Dadziu Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 jestem i ja.Ona jest piękna podobna do mojej ukochanej suni Koli ktora odeszla w zeszłym roku a ja wciąż płaczę po niej:placz: Quote
Beta&Czata Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Dopiszczie moją - 100 zł jednorazowo. Quote
aganela Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 sunia jest bardzo podobna do Aszy którą Kasia uratowała parę lat temu...identyko prawie.. Quote
Beatkaa Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 jestem na zaproszenie.. piękna ONeczka...trzeba jej szukac hoteliku i znaleźć deklaracje. Quote
malagos Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Może jednak warto zapytać Neris, wczoraj przyjęła sunia od Abrakadabra za 200 zł miesięcznie. Quote
Ironiaaa Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 No to jednak jest roznica, i to nie mala. Co prawda do tego trzeba bedzie doliczyc jeszcze karme ale jednak na poczatek wyglada to troche lepiej niz te 12zl za dobe. Quote
Guest kasia mierzejewska Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 aganela, dokładnie, są bardzo podobne, tylko moja Asza większa i ma dużo większą d:) czy ktoś mógłby skontaktować się z neris? Jutro można byłoby spróbować ją zdjąć - ale potrzebowałabym pomocy, bo tu nie mogę liczyć na nikogo. Quote
Guest kasia mierzejewska Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 aha, dziś nie widziałam jej przez cały dzień niestety... Quote
Guest kasia mierzejewska Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Beta&Czata napisał(a):Dopiszczie moją - 100 zł jednorazowo. dzięki wielkie:) Quote
Martika&Aischa Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 [quote name='kasia mierzejewska']aganela, dokładnie, są bardzo podobne, tylko moja Asza większa i ma dużo większą d:) czy ktoś mógłby skontaktować się z neris? Jutro można byłoby spróbować ją zdjąć - ale potrzebowałabym pomocy, bo tu nie mogę liczyć na nikogo. DONnka wysłała jej PW z zapytaniem i zaproszeniem na wątek.......... Quote
AgusiaP Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 mam nadzieję, ze sunieczka się pojawi. A ta druga psinka ze zdjęć jest? Quote
DONnka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 [quote name='Martika@Aischa']DONnka wysłała jej PW z zapytaniem i zaproszeniem na wątek.......... Neris odpisała, że w przyszłym tygodniu miałaby miejsce, ale w kojcu. Kojce są z siatki, w zadaszonym, ale nieogrzewanym budynku. Jakby co postaram się o Jej numer telefonu, żeby dogadać szczegóły Decydujcie cioteczki, bo to oznacza dla suni jeszcze parę dni na ulicy :shake: Quote
Vutz Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Ironiaaa napisał(a):No to jednak jest roznica, i to nie mala. Co prawda do tego trzeba bedzie doliczyc jeszcze karme ale jednak na poczatek wyglada to troche lepiej niz te 12zl za dobe. ale to już jest z karmą. mnie się wydaje, że 12zł.x30dni=360zł. (w tym karma) a 200zł.+karma to wyjdzie analogicznie... Quote
Vutz Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 DONnka napisał(a):Neris odpisała, że w przyszłym tygodniu miałaby miejsce, ale w kojcu. Kojce są z siatki, w zadaszonym, ale nieogrzewanym budynku. Jakby co postaram się o Jej numer telefonu, żeby dogadać szczegóły Decydujcie cioteczki, bo to oznacza dla suni jeszcze parę dni na ulicy :shake: może na kilka dni zabrać ją do hoteliku tego co pisałyście wcześniej... przeliczyć na spokojnie koszty i jak zwolni się miejsce u neris - o ile wyjdzie wam taniej - zawieźc do neris... Quote
Beatkaa Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Niby tak cioteczki,ze wyjdzie podobnie,ale z drugiej strony tutaj mamy stałą wartość 360zł,a za 200zł miesiecznie to karmę można kupić różną,tańszą,droższą i niekoniecznie będzie ona kosztować 160zł. Propozycja DONki jest dobra...lepiej póki co gdziekolwiek ją umieścić a później zobaczymy jak stoimy z kasą. Quote
joteska Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 a można z ciocia meg ponegocjować cenę bez karmy? a karmę byśmy dokupiły? suńka jest z ulicy, czeka ją vet, może przystanie na stawkę bytową? Quote
Martika&Aischa Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Noce już przerażająco zimne .....trzeba decydować i zabrać sunię na już z ulicy ... Quote
Ironiaaa Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Prawda jest taka, ze ktos musi ja wylapac i to jak najszybciej, zeby nie powtorzyly sie wczesniejsze akcje, ze hoteliki pozalatwiane, deklaracje sa, a nagle pies sie stracil (nie daj boze, cos sie stalo i dojda dodatkowe koszty). Tak jak Martika pisze robi sie zimno i kazda noc to kolejny "ryzyk-fizyk". Ja w tym miesiacu finansowo dupa blada ale w przyszlym miesiacu moge sie cos tam jednorazowo dorzucic. Quote
elik Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Elwira1992 napisał(a):dobrze że taki odzew jest :multi: ale Kasia odezwij się gdzie sunia jest dokładnie w jakiej miejscowości bo tak ciężko będzie pomóc... Dzieki Elwira za powiększenia, mój komp odmówił. I ja na zaproszenie Martiki :) Quote
Elwira1992 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 hop hop kochaniutka czy juz cos wiadomo dokładnie z hotelikiem lub DT i czy sunia pojawiła się ? a może te psiary co dokarmiają by przetrzymały ją na te kilka dni ? Quote
ewa36 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 DONnka napisał(a):Jestem unixeno na Twoje wezwanie :) A miałyśmy już nie wchodzić na nowe wątki :shake: Ale jak tu przejść obojętnie obok takiej bieduli... No piękna jest sunia i widać, że taka zagubiona...:( A w jakim mieście ona jest ? Neris i chauwa prowadzą tanie hoteliki w okolicach Wawy. Neris 200zł/m-c ; chauwa 180zł/m-c (bez karmy) Tańszych już nie znam ... Napisz PW i zapytaj o miejsce To jest cena do zebrania ! Pilnie podnoszę ! Quote
Guest kasia mierzejewska Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 To może zróbmy tak, umieśćmy sukę u megii na razie, bo jest naprawdę zimno. Tylko tak, będę potrzebowała pomocy w łapaniu i przewiezieniu suni, chyba że uda mi sie dziś kogoś załatwić - będę wiedziała niedługo. Ale, od wczoraj nigdzie jej nie widzę i to mnie martwi. Przejdę się po mieście i rozejrzę się Quote
Guest kasia mierzejewska Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 AgusiaP napisał(a):mam nadzieję, ze sunieczka się pojawi. A ta druga psinka ze zdjęć jest? niestety też jej nie widziałam ostatnio Quote
Martika&Aischa Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Trzeba działać szybko zanim sunia zniknie bez wieści. Quote
Elwira1992 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 sunia gdzie jesteś ? mam nadzieję że znajdzie się ub znów przyjdzie takie piękności trzeba popytać ludzi ... może gdzieś poszła albo ktoś zgłosił i ją zabrali do schroniska .. albo może ktoś ja przygarnął ? Quote
Recommended Posts