hop! Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 mysza 1 napisał(a):Ale fajne zdjęcia Pakusia, a Dziadek jaki malutki w tle :) Nie zjadł Dziadzia, a nawet leżał sobie spokojnie ;) to też jakiś sukces ;) Pako akceptuje Gabiszona. ;) Lemoniada napisał(a):Gabiszonek się posunął bardzo... :( Nie będzie lepiej, będzie już tylko gorzej. Trudno się dziwić - 7 lipca skończy 17 lat (o ile dożyje, bo różnie może być). Czuję, że on już długo nie pociągnie. Wczoraj i dzisiaj jest bardzo kiepsko. Quote
mysza 1 Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 hop! napisał(a):Pako akceptuje Gabiszona. ;) Nie będzie lepiej, będzie już tylko gorzej. Trudno się dziwić - 7 lipca skończy 17 lat (o ile dożyje, bo różnie może być). Czuję, że on już długo nie pociągnie. Wczoraj i dzisiaj jest bardzo kiepsko. Ojej :( ale staruszki tak mają, jednego dnia trupek, następnego latają jak gdyby nigdy nic. Wiek ma naprawdę imponujący ale życzę mu pobicia rekordu. Mój Szaruś, nie mam pojęcia ile ma lat ale dobrze powyżej 10 na pewno, do tego schorowany też wczoraj i dzisiaj bardzo kiepsko. Leży wypluty, zje, przejdzie się i dalej śpi. Chyba pogoda je tak przybija. Quote
agis Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 hop! czy mogę wstawić zdjęcia Pako na swojego bloga? Zawsze to jakieś dodatkowe ogłoszenie będzie. Quote
hop! Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 [quote name='agis']hop! czy mogę wstawić zdjęcia Pako na swojego bloga? Zawsze to jakieś dodatkowe ogłoszenie będzie. Oczywiście, że tak. :) Zapraszam na bazarek - m.in. dla Pako. ;) Quote
mysza 1 Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Pako nie jest popularny, za dobrze ma ;) Smutno :( Quote
Lemoniada Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 mysza 1 napisał(a):Pako nie jest popularny, za dobrze ma ;) Ciemiężycielka musi pomyśleć nad jakąś nową torturą ;) Może poubiera Pako w sukienki? ;) Quote
mysza 1 Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Może w sukience go ogłaszać zaczniemy ;) podkreślając, że mógłby być ozdobą imprez na przykład ;) I zjadać cały tort przeznaczony dla gości ;) Macie pomysł na nowy tekst do ogłoszeń? Może napiszę historię w stylu "Wychudzony, przemarznięty Pako błąkał się po zimnych i przerażających lasach nie mogąc odnaleźć drogi do domu kiedy dobra dusza wyciągnęła do niego pomocną dłoń... ' ;) Quote
hop! Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Muszę Was zmartwić - nie mam ani jednej sukienki. W ogóle mam bardzo mało ciuchów. ;) Pako jest miły i gościnny w stosunku do obcych osób. Robi bardzo dobre wrażenie. ;) Quote
hop! Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Wczoraj kosiłam trawę i chwasty. Specjalnie dla Pako zostawiłam zagajnik pokrzywowy - chętnie go obsikuje, a czasami wpycha tyłek między pokrzywy i robi kupsko. ;) Quote
Lemoniada Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 hop! napisał(a):Wczoraj kosiłam trawę i chwasty. Specjalnie dla Pako zostawiłam zagajnik pokrzywowy - chętnie go obsikuje, a czasami wpycha tyłek między pokrzywy i robi kupsko. ;) To jak mój Mocuś - najchętniej robi kupę w wysokich badylach albo na dużych kamieniach ;) Zdecydowanie wolę tę drugą wersję, przynajmniej wygodnie się sprząta ;) Quote
hop! Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Lemoniada napisał(a):To jak mój Mocuś - najchętniej robi kupę w wysokich badylach albo na dużych kamieniach ;) Zdecydowanie wolę tę drugą wersję, przynajmniej wygodnie się sprząta ;) :lol: Pako robi też w kwiatkach. Tyłek zawsze musi być otoczony roślinami. ;) Wyciąganie kupska z pokrzyw wymaga ostrożności i precyzji. ;) Quote
cisowianka Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 zaglądam, zaglądam.........A temat kup jest bardzo ważny! Quote
mysza 1 Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Miło, że dbasz o komfort Pako ;) skoro tak lubi długie badyle ;) Quote
mysza 1 Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 hop! napisał(a):Cóż mogę napisać? Zachęcam do adopcji Pako. ;) Ja też zachęcam... i nic ;) Quote
fiorsteinbock Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Wyślijcie na PW konto, wyskrobałam troszke grosza. edit: zajrzałam na strone 1. Wysyłam: 40zł Quote
agis Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 zaglądam po tygodniowej przerwie od neta i przy okazji podrzucę Pako. Quote
mysza 1 Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Wyślijcie na PW konto, wyskrobałam troszke grosza. edit: zajrzałam na strone 1. Wysyłam: 40zł Wielkie dzięki za pomoc :loveu: Quote
cisowianka Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Tradycyjnie podrzucę bo narazie w kasie pustki tzn. debet mi się kończy:flaming: Quote
Recommended Posts