Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nuka już go przestała interesować. :lol: Dzisiaj "walczyli" o to, kto obsika ostatni jarzębinę - wygrała Nuka. ;)

Nie mam pomysłu na nowe zdjęcia Pako do ogłoszeń. Nie wiem też, jak można go ogłaszać, żeby ktoś się nim zainteresował.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='hop!']Nuka już go przestała interesować. :lol: Dzisiaj "walczyli" o to, kto obsika ostatni jarzębinę - wygrała Nuka. ;)

Nie mam pomysłu na nowe zdjęcia Pako do ogłoszeń. Nie wiem też, jak można go ogłaszać, żeby ktoś się nim zainteresował.[/QUOTE]
Nuka też niezła artystka ;) trzeba przyznać ;)
U mnie też brak pomysłów...

Posted

[quote name='Lemoniada']To ostatnie zdjęcie wygląda nieco dwuznacznie - ten wzrok Pako i jego poza... ;)[/QUOTE]

Tylko ogląda rankę. ;) Potem kichnął i uciekł. ;)

Posted

[quote name='Lemoniada']To ostatnie zdjęcie wygląda nieco dwuznacznie - ten wzrok Pako i jego poza... ;)[/QUOTE]
Zgadzam się, myślałam, że hormony mu buzują ;)
[quote name='hop!']Tylko ogląda rankę. ;) Potem kichnął i uciekł. ;)[/QUOTE]
Kto by pomyślał, że to takie niewinne tylko kichnięcie ;) Zanosiło się inaczej :) albo my takie pomysły mamy ;)

Posted

A ja mam nowego pieska :eviltong: Taki był straszliwie biedny :( głodny, chudy, że zabrałam do samochodu...
Jest w lecznicy, nie mam co z nim zrobić :(
Fajnie, nie? :)

Posted

Muszę pochwalić Pako - ani raz nie próbował przeskoczyć drewnianego płotka. ;) Jak zachowuje się podejrzanie, to wystarczy, że ryknę: Nie próbuj gamoniu! i od razu pomaga. Ja to umiem wytresować. ;)

Posted

[quote name='mysza 1']A ja mam nowego pieska :eviltong: Taki był straszliwie biedny :( głodny, chudy, że zabrałam do samochodu...
Fajnie, nie? :)[/QUOTE]

Ale masz fajnie! Jeszcze jeden piesek! :multi: ;) Jest mały i rudy? Ma sterczące uszy? :lol:

Może ktoś się ulituje i da mu BDT?

Posted

[quote name='mysza 1']A ja mam nowego pieska :eviltong: Taki był straszliwie biedny :( głodny, chudy, że zabrałam do samochodu...
Fajnie, nie? :)[/QUOTE]
I co to będzie? :(

Posted

[quote name='hop!']Ale masz fajnie! Jeszcze jeden piesek! :multi: ;) Jest mały i rudy? Ma sterczące uszy? :lol:

Może ktoś się ulituje i da mu BDT?[/QUOTE]
Cieszę się z Twojego entuzjazmu, szkoda, ze udawany ;) Jest czarny podpalany, mały na krótkich krzywych łapkach... Adopcyjny niezwykle. ;)
Na pewno się ulituje... ;)
[quote name='Lemoniada']I co to będzie? :([/QUOTE]
Szczerze mówiąc, nie wiem... Na razie jest w lecznicy na Puławskiej, mieszka w klatce... Nie ma wielkich wymagań, jest bardzo grzeczny, przestraszony. Byle nie chorował na nic.
Wstawiłam go na tablicę Psom na pomoc na FB.

Posted

[quote name='mysza 1']Ale ma wielki tyłek ;) Pakuś :)
uwielbiam go :) Pomysłow na ogłaszanie chyba nikt nie ma :(

Ma dostawać normalne porcje, to dostaje. Tyłek rośnie i nie tylko. ;)

Uszatek zasypia... ;)

Posted

Cudny :) Powiem Ci, ze na zdjęciach całej sylwetki wygląda na parówę, obiektywnie.
Ale jak weci i Ty uważacie, ze jest ok to nie odchudzamy :)
Możliwe, że zdjęcia przekłamują.

Posted

[quote name='mysza 1']Cudny :) Powiem Ci, ze na zdjęciach całej sylwetki wygląda na parówę, obiektywnie.
Ale jak weci i Ty uważacie, ze jest ok to nie odchudzamy :)
Możliwe, że zdjęcia przekłamują.

Przyganiał kocioł garnkowi... ;)

[quote name='Lemoniada']Piękny ten Pako, gdybym mogła to sama bym go wzięła

Oprócz urody ma dobry charakter. Nabrał też ogłady. ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Myślę, że czymś tam różnię się od kotła ale może to tylko moje wrażenie. :)

Chyba zbyt dosłownie odebrałaś stare przysłowie. ;)

Pako jest okrągławy, ale nie jest parówą. Nie ma wysportowanej sylwetki i mieć raczej nie będzie. ;) Nie jest młodzieńcem, jest po kastracji, a to też ma wpływ. W listopadzie powinien być zaszczepiony przeciwko wściekliźnie. Wtedy mogę go zważyć i sprawdzić, czy nie przytył. Na oko nie powiększył się.