mysza 1 Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Uszko :) będę zamawiała karmę dla maluchów to zrobię większe zamówienie smaczków dla Pako. Cudny i taki wielki słonik z niego :) Quote
mysza 1 Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='gusia0106']Cuuuuuuuuuuuuuuuudo![/QUOTE] Zgub Kajaka ;) i bierz :) Quote
gusia0106 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='mysza 1']Zgub Kajaka ;) i bierz :)[/QUOTE] Nie kuś ;) Quote
Mazowszanka13 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Zapraszam na mój MINI BAZAREK JABŁKOWY Adres w podpisie. I pozdrowienia dla przystojniaczka, oczywiście. :) Quote
hop! Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='mysza 1']Uszko :) będę zamawiała karmę dla maluchów to zrobię większe zamówienie smaczków dla Pako. Cudny i taki wielki słonik z niego :)[/QUOTE] Żadnych smaczków - zarządzam przerwę. ;) Pako - łakomczuch zjadł całą kość. Były smrodliwe bąki i krowie placki. :roll: Ciekawe, czy nadal będziecie się zachwycać Pako, jak zdradzę Wam pewną tajemnicę? Otóż Pako chciał dzisiaj skonsumować kupę babuli Maksi. :razz: Quote
Lemoniada Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Oj tam, każdemu się zdarza... ;) Mnie to do Pako nie zraża :) Quote
egradska Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Przelew na długi Paco z owczarka poszedl, nadawcą będzie firma z Krakowa. Dajcie znać, jak dotrze, ok? Quote
mysza 1 Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 egradska napisał(a):Przelew na długi Paco z owczarka poszedl, nadawcą będzie firma z Krakowa. Dajcie znać, jak dotrze, ok? Bardzo serdecznie dziękuję :loveu: Oczywiście damy znać :) Quote
mysza 1 Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Wyróżnione allegro Pako też zostało zdjęte. Nie można już ogłaszać psów na allegro. Aucje informacyjne zamykają a sprzedawać psów nierodowodowych nie wolno... Beznadziejne jest to allegro. Pako dostał 200 zł od Egradski i 30 od Pliszki. Dziękuję :loveu: Quote
egradska Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 mysza 1 napisał(a):Wyróżnione allegro Pako też zostało zdjęte. Nie można już ogłaszać psów na allegro. Aucje informacyjne zamykają a sprzedawać psów nierodowodowych nie wolno... Beznadziejne jest to allegro. Pako dostał 200 zł od Egradski i 30 od Pliszki. Dziękuję :loveu: Nie ode mnie, myszo, od owczarkarzy, którzy zakupili forumowy kalendarz i przy okazji zrobili wpłatę na ONki w potrzebie:) ja tylko info przekazuję. Cieszę się, że kasa już dotarła, napiszę wieczorkiem na wątku OWCZARKA Quote
hop! Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Pako bawił się dzisiaj pluszakiem - to wydarzenie historyczne. ;) Quote
mysza 1 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Jaki słodziutki :loveu::loveu::loveu: Czekam na nowe ogłoszenia dla niego, prawdę mówiąc to długo czekam ale mam nadzieję, że się doczekam... Quote
ronja Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 ma coś takiego nieporadnego w sobie, co urzeka:) Quote
Mazowszanka13 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Gryzie pluszaka- znaczy wyluzował się :) Quote
Pliszka Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Piękny Pako :) Bardzo szlachetna i myśląca mordka :) Miło popatrzeć :) Quote
Cantadorra Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Pako przez te uszka rozjechane wygląda sam na pluszaka do przytulania. Ale kto wie, co kryje lwie serce? Mysza, ja się tych ogłoszeń od Luzi raczej nie doczekam, pieniądze poszły chyba w kosmos. Zamówię na innym bazarku. Już dostałam namiar. Quote
mysza 1 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Cantadorra napisał(a):Pako przez te uszka rozjechane wygląda sam na pluszaka do przytulania. Ale kto wie, co kryje lwie serce? Mysza, ja się tych ogłoszeń od Luzi raczej nie doczekam, pieniądze poszły chyba w kosmos. Zamówię na innym bazarku. Już dostałam namiar. Nie wiem co się dzieje ostatnio z ogłoszeniami, ja mam to samo, nie można się doczekać a popłacone miesiąc temu albo i dwa... Quote
mysza 1 Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Zaglądam do przytulanki, zamówiłam ogłoszenia na kolejnym bazarku, bo i tak miałam wcześniej zapłacone. Może teraz będzie szybciej, poprzednie wciąż nie są gotowe. Quote
hop! Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Przytulanka z przytulanką - współczuję tej mniejszej. ;) Quote
Mazowszanka13 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Jak zwykle świetne świetne zdjęcia :) Quote
mysza 1 Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Fantastyczny jest ten pies a łapy ma takie dlugaśne, ze nic dziwnego, że krzyżuje ;) Wyszły nowe ogłoszenia Pako, trzymajcie kciuki. Quote
hop! Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Asystenci kuchenni czyli Pako z Lulczakiem (nie lubi pozować do zdjęć i psuła mi każde ujęcie ;))... Pako - wytrwały asystent kuchenny i rasowy model... ;) Quote
Recommended Posts