hop! Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Zemsty ciąg dalszy - za okręcanie linką i nieposłuszeństwo. ;) Zapędziłam Pako na piętro. Kazałam pozować na twardej podłodze, na nędznym dywaniku. Moje szorstkowłose trio ujadało. Potem dołączyła się Maksi i Pimpo... Biedny Pako. ;) Quote
Mazowszanka13 Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Piękne zdjęcia robisz hop! Najładniejsze to ze skrzyżowanymi łapami :) Quote
mysza 1 Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 Bardzo pięknie :) Zdjęcie biednego głodnego Pako na kanapie umieściłam wczoraj na naszym profilu na Facebooku, udostępniło 26 osób a polubiło 12 :) nie można przejśc obojętnie ;) Normalnie ktoś kilka razy udostępnia albo lubi i tyle ;) Pako jest bezbłędny. Skoro taki biedny to chyba zrobię bazar cegiełkowy na uszczęśliwienie psa. ;) Quote
Lemoniada Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 [quote name='hop!'] A mnie ta poza powaliła, zwłaszcza tylne łapki "na foczkę" :lol: I jakie ma długie paluszki u stópek, piękny pies i tyle :) Quote
hop! Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Mazowszanka napisał(a):Piękne zdjęcia robisz hop! Najładniejsze to ze skrzyżowanymi łapami :) Zdjęcia przeciętne. Na szczęście atrakcyjny model ratuje sytuację. ;) mysza 1 napisał(a):Bardzo pięknie :) Zdjęcie biednego głodnego Pako na kanapie umieściłam wczoraj na naszym profilu na Facebooku, udostępniło 26 osób a polubiło 12 :) nie można przejśc obojętnie ;) Normalnie ktoś kilka razy udostępnia albo lubi i tyle ;) Pako jest bezbłędny. Skoro taki biedny to chyba zrobię bazar cegiełkowy na uszczęśliwienie psa. ;) Zrób bazarek z eliksirem uszczęśliwiającym - jedna kropelka za dyszkę. Pako jest duży i bardzo nieszczęśliwy, więc potrzebuje 100 kropli. ;) Lemoniada napisał(a):A mnie ta poza powaliła, zwłaszcza tylne łapki "na foczkę" :lol: I jakie ma długie paluszki u stópek, piękny pies i tyle :) Pako nie ma łapek, stópek i paluszków, tylko łapska, stopiska i paluchy. Jak się porusza, to ziemia dudni. ;) Miał chudą pupinę, a teraz ma gruby zadek, który mu się trzęsie. :lol: Quote
hop! Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Wszystkich wymiotło... ;) Pako je teraz karmę Bozita Original XL. Warto pomyśleć o zgromadzeniu kasy na kolejny worek/kolejne worki. Najtańsza (zwłaszcza w zestawie: za 2 worki 225zł) jest w sklepie zooplus.pl - http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/bozita/bozita/47443 Quote
mysza 1 Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 Dobra, eliksir to jest dobry pomysł ;) Zrobię :) Quote
mysza 1 Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 Zrobiłam... nie mam talentu ale trudno http://www.dogomania.pl/forum/threads/226046-Daj-małe-szczęście-biednemu-Pako-cegiełkowy-na-zadłużonego-onka-do-4-05-do-21?p=18981410#post18981410 Zapraszam :) Quote
agis Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 w poniedziałek przeleje coś dla Pako na kawałek (niestety tylko) karmy ;) Quote
hop! Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 agis napisał(a):w poniedziałek przeleje coś dla Pako na kawałek (niestety tylko) karmy ;) Na ile ziarenek wystarczy? :lol: ;) Quote
agis Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 hop! napisał(a):Na ile ziarenek wystarczy? :lol: ;) Na pewno więcej niż na jedno :lol: ;) Quote
mysza 1 Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 agis napisał(a):Na pewno więcej niż na jedno :lol: ;) I styknie ;) Pako i tak coraz większy się robi ;) Quote
hop! Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 mysza 1 napisał(a):I styknie ;) Pako i tak coraz większy się robi ;) Coraz większy i coraz bardziej łakomy i szczekliwy. ;) Quote
azalia Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Piękny pies z Pakusia,a zdjęcia bardzo dobre.:lol: Quote
hop! Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Pako na lince zachowuje się jak rozbrykany kucyk. Nie widzi, nie słyszy - bryka. ;) Quote
hop! Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Pako w domu jest grzeczny i kontaktowy. Taki wielki przytulak. Na zewnątrz jest zupełnie inny - nieposłuszny i niezależny. Mam wrażenie, że wtedy niepotrzebny mu człowiek, tylko wolność. Nawet wygląda inaczej... Quote
mysza 1 Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Ale ma wielkie uszy :) Tak, wygląda na pewnego siebie, zupełnie inaczej. Nowy dom będzie musiał bardzo go pilnować. Nie wiem za bardzo co mam napisać w ogłoszeniach, wszystkie moje teksty jakoś nie pomogły :( Quote
hop! Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 mysza 1 napisał(a):Nie wiem za bardzo co mam napisać w ogłoszeniach, wszystkie moje teksty jakoś nie pomogły :( Na brak informacji chyba nie możesz narzekać. ;) Zastanów się i napisz. Quote
mysza 1 Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 hop! napisał(a):Na brak informacji chyba nie możesz narzekać. ;) Zastanów się i napisz. Nie o brak informacji chodzi tylko o ludzi, żeby ich urzekł ;) Quote
Recommended Posts