DONnka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Megii1, jesteś kochana, że pozwalasz suni wylegiwać się na kanapie :loveu: Jeszcze tak niedawno marzła na ulicy, zasługuje na odrobinę komfortu :) Dobrze, że została u Ciebie :):):) Cantadorra, mam namiary na bazarek ogłoszeniowy, na którym za dodatkową opłatą można zrobić allegro http://www.dogomania.pl/threads/217686-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-dla-Soko%C5%82a-i-Afry.-Do-30.11.2011r.-ZAPRASZAM-SERDECZNIE. Jeśli się zgodzisz, to zamów ogłoszenia a ja zapłacę za allegro Megii1, a nie dało by się jednak cyknąć jeszcze paru zdjęć ? Quote
megii1 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 To są zdjęcia z dziś. Robię je sama bo nie mam nikogo do pomocy. Za parę dni przyjedzie do mnie Renata z Fundacji Dom Tymianka to mogę ją poprosić o kolejne fotki - może wyjdzie coś ciekawszego. Sunia jest dużo ładniejsza i dużo odważniejsza bez aparatu. Quote
Guest kasia mierzejewska Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Nieźle sie Mila urządziła u Ciebie, Magda:) Postaram sie ponegocjować z dziewczynami ze skarbonki, bo chyba będę miała problem, żeby uregulować swój "dług" w tej chwili w całości. Cantadorra, mam prośbę, czy mogłabys przesłać mi już gotowy tekst ogłoszeń i zdjęcia, jak juz coś stworzysz? Chcę Mili wykupić płatne allegro PS - do Magdy, Młotek miał ekspresowe tempo:) Chyba miłośc od pierwszego wejrzenia? Quote
DONnka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='kasia mierzejewska']Nieźle sie Mila urządziła u Ciebie, Magda:) Postaram sie ponegocjować z dziewczynami ze skarbonki, bo chyba będę miała problem, żeby uregulować swój "dług" w tej chwili w całości. Cantadorra, mam prośbę, czy mogłabys przesłać mi już gotowy tekst ogłoszeń i zdjęcia, jak juz coś stworzysz? Chcę Mili wykupić płatne allegro PS - do Magdy, Młotek miał ekspresowe tempo:) Chyba miłośc od pierwszego wejrzenia? Kasiu, parę postów wyżej zaproponowałam to samo :) Jeśli Ty chcesz wykupić Mili allegro, to ja zaproponuję innemu psiakowi :) Quote
megii1 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 kasia mierzejewska napisał(a): PS - do Magdy, Młotek miał ekspresowe tempo:) Chyba miłośc od pierwszego wejrzenia? Ciągle dzwonią po niego ludzie. A on mieszka pod Grodziskiem w domu z ogrodem, mieszka w domu z 9 - letnia pinczerką, dwiema dziewczynkami i ich rodzicami:) Jak dzwonią w sprawie Młotka - teraz Gok - to polecam Milę ale na razie nic:( Quote
Guest kasia mierzejewska Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 donnka napisał(a):kasiu, parę postów wyżej zaproponowałam to samo :) jeśli ty chcesz wykupić mili allegro, to ja zaproponuję innemu psiakowi :) przepraszam, przeoczyłam. W takim razie bardzo chętnie skorzystam z twojej oferty:) Quote
Guest kasia mierzejewska Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 megii1 napisał(a):ciągle dzwonią po niego ludzie. A on mieszka pod grodziskiem w domu z ogrodem, mieszka w domu z 9 - letnia pinczerką, dwiema dziewczynkami i ich rodzicami:) jak dzwonią w sprawie młotka - teraz gok - to polecam milę ale na razie nic:( gok, jak gok wan?:) kto by pomyślał, że to takie cudo? A jak się zachowywał, kiedy po niego przyjechali? Może mila tez się szybko komuś spodoba? Quote
megii1 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Panikował ale dziś już pięknie chodzi na smyczy, chodzi tylko po prawej stronie Pani, siada , podaje łapę, jest czyściutki w domu - ideał:) Quote
Guest kasia mierzejewska Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 megii1 napisał(a):Panikował ale dziś już pięknie chodzi na smyczy, chodzi tylko po prawej stronie Pani, siada , podaje łapę, jest czyściutki w domu - ideał:) No to, jednym słowem, Elegancja Francja:) Quote
DONnka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Ustaliłyśmy z Cantadorrą, że Ona zamawia ogłoszenia a ja allegro dla Mili na tym bazarku www.dogomania.pl/threads/217686 Cioteczki, które miały kontakt z sunią, może dałybyście jakąś ściągę do tekstu ... Quote
Beta&Czata Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Mila już na tej ulicy wyglądała mi na gwiazdę. A na kanapie to po prostu megagwiazda. Oczyma duszy widzę ją na mojej kanapie, która od dwóch lat jest pusta (nie licząc kocicy, ale ona zajmuje bardzo mało miejsca), bo Czata już nie daje rady na nią wejść, a Casta (dziwadło jakieś, zupełnie jak burek podwórzowy, a nie jak normalny, domowy pies) w ogóle nie wchodzi, mimo wielokrotnych zaproszeń. Widać pewne podobieństwo, prawda (oczywiście chodzi o prawidłowy sposób wykorzystywania kanapy, nie o umaszczenie) ?: Dlaczego nie mogę mieć kolejnej ON-ki :placz::placz:???. Mila to druga w ciągu calej mojej kariery na Dogo, która tak bardzo chwyciła mnie za serce, że mam takie wizje (pierwsza to Shila, znaleziona w Otwocku). Jak tam łapa - poprawia się coś po tym leku ? Quote
megii1 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Mila jest rzeczywiście cudna i ... szczeniakowata:) Chce się bawić z każdym, ciąga kocyki, zaczepia. A łapka lepiej:) Quote
unixena Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Elu na pewno kazdy posiadacz oneczka marzy o takiej wizji :roll:..ja tez ciagle sie zakochuje w tych pieknych nochalach i wyje do ksiezyca ..Moja Xena (nie mam jej juz przeszlo 8 miesiecy:-() tez wlazila na sofe i ogladala z nami telewizje ,a potem gramolila sie na lozko i tam sobie wypoczywala .Bo onki to takie przytulasne psy sa ,ze ich miejace jest na kanapie blisko czlowieka .:loveu: Quote
Guest kasia mierzejewska Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Zgadzam sie, Onki to kanapowce i nałóżeczkowce - moja Asza tez potwierdza ta regułę:) Leżenie na czas to jej ulubiony sport zaraz po bieganiu:) Mila jest coraz ładniejsza i bardzo sie cieszę, że z łapą lepiej, może z czasem minie samo. W sobotę zrobię jej bazarek, coś tam uzbierałam, mam nadzieję, że Mila zbierze troche kasy. Zastanawiam się nad tą druga suką cały czas. Chyba założę jej oddzielny wątek i spróbuję zbierać deklaracje, żeby ją zabrać z ulicy. Na razie nie mam odzewu od dziewczyn ze skarbonki. Trochę zaczynam się denerwować, czy to wszystko wypali. Przypadła mi w udziale niewdzięczna rola księgowej w tym filmie, ech, nie lubię... PS_ do Magdy, A jak Karinka u Renaty? Quote
Guest kasia mierzejewska Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Magda, jaki będzie koszt sterylki dla Mili? Quote
megii1 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 kasia mierzejewska napisał(a):Magda, jaki będzie koszt sterylki dla Mili? Nie mam pojęcia ale pewnie koło 350 zł z antybiotykiem i ubrankiem. Zapytam dzisiaj. A Karinka super, po śmierci Tary ma nowego kolegę Liska i on jest dla niej guru - Renata jest tylko do karmienia. chyba pozostanie wiecznym dzikusem ale dobrze jej tak i to najważniejsze. Wejdź sobie w wolnej chwili na blog fundacji Dom tymianka:) Są foty. Quote
joteska Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Mila kanapowiec oneczkowiec:lol: poprosiłam swoja koleżankę spoza dogo Dorotę P. o choć małe wsparcie dla Milutki, przesłałam jej nr konta z danymi malowo, to kochana pomagająca ludziom dziewczyna, jak będzie mogła na pewno troszke pomoże:loveu: miziaki dla pięknotki Quote
Guest kasia mierzejewska Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Joteska, bardzo dziękuję:) Quote
Guest kasia mierzejewska Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='DONnka']Ustaliłyśmy z Cantadorrą, że Ona zamawia ogłoszenia a ja allegro dla Mili na tym bazarku www.dogomania.pl/threads/217686 Cioteczki, które miały kontakt z sunią, może dałybyście jakąś ściągę do tekstu ... Dzieki wielkie, dziewczyny. Mysle, że Magda w tej chwili wie o Mili najwięcej. Ja ja zapamietałam jako przyjazną, ale przestraszoną sukę Quote
Cantadorra Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Poproszę o fotki i opis Mili, jeśli jest gotowa do ogłoszeń. Quote
Martika&Aischa Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Zaglądam do dziewczynki ......w przyszłym tygodniu powinnyśmy ruszyć z bazarkiem świątecznym dla sunieczki. Quote
DONnka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Cantadorra napisał(a):Poproszę o fotki i opis Mili, jeśli jest gotowa do ogłoszeń. Przyłączam się :) Mizianki dla suni kanapowej poproszę :loveu: Quote
Beatkaa Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 kochana mordeczka :loveu: przyszło jej się wylegiwać na kanapie :cool3::cool3: Quote
megii1 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Cantadorra napisał(a):Poproszę o fotki i opis Mili, jeśli jest gotowa do ogłoszeń. Fotki sa tylko te co są. Opis - mój - trzeba to ubrać w ładne słowa:) - sunia w wieku około 2-3, lat, lubiąca dzieci, wpatrzona w człowieka, zachowuje czystość w domu, nie niszczy, bardzo spokojna i zrównoważona, lubi psy i suczki. Jest odrobaczona, zabezpieczona od kleszczy, wkrótce będzie zaszczepiona. Quote
joteska Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Milunia to pies idealny :lol:, oby szybko domek znalazła:modla: Quote
Recommended Posts