Lemoniada Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Dzielny Pako i dzielna Ty, trzeba trochę pocierpieć jak chce się być jeszcze piękniejszym ;) Quote
mysza 1 Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 hop! napisał(a):Dzisiaj udało mi się przyciąć pazury Pako - tak trochę. ;) Nie chciałam go stresować, bo ze strachu drżały mu mięśnie pośladków. ;) Ale biedny, takie wielki i jak niewiele potrzeba, żeby drżał ;) Quote
hop! Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 mysza 1 napisał(a):Ale biedny, takie wielki i jak niewiele potrzeba, żeby drżał ;) Żeby drżały mu pośladki. ;) Psy zwykle boją się obcinania pazurów. Zdarza się, że w lecznicy przytną któryś za krótko i poleje się krew. Dlatego wolę psom obcinać pazury sama - mają mniejszy stres. Wolę przyciąć mniej, niż za bardzo. ;) Quote
cisowianka Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 U mnie krew się nie leje(sama obcinam) ale i tak jest histeria- ogólnie pies histeryk- tak nazwała go zresztą Pani Wet.(nie mam żadnych tymczasów żeby było jasne ;) ) a sunia jest już odważniejsza . Quote
mysza 1 Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 Ale śliczne, bardzo ładne tło. Zwłaszcza pierwsze, bo na pozostałych się odwracał cosik ;) Quote
hop! Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 mysza 1 napisał(a):Ale śliczne, bardzo ładne tło. Zwłaszcza pierwsze, bo na pozostałych się odwracał cosik ;) To żywy pies, a nie atrapa. ;) Quote
cisowianka Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Wczoraj nie zaglądałam bo mnie dogo nie wpuszczało wajrus jakiś czy co? Quote
faith35 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Warszawa i okolice! Prosimy o pomoc w szukaniu! www.dogomania.pl/forum/threads/228751 Quote
hop! Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 mysza 1 napisał(a):Myślałam, że wypchany :) Wypchany byłby bezproblemowy - bez żadnych potrzeb i wymagań. Na pewno znaleźliby się chętni, którzy nawet zapłaciliby za taką ozdobę wnętrz. ;) Quote
mysza 1 Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 hop! napisał(a):Wypchany byłby bezproblemowy - bez żadnych potrzeb i wymagań. Na pewno znaleźliby się chętni, którzy nawet zapłaciliby za taką ozdobę wnętrz. ;) Niestety możesz miec rację ;) Jak psiaki znoszą te tropiki? Topią się czy dają radę? Quote
hop! Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 mysza 1 napisał(a):Niestety możesz miec rację ;) Jak psiaki znoszą te tropiki? Topią się czy dają radę? Nie jest tak źle, ale dzisiaj nie było spacerów, tylko wyjścia do ogródka. ;) Quote
hop! Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Z bazarku [FONT=Verdana]dla 5 podopiecznych mysza 1[/FONT][FONT=Verdana] – Pako, Fortuny, Pimpusia, Piaska, Jaspera [/FONT][FONT=Verdana]uzbierało się 690zł (po 138zł dla każdego psiaka). [/FONT] Quote
mysza 1 Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 hop! napisał(a):Z bazarku [FONT=Verdana]dla 5 podopiecznych mysza 1[/FONT][FONT=Verdana] – Pako, Fortuny, Pimpusia, Piaska, Jaspera [/FONT][FONT=Verdana]uzbierało się 690zł (po 138zł dla każdego psiaka). [/FONT] Superancko, bardzo dziękuję :loveu: Quote
hop! Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Za jakieś 10 dni skończy się karma. Proponuję kupić 2 worki 15kg Boscha za 189zł - http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/bosch/bosch_adult/32721. Jeżeli dojdzie zniżka, będzie jeszcze taniej. Quote
mysza 1 Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 [quote name='hop!']Za jakieś 10 dni skończy się karma. Proponuję kupić 2 worki 15kg Boscha za 189zł - http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/bosch/bosch_adult/32721. Jeżeli dojdzie zniżka, będzie jeszcze taniej. Szukam chętnych do wsparcia w zakupie karmy... Agis już pomogła, wpłaciła 100 zł na Pako i Jaspera, bardzo dziękuję :loveu: w zasadzie Pako ma większe długi, bo na niego nie ma wpłat ale podzielę zgodnie z wolą darczyńcy ;) Quote
cisowianka Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Ja niestety ale podrzuciłam grosik Fortunie (przed chwilą poszedł) w tym miesiącu już więcej nie mogę..... Quote
mysza 1 Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='cisowianka']Ja niestety ale podrzuciłam grosik Fortunie (przed chwilą poszedł) w tym miesiącu już więcej nie mogę.....[/QUOTE] Bardzo dziękuję :) Miałam dzisiaj telefon w sprawie Pako ale jakoś chyba pani sama nie wiedziała czego szuka i nie sądzę, zeby zadzwoniła. Quote
hop! Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Był telefon w sprawie Pako? Niesamowite. ;) Postaram się wkrótce zrobić jakieś zdjęcia. Teraz w te upały wychodzę na spacery raniutko lub wieczorem. Pozytywne jest to, że Pako nie ma siły ciągnąć. ;) Quote
mysza 1 Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='hop!']Był telefon w sprawie Pako? Niesamowite. ;) Postaram się wkrótce zrobić jakieś zdjęcia. Teraz w te upały wychodzę na spacery raniutko lub wieczorem. Pozytywne jest to, że Pako nie ma siły ciągnąć. ;)[/QUOTE] Jest to jakiś sukces ;) - mam na myśli telefon. A brak ciągnięcia to chyba ogromna zaleta. Jeszcze ok 8-9 jest do wytrzymania u nas, potem coraz gorzej... Quote
mysza 1 Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 Kurczę, taki upał a na dogo wjeżdżają reklamy lodów :) to nie jest fair zwłaszcza dla ludzi na diecie :) Pokażę Wam nową bidę, trzeba było ratować, nie było wyjścia :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/229100-Wyci%C4%85gni%C4%99ta-z-umieralni-zabiedzona-malutka-sunia-z-ranami-chor%C4%85-sk%C3%B3r%C4%85-Pomo%C5%BCesz Quote
Recommended Posts