Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hop! napisał(a):
Pako boi się wystrzałów - pędzi do domu. Przez kilka dni spacerów nie będzie, bo mogą "pukać".

Tak czułam, że może się bać. Bezpieczniej jeśli nie będzie wychodził, bo jeszcze w panikę wpadnie i Ciebie gdzieś porwie, kawał psa z niego ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Tak czułam, że może się bać. Bezpieczniej jeśli nie będzie wychodził, bo jeszcze w panikę wpadnie i Ciebie gdzieś porwie, kawał psa z niego ;)

Pewnie, że bezpieczniej. Jeszcze gdyby mnie porwał, to pół biedy. Gorzej gdyby "pogalopował" sam albo tylko z moją ręką. ;)

Posted

Chodzę z Pako w kółko po ogródku. Patrzy na mnie rozczarowany. ;) Apetyt ma mniejszy - już nie rzuca się na suchą karmę tak, jak wcześniej. Zjada całą porcję, ale spokojnie. Dostaje posiłek dwa razy dziennie - nadal trochę więcej, niż zalecają, bo jeszcze powinien przytyć. Szelki Niki zaczynają go uwierać. :( Trzeba pomyśleć o nowych. Wymarzone byłyby takie - http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/szelki_dla_psa/skorzane/162903 albo takie - http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/szelki_dla_psa/skorzane/162901. Potrzebny jest rozmiar L - piszę to na wypadek, gdyby znalazł się wspaniały sponsor lub kilku sponsorów. Ech, te marzenia... ;)

Chyba niepotrzebnie tak często zdaję relacje. ;)

Posted

hop! napisał(a):
Pewnie, że bezpieczniej. Jeszcze gdyby mnie porwał, to pół biedy. Gorzej gdyby "pogalopował" sam albo tylko z moją ręką. ;)

No nie, z ręką to już naprawdę by było marnie ;)

Sponsor szelek mile widziany... ale chyba mogę sobie pomarzyć.

A relacje zdajesz bardzo dobrze, Pako to mój ulubieniec :)

p.s. nie lubię zooplusa, czy idealne szelki są też w innych sklepach, na przykład zooexpresie? Jak masz chwilę to popatrz proszę ;)

Posted

[quote name='mysza 1']No nie, z ręką to już naprawdę by było marnie ;)

Sponsor szelek mile widziany... ale chyba mogę sobie pomarzyć.

A relacje zdajesz bardzo dobrze, Pako to mój ulubieniec :)

p.s. nie lubię zooplusa, czy idealne szelki są też w innych sklepach, na przykład zooexpresie? Jak masz chwilę to popatrz proszę ;)

Znalazłam takie szelki - http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/szelki_dla_psa/skorzane/162903 za 69zł (przesyłka gratis). Założone dwa razy i wcale nie zniszczone. Dam na ten cel 19zł. Czy ktoś dorzuci parę złotych? Potrzeba 50zł i Pako będzie miał wymarzone szelki. ;)

Posted

Cantadorra napisał(a):
Pako, kiedy ktoś ciebie wypatrzy?
Cioteczki poszukuję transportu Konstancin Jeziorna-Janów Lubelski do przewiezienia karmy. Proszę o pomoc.

Do Janowa to trochę daleko, zresztą każdy pracuje :( a i koszty spore.
Pati-c jeździ sporo z psami, może akurat będzie jechała?

Posted

Lemoniada napisał(a):
Dorzucam dwie dychy dla Pakusia, proszę o numer konta :)

Wielkie dzięki. :multi:

To jest już 2 sponsorów szelek, czy znajdzie się kolejny?

Brakuje jeszcze 30zł.

Posted

Mazowszanka napisał(a):
Jeśli brakuje 30 to dam połowę czyli 15.
Proszę o numer konta.Jutro rano się tym zajmę.
Pozdrawiam piesia.:lol:

Cudownie! Wielkie dzięki! Nr konta poda mysza 1.

Pako będzie miał super szelki ufundowane przez Mazowszanka, Lemoniada, hop! i... Kto dołoży 15zł? ;)

Posted

Mazowszanka napisał(a):
Jeśli brakuje 30 to dam połowę czyli 15.
Proszę o numer konta.Jutro rano się tym zajmę.
Pozdrawiam piesia.:lol:

Bardzo dziękuję, zaraz prześlę :)