Lemoniada Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 (edited) Jak zrobiłaś zdjęcie z tak wysoka? ;) Tylne łapy Pako niezmiennie mnie śmieszą :) Edited April 20, 2013 by Lemoniada Quote
hop! Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='Lemoniada']Jak zrobiłaś zdjęcie z tak wysoka? ;) Tyle łapy Pako niezmiennie mnie śmieszą :)[/QUOTE] Wgramoliłam się na stół. ;) Quote
Lemoniada Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Za każdym razem, gdy widzę zdjęcia z różowym dywanikiem, zielenieję z zazdrości ;) Pako-uszak wyglądał zawsze bosko, ale odkąd schudł jest jeszcze lepiej :) Quote
hop! Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Lemoniada napisał(a):Za każdym razem, gdy widzę zdjęcia z różowym dywanikiem, zielenieję z zazdrości ;) Pako-uszak wyglądał zawsze bosko, ale odkąd schudł jest jeszcze lepiej :) Wolałabym, żeby był pomarańczowy albo czerwony. ;) Różowy kupiła moja mama do swojej sypialni, ale okazało się, że nie pasuje do koloru ścian. W związku z tym, biedny, różowy, niechciany dywanik zamieszkał na górze. :lol: Dlaczego Pakuszaka nikt nie chce? Quote
Lemoniada Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 hop! napisał(a):Wolałabym, żeby był pomarańczowy albo czerwony. ;) Różowy kupiła moja mama do swojej sypialni, ale okazało się, że nie pasuje do koloru ścian. W związku z tym, biedny, różowy, niechciany dywanik zamieszkał na górze. :lol: Biedny... Ja tam bym go przygarnęła bez wybrzydzania ;) hop! napisał(a): Dlaczego Pakuszaka nikt nie chce? Nie mam najmniejszego pojęcia. Najmniejszego:shake: Jest bardzo urodziwy, ujmujący, grzeczny, spokojny, zrównoważony. Ideał psa. Czego ludzie mogą jeszcze chcieć? Quote
mysza 1 Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 Matko, nie wiem jak to się stało, że nie widziałam wcześniej zdjęcia na fotelu :) Ale świetne. :loveu: Pako wygląda niezwykle korzystnie na różowym dywaniku i niezmiennie robi niesamowite miny :) Quote
Lemoniada Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Pako, co u Ciebie nowego? Czy ktoś się w Tobie wreszcie zakochał? :) Quote
hop! Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Lemoniada napisał(a):Pako, co u Ciebie nowego? Czy ktoś się w Tobie wreszcie zakochał? :) Nic nowego. Nikt się w nim nie zakochał. Nikt go nie chce. :niewiem: Quote
hop! Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Dzisiaj Pako jest ożywiony i zachowuje się normalnie. Chyba pogoda źle na niego wpływała. Wstrzymam się z pójściem do weta. Quote
mysza 1 Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 hop! napisał(a):Dzisiaj Pako jest ożywiony i zachowuje się normalnie. Chyba pogoda źle na niego wpływała. Wstrzymam się z pójściem do weta. Cieszy mnie to ożywienie ;) Quote
hop! Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 mysza 1 napisał(a):Cieszy mnie to ożywienie ;) Mnie ucieszyłby dom dla Pako. ;) Pako to Pan Niedotykalski. Szarpie się, wyrywa i ucieka przy próbach czesania, czyszczenia uszu, obcinania pazurów. W efekcie jest niedoczesany, ma średnio czyste uszy i częściowo obcięte pazury. ;) Pamiętam, jak był po kastracji... Skakał jak opętany, nie pozwalał przemywać rany. Pako staje się coraz bardziej niecierpliwy, histeryczny i uparty. Gdyby przyplątała się jakaś choroba, to będzie ciężko ją znosił. U Pako widać zaangażowanie tylko podczas trzech czynności - jedzenia, obsikiwania i obszczekiwania. ;) Quote
mysza 1 Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 hop! napisał(a):Mnie ucieszyłby dom dla Pako. ;) Pako to Pan Niedotykalski. Szarpie się, wyrywa i ucieka przy próbach czesania, czyszczenia uszu, obcinania pazurów. W efekcie jest niedoczesany, ma średnio czyste uszy i częściowo obcięte pazury. ;) Pamiętam, jak był po kastracji... Skakał jak opętany, nie pozwalał przemywać rany. Pako staje się coraz bardziej niecierpliwy, histeryczny i uparty. Gdyby przyplątała się jakaś choroba, to będzie ciężko ją znosił. U Pako widać zaangażowanie tylko podczas trzech czynności - jedzenia, obsikiwania i obszczekiwania. ;) Mnie też by ucieszył... Taki typ, co zrobisz ;) Quote
hop! Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Dzisiaj przyszedł facet w sprawie remontu dachu. Gdy wychodził, Pako ugryzł go w tyłek (nie byłam przy tym). Nie wiem, dlaczego Pako tak zareagował - może to zły fachowiec. ;) Wcześniej zdarzało mu się szczypać zębami. Quote
mysza 1 Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 hop! napisał(a):Dzisiaj przyszedł facet w sprawie remontu dachu. Gdy wychodził, Pako ugryzł go w tyłek (nie byłam przy tym). Nie wiem, dlaczego Pako tak zareagował - może to zły fachowiec. ;) Wcześniej zdarzało mu się szczypać zębami. Może to nie jest śmieszne ale mnie bardzo bawi ;) Może zły fachowiec a może jeszcze tyłek mu się nie spodobal ;) Quote
hop! Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 mysza 1 napisał(a):Może to nie jest śmieszne ale mnie bardzo bawi ;) Może zły fachowiec a może jeszcze tyłek mu się nie spodobal ;) Mnie też. ;) Quote
Lemoniada Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Ciekawe, czy fachowcowi też było do śmiechu ;) Quote
hop! Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Lemoniada napisał(a):Ciekawe, czy fachowcowi też było do śmiechu ;) Pewnie nie, ale afery nie było. :p Nie wiem, czy przeżyję kąpiel Pako. Zbieram siły. ;) Quote
mysza 1 Posted May 19, 2013 Author Posted May 19, 2013 Ale szczęśliwy chyba nie był Pakuś ;). Zainspirowałaś mnie tymi kąpielami, Bruno i Mały już po :) Quote
hop! Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 mysza 1 napisał(a):Ale szczęśliwy chyba nie był Pakuś ;). Ostatnio wygląda na zmęczonego i niezadowolonego. Dlatego jednak muszę go pokazać wetowi. Quote
hop! Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Byłam z Pako u weta. Wszystkie wyniki badań krwi będą jutro. Serce jest w porządku - miał zrobione EKG. Pako ma problemy z kręgosłupem i stawami. Trzeba zrobić RTG. Po dzisiejszej wyprawie do weta ledwo szedł - wyraźnie wysiada mu tył. Zwykle chodzi na krótsze spacery, ale nie tak chętnie jak kiedyś. Pako waży 41kg - nie ma dramatu, ale powinien zrzucić 2kg. Musi dostawać karmę typu light. Wygląda na to, że Pako nie jest leniwy, tylko ma problemy zdrowotne. Quote
hop! Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Badania krwi wyszły dobrze. Serce w porządku. Pako ma być odchudzany - karma light pilnie potrzebna. Przez tydzień mam mu podawać Cimalgex. Trocoxil jest stosowany przy długotrwałym leczeniu, ale najpierw trzeba zdiagnozować problem u Pako. W czerwcu powinno się zrobić RTG kręgosłupa i ewentualnie stawów. Quote
Recommended Posts