suślik Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Trzeba działać szybko zanim sunia zniknie bez wieści. Żeby nie było tak jak z Alexem. Hotel był, deklaracje były psa nie było. I przez ponad miesiąc żadnych wieści. Quote
Ironiaaa Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 suślik napisał(a):Żeby nie było tak jak z Alexem. Hotel był, deklaracje były psa nie było. I przez ponad miesiąc żadnych wieści. Dokladnie o tym samym pomyslalam jak przeczytalam ze sunka zniknela poki co... Quote
unixena Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Ironiaaa napisał(a):Dokladnie o tym samym pomyslalam jak przeczytalam ze sunka zniknela poki co... Tez tak pomyslalam...:roll: Quote
Martika&Aischa Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 suślik napisał(a):Żeby nie było tak jak z Alexem. Hotel był, deklaracje były psa nie było. I przez ponad miesiąc żadnych wieści. Dokładnie tak ....Z Alexem ostatecznie miałyśmy szczęśliwe zakończenie :) I to cieszy :) Czekamy na wieści czy sunieczka się pokazała ??? Quote
megii1 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Dokładnie tak ....Z Alexem ostatecznie miałyśmy szczęśliwe zakończenie :) I to cieszy :) Czekamy na wieści czy sunieczka się pokazała ??? Sunia już u mnie:) rewelacyjna jest:) Została zabezpieczona od kleszczy (20 zł) plus odrobaczona Dehinelem (15 zł x 2 bo następne odrobaczenie za dwa tygodnie), jesc za bardzo nie chciała ale jutro pewnie się rozkręci. Quote
unixena Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 megii1 napisał(a):Sunia już u mnie:) rewelacyjna jest:) Została zabezpieczona od kleszczy (20 zł) plus odrobaczona Dehinelem (15 zł x 2 bo następne odrobaczenie za dwa tygodnie), jesc za bardzo nie chciała ale jutro pewnie się rozkręci. Juppi !! Kamien z serca ...:lol: Quote
megii1 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Kasia mówiła, ze nie było problemów z złapaniem bo ucieszyła się na smycz i obrożę... ktoś ją chyba wyrzucił. Quote
Ironiaaa Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Uff no to dobrze, ze zlapana i juz bezpieczna... To teraz pare dni na zaklimatyzowanie sie i przeniesienie do Neris i mozna robic zdjecia i sunke oglaszac. No i oczywiscie po drodze wizyta u weta :) Quote
Guest kasia mierzejewska Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Jak napisała Magda, sunia już u niej w hoteliku. Znalazła się po prawie 2 dniach, już powoli traciłam nadzieję. Podjęłam szybką decyzję, że zabieram ją do Magdy, bo psina cała trzęsła się z zimna, leżała skulona na trawie. Okropny widok. Bez problemu dała sobie założyc obrożę i smycz, dała się wnieść do samochodu. Jak juz też pisała Magda, koszty na chwilę obecną wynoszą 50 zł (fiprex + odrobaczenie). Deklaracji stałych na chwilę obecną jest ok 170 zł, jednorazowa wpłata 100zł i .............. sunia prosi o więcej, bo bez tego ani rusz. Ludzie kochani, nie zostawiajcie mnie z kosztami samą, bo nie ma absolutnie mowy, żebym dała radę. Mam na utrzymaniu swoje stado + światło, woda i gaz, a pensja nieduża. Quote
Elwira1992 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 :multi: dobrze że sunia nie koczuje już na ulicy a co z druga sunią ? jak coś będę miała to wpłacę ( tylko na jakie konto ? do kogo ) i fajnie by było od czasu do czasu jakieś zdjęcie suni i co tam u niej słychać ... Quote
DONnka Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Suuuuper wieści :multi: Kasiu, jesteś wspaniała :):):) Czy sunia zostaje u megii1 czy chcecie w przyszłym tygodniu zabrać Ją do Neris ? Quote
joteska Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 ufff.... jak dobrze, że sunia bezpieczna:multi: szybciutko sie uwinęłaś i niemal w ostatnim momencie, dzis w nocy był spory przymrozek w nocy- superkowo! Kasiu, prześlij proszę nr konta na priv, prześle 50 Quote
Martika&Aischa Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Ależ się cieszę :) ja wspomogę sunieczkę bazarkiem w najbliższych dniach :) Wspaniała akcja i sunia bezpieczna:multi::multi::multi: Quote
bela51 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Gratuluje dziewczyny ! Kasiu, po raz kolejny uratowalas bezdomnego psiaka. Bede pamiętac o suni i tez na pewno ją wspomoge, choc niestety nie w najblizszych dniach. Quote
Beatkaa Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Cieszę się,że sunia już bezpieczna :):):)....byłam tu przedtem i aż zamarłam jak przeczytałam,że sunia zniknęła. Quote
megii1 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Jutro będzie u mnie w odwiedzinach Gos z dogo, która robi piekne zdjęcia - poprosiłam ,żeby zabrała koniecznie aparat bo do Waszej bezimiennej suczki dołączył tez onkowaty psiak, którego łapałam dziś Romenką przy drodze na Serock - psiaki potrzebuja ładnych fotek:) Moim zdaniem teraz najwaśniejsza jest diagnostyka łapki - nie wiadomo czy jest przeciążona, czy to reumatyzm, zwichnięcie czy coś innego. U mnie wet może być w poniedziałek ale na pewno weźmie coś za wizytę i ewentualne leki i potrzebuję na to środków finansowych bo w tym momencie nie mam z czego zakładać. Poza tym pod koniec przyszłego tygodnia przydałoby się Sunie zaszczepić, przynajmniej na wściekliznę. No i imię:) Quote
megii1 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Cantadorra napisał(a):Chcecie ogłoszenia dla suni? Jutro wieczorem postaram się wkleić zdjęcia do ogłoszeń. Quote
Javena Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Kochana, jak na dzis moge wysłać 10 zł. Wiem ,ze to śmieszna kwota,ale już na tyle wątków zostałam zaproszona i wszędzie tragedia .Ja nie umiem odmówić,wolę sobie odmówić nie jedno. Quote
Guest kasia mierzejewska Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Kochane, naprawdę każdy grosz sie liczy, więc wszystkie deklaracje są bardzo ważne i wszystkim Wam bardzo dziekuję za pomoc (i proszę o więcej). Nie wiadomo, jakie będą koszty leczenia suni, może jej łapka to poważna sprawa i będzie wymagała dużych nakładów finansowych. Trzeba będzie też niedługo pomysleć o sterylce - czy dałoby radę załatwić talon na bezpłatną sterylkę dla niej? Nr konta podaję na 1 stronie wątku. Cantadorra, tak, potrzebujemy ogłoszeń - poczekajmy na fotki od Magdy. Martika@Aisha, bazarek to świetny pomysł, poszukam, może też coś znajdę i dorzucę. Jesli chodzi o imię, to może Mila - propozycja mojej siostrzenicy, Łucji, z którą wczoraj przeprowadziłyśmy całą akcję:) Quote
Beta&Czata Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 ja muszę mieć jeszcze dane właściciela konta z adresem - inaczej system nie przyjmie przelewu do realizacji. Proszę o dane na PW Quote
Elwira1992 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 ja też po proszę imię i nazwisko bo ja prześlę pieniążki może mało ale zawsze coś ;) więc na PW lub po prostu na pierwszej stronie bo jak konto własne to potrzebuje tych danych Quote
Recommended Posts