Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hop! napisał(a):
Dzisiaj udało mi się przyciąć pazury Pako - tak trochę. ;) Nie chciałam go stresować, bo ze strachu drżały mu mięśnie pośladków. ;)

Ale biedny, takie wielki i jak niewiele potrzeba, żeby drżał ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ale biedny, takie wielki i jak niewiele potrzeba, żeby drżał ;)

Żeby drżały mu pośladki. ;)

Psy zwykle boją się obcinania pazurów. Zdarza się, że w lecznicy przytną któryś za krótko i poleje się krew. Dlatego wolę psom obcinać pazury sama - mają mniejszy stres. Wolę przyciąć mniej, niż za bardzo. ;)

Posted

U mnie krew się nie leje(sama obcinam) ale i tak jest histeria- ogólnie pies histeryk- tak nazwała go zresztą Pani Wet.(nie mam żadnych tymczasów żeby było jasne ;) ) a sunia jest już odważniejsza .

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ale śliczne, bardzo ładne tło. Zwłaszcza pierwsze, bo na pozostałych się odwracał cosik ;)

To żywy pies, a nie atrapa. ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Myślałam, że wypchany :)

Wypchany byłby bezproblemowy - bez żadnych potrzeb i wymagań. Na pewno znaleźliby się chętni, którzy nawet zapłaciliby za taką ozdobę wnętrz. ;)

Posted

hop! napisał(a):
Wypchany byłby bezproblemowy - bez żadnych potrzeb i wymagań. Na pewno znaleźliby się chętni, którzy nawet zapłaciliby za taką ozdobę wnętrz. ;)

Niestety możesz miec rację ;)

Jak psiaki znoszą te tropiki? Topią się czy dają radę?

Posted

mysza 1 napisał(a):
Niestety możesz miec rację ;)

Jak psiaki znoszą te tropiki? Topią się czy dają radę?

Nie jest tak źle, ale dzisiaj nie było spacerów, tylko wyjścia do ogródka. ;)

Posted

Z bazarku [FONT=Verdana]dla 5 podopiecznych mysza 1[/FONT][FONT=Verdana] – Pako, Fortuny, Pimpusia, Piaska, Jaspera [/FONT][FONT=Verdana]uzbierało się 690zł (po 138zł dla każdego psiaka). [/FONT]

Posted

hop! napisał(a):
Z bazarku [FONT=Verdana]dla 5 podopiecznych mysza 1[/FONT][FONT=Verdana] – Pako, Fortuny, Pimpusia, Piaska, Jaspera [/FONT][FONT=Verdana]uzbierało się 690zł (po 138zł dla każdego psiaka). [/FONT]

Superancko, bardzo dziękuję :loveu:

Posted

[quote name='hop!']Za jakieś 10 dni skończy się karma. Proponuję kupić 2 worki 15kg Boscha za 189zł - http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/bosch/bosch_adult/32721. Jeżeli dojdzie zniżka, będzie jeszcze taniej.

Szukam chętnych do wsparcia w zakupie karmy...

Agis już pomogła, wpłaciła 100 zł na Pako i Jaspera, bardzo dziękuję :loveu: w zasadzie Pako ma większe długi, bo na niego nie ma wpłat ale podzielę zgodnie z wolą darczyńcy ;)

Posted

[quote name='cisowianka']Ja niestety ale podrzuciłam grosik Fortunie (przed chwilą poszedł) w tym miesiącu już więcej nie mogę.....[/QUOTE]
Bardzo dziękuję :)

Miałam dzisiaj telefon w sprawie Pako ale jakoś chyba pani sama nie wiedziała czego szuka i nie sądzę, zeby zadzwoniła.

Posted

Był telefon w sprawie Pako? Niesamowite. ;)

Postaram się wkrótce zrobić jakieś zdjęcia.

Teraz w te upały wychodzę na spacery raniutko lub wieczorem. Pozytywne jest to, że Pako nie ma siły ciągnąć. ;)

Posted

[quote name='hop!']Był telefon w sprawie Pako? Niesamowite. ;)

Postaram się wkrótce zrobić jakieś zdjęcia.

Teraz w te upały wychodzę na spacery raniutko lub wieczorem. Pozytywne jest to, że Pako nie ma siły ciągnąć. ;)[/QUOTE]

Jest to jakiś sukces ;) - mam na myśli telefon.

A brak ciągnięcia to chyba ogromna zaleta. Jeszcze ok 8-9 jest do wytrzymania u nas, potem coraz gorzej...