ciepła, człowieka i trochę socjalizacji. Jeśli u cioci megii1 sunia może przebywać w domu, to ja też uważam, że powinna tam zostać :) U cioci Neris mogłaby teraz liczyć jedynie na kojec w nieogrzewanym budynku Wiem, że liczy się każdy grosz, ale sunia tyle przeszła biedula, że potrzebuje teraz dużo domowego ciepła i troski W stanie, który opisuje ciocia megii1 nie nadaje się do adopcji :shake: Quote
Elwira1992 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 tak sunia taka krótkowłosa to najlepiej dla niej w domku żeby miła kontakt z człowiekiem kaskę myślę że się uzbiera tylko czekam na imię i nazwisko bo potrzebne do przelewu :) a co z tą drugą sunią ? Quote
megii1 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Jak Gos podeśle mi wieczorem fotki - zobaczycie jak wygląda:( Quote
megii1 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 megii1 napisał(a):Jak Gos podeśle mi wieczorem fotki - zobaczycie jak wygląda:( Komu mogę podesłać fotki - bo nie umiem ich wstawić:( Quote
Martika&Aischa Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Również uważam że w tej sytuacji sunia powinna zostać u Megi ......biedna sunieczka :( czekamy na zdjęcia dziewczynki. Quote
megii1 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Elwira1992 napisał(a):hop hop ja mogę wkleić foteczki To poroszę adres mailowy na pw Quote
Guest kasia mierzejewska Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Ja też uważam, że w zaistniałej sytuacji suka powinna zostać u Magdy. Tak chyba szybciej dojdzie do siebie i się zsocjalizuje. Koszty będą wyższe, ale mam nadzieję, że jakoś damy wszystkie wspólnie radę. Już wysyłam namiary na mnie na pw. Mam prośbę, czy ktoś mógłby zgłosić sukę do sterylki? Ja nie bardzo mogę, bo, wstyd się przyznać, mocno nawaliłam ze składkami, zapomniałam na śmierć o wpłatach. Quote
Beatkaa Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 biedna sunia :( niech spokojnie dochodzi do siebie u megii1 .... Quote
Guest kasia mierzejewska Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Nie wiem, co z drugą suką,nie widziałam jej juz parę ładnych dni. Jest tu za to pies, duży, czarny, podobny do wilczarza, który też marznie strasznie na trawniku. Nie mam jednak zupełnie pomysłu na niego, nie dam rady wspomóc finansowo także jego. Tak wygląda: Pies jest też chudy, łazi po całym mieście, jest bardzo sympatyczny i przyjazny. Quote
DONnka Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 O matko, ile tam jeszcze u Was tych biedaków się błąka :shake: Tyle co się ucieszyłam, że sunia uratowana a tu już kolejne biedy :(:(:( Noce takie zimne..., żal serce ściska.... Kasiu, nadaj suni jakieś imię :) Przyda się do ogłoszeń, jak przyjdzie pora :) Czekamy na zdjęcia :) Quote
megii1 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 megii1 napisał(a):To poroszę adres mailowy na pw Mail poszedł:) Quote
bela51 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Biedna sunieczka, zestresowane biedactwo... Czekamy na zdjęcia. Quote
Beta&Czata Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Kasiu, dziękuję za dane - przelew poszedł (nijak nie mogłam Ci odpisać na PW - mam jakiś dziwny konunikat o średnikach i spacjach). Quote
Elwira1992 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 zdjęcia a tak w ogóle coś wiadomo co z tą łapką ? Quote
megii1 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Z łapką lepiej - myślę, ze to od zimna. Quote
Guest kasia mierzejewska Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Jest bardzo ładna - ja bardzo lubię takie wilczaste onki. U Ciebie, Magda, szybko dojdzie do siebie. Suka nazywa sie MILA - mam nadzieję, że Wam się podoba. Właściwie to propozycja mojej 11 letniej siostrzenicy, jestem otwarta na Wasze sugestie jakby co Quote
Guest kasia mierzejewska Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Aha, Magda, czy ona zaczęła jeść? Quote
Recommended Posts