Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mysza 1']Uszko :) będę zamawiała karmę dla maluchów to zrobię większe zamówienie smaczków dla Pako.
Cudny i taki wielki słonik z niego :)[/QUOTE]

Żadnych smaczków - zarządzam przerwę. ;)

Pako - łakomczuch zjadł całą kość. Były smrodliwe bąki i krowie placki. :roll:

Ciekawe, czy nadal będziecie się zachwycać Pako, jak zdradzę Wam pewną tajemnicę? Otóż Pako chciał dzisiaj skonsumować kupę babuli Maksi. :razz:

Posted

egradska napisał(a):
Przelew na długi Paco z owczarka poszedl, nadawcą będzie firma z Krakowa. Dajcie znać, jak dotrze, ok?

Bardzo serdecznie dziękuję :loveu:
Oczywiście damy znać :)

Posted

Wyróżnione allegro Pako też zostało zdjęte.
Nie można już ogłaszać psów na allegro. Aucje informacyjne zamykają a sprzedawać psów nierodowodowych nie wolno...
Beznadziejne jest to allegro.

Pako dostał 200 zł od Egradski i 30 od Pliszki. Dziękuję :loveu:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Wyróżnione allegro Pako też zostało zdjęte.
Nie można już ogłaszać psów na allegro. Aucje informacyjne zamykają a sprzedawać psów nierodowodowych nie wolno...
Beznadziejne jest to allegro.

Pako dostał 200 zł od Egradski i 30 od Pliszki. Dziękuję :loveu:

Nie ode mnie, myszo, od owczarkarzy, którzy zakupili forumowy kalendarz i przy okazji zrobili wpłatę na ONki w potrzebie:)
ja tylko info przekazuję. Cieszę się, że kasa już dotarła, napiszę wieczorkiem na wątku OWCZARKA

Posted

Pako przez te uszka rozjechane wygląda sam na pluszaka do przytulania. Ale kto wie, co kryje lwie serce?
Mysza, ja się tych ogłoszeń od Luzi raczej nie doczekam, pieniądze poszły chyba w kosmos. Zamówię na innym bazarku. Już dostałam namiar.

Posted

Cantadorra napisał(a):
Pako przez te uszka rozjechane wygląda sam na pluszaka do przytulania. Ale kto wie, co kryje lwie serce?
Mysza, ja się tych ogłoszeń od Luzi raczej nie doczekam, pieniądze poszły chyba w kosmos. Zamówię na innym bazarku. Już dostałam namiar.

Nie wiem co się dzieje ostatnio z ogłoszeniami, ja mam to samo, nie można się doczekać a popłacone miesiąc temu albo i dwa...

Posted

Zaglądam do przytulanki, zamówiłam ogłoszenia na kolejnym bazarku, bo i tak miałam wcześniej zapłacone.
Może teraz będzie szybciej, poprzednie wciąż nie są gotowe.

Posted

Asystenci kuchenni czyli Pako z Lulczakiem (nie lubi pozować do zdjęć i psuła mi każde ujęcie ;))...

Pako - wytrwały asystent kuchenny i rasowy model... ;)