Martika&Aischa Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 kasia mierzejewska napisał(a):Wygląda na to, że tak. Dzieki za bazarek:) Czyli co ciocia ....cieszę się i zmieniam cel bazarku na inną bidę ? Powodzenia sunieczko kochana :* Quote
Cantadorra Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Czyli co? Facet przyjeżdża, zabiera Milę ciachniętą i będzie teraz na dworzu dochodziła do siebie? A na dworzu, to gdzie będzie mogła skryć się przed deszczem i śniegiem? Dopytuję nie ze złośliwości, ale dlatego, bo zabrakło mi informacji. Poprosimy megii o coś więcej, please........ Quote
Ironiaaa Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Wow super wiadomosci! Swietnie by bylo gdyby Mila mogla tak szybko znalezc swoj dom. Fakt ze pytanie Cantadorry ma sens, czy Pan wie, ze sunia teraz jeszcze potrzebuje ciepelka, opieki i dogladania? Quote
megii1 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Przepraszam ale ja mam niemowlaka i nie mam czasu czasami pisać. Państwo mieszkają w domu, działka jest ogrodzona. Mila będzie mieszkać w domu, a wciągu dnia ma do dyspozycji też podwórko. Pańswto pracuja na miejscu w pensjonacie także Mila ma też zagwarantowane spacery po okolicznych lasach. Wiedzą, ze mila miała wczoraj operację, że ma być w cieple i pilnowana, żeby nie kombinowała przy szwach. Pan zrobi jej jutro zastrzyk z antybiotkiem. A oto Mila i jej nowi Państwo - przepraszam, ze nieostro ale chciałam szybko zrobić bo mila się boi aparatu i wyszło jak wyszło. Oczywiście umowa adopcyjna podpisana. Quote
Ironiaaa Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Jak ona cudnie wyglada z nimi w tej rozowej pidzamce! Super, ze Milcia ma domek!!! Z wielka satysfakcja sciagam jej ogloszenie z OwP! Quote
Beatkaa Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Takie zakończenia są najlepsze :):):) Quote
unixena Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Ale fajnie ,Mila ma domek!!!! Juppiiii ... Quote
Cantadorra Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Dziękuję megii, że się nie obraziłaś, a dodałaś więcej info. Bardzo się cieszę, że tak się wszystko dobrze skończyło. Poprosimy o wizytę poadopcyjną :) Gratulacje dziewczyny, nie wiem, jak to zrobiłyście. Dużo szczęścia Miluśku, jesteś piękna w tym różu i bez różu z uśmiechem na pyszczku będziesz jeszcze piękniejsza :) Quote
Guest kasia mierzejewska Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Wizyta poadopcyjna oczywiście odbędzie się - "zrobią" ją albo znajomi siostry Magdy, albo Pinesk@ z dogo. Wkrótce się wyklaruje kto. Będziecie informowane na bieżąco. Na teraz wiem, że Milka już w nowym domku, na razie troszkę przestraszona. Quote
Guest kasia mierzejewska Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 MEGII1, BATA&CZATA, JOTESKA, ZOSIA123, ELWIRA1992, MARTIKA@AISHA, UNIXENA, CANTADORRA, DONNKA, IRONIAAA BAARDZO WAM DZIĘKUJĘ ZA POMOC, WSPARCIE FINANSOWE I BYCIE PODCZAS CAŁEJ AKCJI:) Aha, ja zaczęłam sie bardzo poważnie zastanawiać nad zabraniem małej kumpelki Milki. Quote
Kocurek Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Miluniu duuuuzo milosci w nowym domku!!!:) Quote
joteska Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Niech będzie szczęśliwa :loveu:, otrzymała szybka i konkretną pomoc- Kasia i Megi :buzi:. Ma super rodzinkę. Chce przypomnieć, ze poniosłyście koszt sterylki, nie został dług? Quote
DONnka Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Kocurek napisał(a):Miluniu duuuuzo milosci w nowym domku!!!:) Co ja widzę :crazyeye: Milunia ma domek :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Zgadzam się z Kocurkiem - miłości nigdy za wiele :):):) Ale będzie ta wizyta poadopcyjna ??? Wiecie, tak na wszelki wypadek ... Jak to mówią: strzeżonego Pan Bóg strzeże ... Quote
Martika&Aischa Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Fantastyczne wieści:multi::multi::multi: Bądź szczęśliwa sunieczko :loveu: Quote
Beta&Czata Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Bardzo się cieszę, że Mila już w domku. Szczęścia, pieknoto. Quote
megii1 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Oczywiście zadzwoniłam dziś do Pana bo nie wytrzymałam:) U Mili wszystko ok - zwiedza teren, jest wylękniona jak to ona, w nocy Pan do niej wstawał bo chciało jej się pić i trochę popiskiwała - albo ja boli albo tęskni. Antybiotyk już dziś został podany, Quote
Guest kasia mierzejewska Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Jesli chodzi o rozliczeni, wszystko jest na 1 str wątku. Do uregulowania zostało 44 zł (dopłata do sterylki) i hotelik (nie liczyłam jeszcze, ale cos ok 150 zł pewnie). Damy radę:) Quote
Cantadorra Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Bardzo się cieszę, że Milunia ma już swoich :) Megii, czy miałabyś miejsce dla tego smutnego pana, któremu już niewiele życia zostało :( http://www.dogomania.pl/threads/215447-RAMZES-PROSI-CHO%C4%86BY-O-PI%C4%84TAKA-na-DT!!!/page4 Quote
megii1 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Cantadorra napisał(a):Bardzo się cieszę, że Milunia ma już swoich :) Megii, czy miałabyś miejsce dla tego smutnego pana, któremu już niewiele życia zostało :( http://www.dogomania.pl/threads/215447-RAMZES-PROSI-CHO%C4%86BY-O-PI%C4%84TAKA-na-DT!!!/page4 Zajrzę ale nic nie obiecuj bo generalnie nie bierzemy samców - mamy już czterech. Quote
Cantadorra Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 megii1 napisał(a):Zajrzę ale nic nie obiecuj bo generalnie nie bierzemy samców - mamy już czterech. Rozumiem. Jeśli miałabyś kogoś do polecenia, to bardzo prosimy. Quote
Kajka_72 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Nie bylo mnie chwilke ,a tu takie dobre wiadomosci:) fantastycznie,ze domek sie znalazl. Jestem teraz na sluzbowym wyjezdzie,wracam 1grudnia i jesli bedzie trzeba to moge podjechac do Rucianego zobaczyc jak sie Mila ma :) ode mnie to kawalek ale chociaz tyle moge dla suni zrobic. Sprawdzic czy wszystko jest ok:) Quote
megii1 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Cytuje smsa od mojej siostry: " Radziu potwierdza, ze Mila jest bardzo zadbana. Siedzi w domu przy kominku z peeełną michą. Ludzie super!" Quote
Guest kasia mierzejewska Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Super, bardzo się cieszę, że tak wszystko się skończyło i że Mila grzeje dupkę koło kominka - jeszcze całkiem niedawno drżała z zimna na trawie. No to co, chyba mamy happy end? Quote
Ironiaaa Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Piekny happy end! Oby wiecej takich! Quote
Cantadorra Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Tak się cieszę, że tej suni się udało :) Szczęściara :) Quote
Recommended Posts