Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mysza 1']Prezent by był gdybyś zgodziła się, żeby został u Ciebie :) Innej opcji nie ma, patrz wątek Twoich zwierzaków i info o moim tacie ;)[/QUOTE]

O takim prezencie możesz pomarzyć (wiem, jestem okrutna, zła i bezlitosna ;)). Pako ostatnio bardzo się do mnie "podlizuje" - to musi być jakiś spisek. ;) Po ogródku biega luzem, ale muszę być czujna i śledzić każdy jego ruch, bo boję się, żeby czegoś nie wykombinował. Wystarczy, że go zawołam lub gwizdnę i biegnie do mnie. Wcześniej, gdy był na zewnątrz, miał mnie w nosie. ;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ronja']mogą być za to kręcone włosy;)[/QUOTE]

Kurcze, zawsze chciałam mieć naturalne loki - na głowie oczywiście. ;) Gdybym jadła mięso i ryby, to pewnie skusiłabym się na Boscha z rybą ze względu na efekt, o którym napisałaś. :lol:

Posted

[quote name='hop!']Kurcze, zawsze chciałam mieć naturalne loki - na głowie oczywiście. ;) Gdybym jadła mięso i ryby, to pewnie skusiłabym się na Boscha z rybą ze względu na efekt, o którym napisałaś. :lol:
Ja mam ;) chociaż Boscha nie jem ;) a z mięs tylko wyby właśnie ale też czasami.

Tymczasem i tu napiszę :) o akcji dzięki Hop! :)
Kochani ! Firma Karma Express zgodziła się nam pomóc finansowo przekazując 3 zł od każdego sprzedanego worka karmy. W czasie składania zamówienia dopiszcie w uwagach "psom na pomoc".

I tak robicie zakupy dla swoich podpiecznych, pomóżcie nam proszę kupując w Karmie Express :smile: Dla nowych klientów dodatkowo jest 5 % zniżki :smile:
http://www.karmaexpress.pl/pomoz-bez...wierzakom,3,11

Posted

[quote name='cisowianka']Fajnie że jest cały i zdrowy, nie fajnie, że nic nowego się nie dzieje np. telefony w spr. pięknego "usztka"[/QUOTE]

Pięknego i grzecznego. :)