Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ale fajne zdjęcia Pakusia, a Dziadek jaki malutki w tle :)
Nie zjadł Dziadzia, a nawet leżał sobie spokojnie ;) to też jakiś sukces ;)

Pako akceptuje Gabiszona. ;)

Lemoniada napisał(a):
Gabiszonek się posunął bardzo... :(

Nie będzie lepiej, będzie już tylko gorzej. Trudno się dziwić - 7 lipca skończy 17 lat (o ile dożyje, bo różnie może być). Czuję, że on już długo nie pociągnie. Wczoraj i dzisiaj jest bardzo kiepsko.

Posted

hop! napisał(a):
Pako akceptuje Gabiszona. ;)

Nie będzie lepiej, będzie już tylko gorzej. Trudno się dziwić - 7 lipca skończy 17 lat (o ile dożyje, bo różnie może być). Czuję, że on już długo nie pociągnie. Wczoraj i dzisiaj jest bardzo kiepsko.

Ojej :( ale staruszki tak mają, jednego dnia trupek, następnego latają jak gdyby nigdy nic.
Wiek ma naprawdę imponujący ale życzę mu pobicia rekordu.

Mój Szaruś, nie mam pojęcia ile ma lat ale dobrze powyżej 10 na pewno, do tego schorowany też wczoraj i dzisiaj bardzo kiepsko.
Leży wypluty, zje, przejdzie się i dalej śpi. Chyba pogoda je tak przybija.

Posted

[quote name='agis']hop! czy mogę wstawić zdjęcia Pako na swojego bloga? Zawsze to jakieś dodatkowe ogłoszenie będzie.

Oczywiście, że tak. :)

Zapraszam na bazarek - m.in. dla Pako. ;)

Posted

Może w sukience go ogłaszać zaczniemy ;) podkreślając, że mógłby być ozdobą imprez na przykład ;)

I zjadać cały tort przeznaczony dla gości ;)

Macie pomysł na nowy tekst do ogłoszeń?

Może napiszę historię w stylu "Wychudzony, przemarznięty Pako błąkał się po zimnych i przerażających lasach nie mogąc odnaleźć drogi do domu kiedy dobra dusza wyciągnęła do niego pomocną dłoń... ' ;)

Posted

Muszę Was zmartwić - nie mam ani jednej sukienki. W ogóle mam bardzo mało ciuchów. ;)

Pako jest miły i gościnny w stosunku do obcych osób. Robi bardzo dobre wrażenie. ;)

Posted

Wczoraj kosiłam trawę i chwasty. Specjalnie dla Pako zostawiłam zagajnik pokrzywowy - chętnie go obsikuje, a czasami wpycha tyłek między pokrzywy i robi kupsko. ;)

Posted

hop! napisał(a):
Wczoraj kosiłam trawę i chwasty. Specjalnie dla Pako zostawiłam zagajnik pokrzywowy - chętnie go obsikuje, a czasami wpycha tyłek między pokrzywy i robi kupsko. ;)

To jak mój Mocuś - najchętniej robi kupę w wysokich badylach albo na dużych kamieniach ;) Zdecydowanie wolę tę drugą wersję, przynajmniej wygodnie się sprząta ;)

Posted

Lemoniada napisał(a):
To jak mój Mocuś - najchętniej robi kupę w wysokich badylach albo na dużych kamieniach ;) Zdecydowanie wolę tę drugą wersję, przynajmniej wygodnie się sprząta ;)

:lol:

Pako robi też w kwiatkach. Tyłek zawsze musi być otoczony roślinami. ;)

Wyciąganie kupska z pokrzyw wymaga ostrożności i precyzji. ;)