megii1 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 kasia mierzejewska napisał(a):Aha, Magda, czy ona zaczęła jeść? Tak, tylko i wyłacznie z ręki:) Quote
bela51 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Sunia jest przesliczna ! Imie tez ładne i pasuje do Niej.:lol: Quote
Ironiaaa Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Mila jest slicznie! Pasuje jej, sierotka taka troszke jest, smutna i przestraszona. Kasiu pieniazki jakies na sunie przelej na podane konto ale po 20 bo nie wiem jak bede stala z kasiorka. Quote
unixena Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Sliczna suncia z tej naszej Mili ,choc troszke jeszcze zagubiona .Ale mysle ,ze tak zachowuja sie wszystkie psy ,ktore byly bezdomne i nagle dostaly od losu szanse.Ona chyba jeszcze do tej pory nie wierzy ,ze czlowiek nie wyrzadzi jej krzywdy .Oby tylko szybko znalazla swego "ludzia" tak juz na stale ... Quote
megii1 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Był u nas dziś Pan weterynarz i ogladał łapkę Suni bo jednak lekko na nią utyka. Przez trzy dni ma dostawać caprodyl - po dwie tabletki. A potem zobaczymy. Koszt 30 zł. Quote
joteska Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Milunia sliczna, oby lekarstwo pomogło a czy vet zaleca rtg czy niekoniecznie? Quote
megii1 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 joteska napisał(a):Milunia sliczna, oby lekarstwo pomogło a czy vet zaleca rtg czy niekoniecznie? Zobaczymy co się będzie działo po lekach. Quote
Guest kasia mierzejewska Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Magda, czy wet mówił, co to może być? Beata&Czata - dziekuję za wpłatę, zaraz Cię wpiszę na pierwsza stronę. Dziewczyny, muszę byc upierdliwa i błagać o deklaracje dla suni - na razie ma 170 zł stałych, brakuje 200 zł stałych na hotelik. Nie wiem, jak będzie dalej z łapką. Spróbuję zrobić dla niej bazarek w weekend, alke nie mam więcej pomysłu na zbieranie kasy. No i sterylka. Czy ktoś może zgłosić Milę do skarbonki? Aha, pojawiła się dziś ta mała, towarzyszka Mili. Śpi na wersalce, którą ktoś wyrzucił na śmietnik. Jakos sobie radzi, ale pewnie niedługo będzie szczenna. Ech..... Tak wygląda: Jest strasznie rozkoszna Quote
Guest kasia mierzejewska Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Podnoszę Milę do góry Quote
tu_ania_tu Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 przepraszam ale ponieważ wypadek samochodowy zdazył się na Mazowszu niedaleko Tomaszowa Mazowieckiego to łapiemy się każdego pomysłu aby pomóc: "Gdyby ktoś miał możliwość pomóc w szukaniu arlekinki (Bestla Mały Smok), która uciekła po wypadku samochodowym do lasu w okolicach Spały (przy Tomaszowie Maz.) to proszę o kontakt" http://www.dogomania.pl/threads/217781-Zagin%C4%85%C5%82!!-Dog-niemiecki-arlekin-okolice-Tomaszowa-Mazowieckiego?p=18010829#post18010829 Quote
DONnka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Zaglądam do Mili :loveu: Jak się dziś miewa sunia kochana ? Quote
Beatkaa Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Mila jest przepiękną sunią !!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Morska Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Czy ktoś może zgarnąć tą drugą sukę? Na hotel mogę się dołożyć jednorazowo. Quote
megii1 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 DONnka napisał(a):Zaglądam do Mili :loveu: Jak się dziś miewa sunia kochana ? Bardzo dobrze się czuje:) sypia na skórzanej kanapie, macha ogonkiem i podrywa berneńczyka:) Jutro postaram się zrobić fotki. Quote
suślik Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Śliczne imię dostała dziewczynka :) Ma takie wystraszone oczka.Ale dajmy jej czas napewno się oswoi i zrobi się odwazniejsza. Quote
Guest kasia mierzejewska Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='Morska']Czy ktoś może zgarnąć tą drugą sukę? Na hotel mogę się dołożyć jednorazowo. Morska, przepraszam, że tak prosto z mostu, ale, niestety, jednorazowa wpłata to za mało. Koszt utrzymania psa w hotelu to kwoty rzędu 300-400 zł, do tego dochodzi sterylizacja, ok 200-300 zł. Ja się nie zdecyduję na zabranie suki, bo potem zostanę ze wszystkimi kosztami sama. Przykro mi, ale tak wygląda sytuacja. Bardzo chciałabym jej pomóc, bo jest sliczna, młodziutka, ma całe życie przed sobą, no i jest coraz zimniej, może mieć też cieczkę i szczeniaki wkrótce. Więcej osób musiałoby się zadeklarować stale na jej utrzymanie. Plus, potrzebowałabym więcej pomocy jesli chodzi o logistykę całego przedsięwzięcia tym razem. Może ktoś ma jakiś pomysł na tą małą? Jesli chodzi o Milę, to, jak pisałam, trzeba pomysleć jak najszybciej o sterylce. Czy ktoś może ją zgłosić do skarbonki, albo ma jakiś inny pomysł? Obawiam się, że nie da rady zebrać na zabieg pieniędzy. Może po prostu będzie niewysterylizowana i zobowiąże się do tego przyszłych właścicieli? Nie jest to najlepsze rozwiązanie, ale jak się nie uda, to nie będzie wyjścia. Quote
megii1 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Myślę, że Milę trzeba wysterylizować jak najszybciej bo interesują się nią psy a jak dostanie cieczki to nie będę miała co z nią zrobić bo mój berneńczyk dostaje ataków padaczki przy takich sytuacjach (tak się bidak podnieca:)). Ja jej do sterylkowej skarbonki nie zgłoszę bo zdecydowanie wyczerpałam już swój limit ale Kasiu, jak nie ma innych chętnych spróbuj Ty. Napisz , że uzupełnisz deklaracje i tyle. Oto Mila vel Milka:) Sunia już zupełnie się otworzyła - poszczekuje, bawi się, ma apetyt ale panicznie boi się aparatu:( aż ślina jej cieknie. Wiem, ze zdjecia średnie ale myślę że z tych można coś wybrać do ogłoszeń i zacząć działać. Może znajdzie się ktoś kto się zakocha. P.S do Kasi - Młotek wczoraj już się wyaadoptował:) Quote
Zosia123 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Dzisiaj pójdzie przelew - niestety tylko dyszka, bo mam już 2 psy w hotelu, a teraz zdaje się, że muszę zbierać na Ramzesa (pies z mojego podpisu - może ktoś do niego zajrzy, bo pusto u niego...) Quote
Cantadorra Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Megii, czy Mila nadaje się do ogłoszeń? Quote
megii1 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Cantadorra napisał(a):Megii, czy Mila nadaje się do ogłoszeń? Jak najbardziej:) Quote
Recommended Posts