Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gusia0106']Masz coś do gadów? :mad:
W życiu ;) Zuzanna jest the best.
[quote name='Lemoniada']Nie, w zooplusie :)
http://www.zooplus.pl/feedback/shop/koty/przysmaki_dla_kota/15599/141980
Dla moich psa i kotów to nieustanny szał i numer 1 ;)
[quote name='hop!']http://www.zooplus.pl/shop/koty/przysmaki_dla_kota/przysmaki_rybne/141980
http://www.zooplus.pl/shop/psy/gryzaki_dla_psa/przysmaki_rybne
Super, dzięki, moje psy uwielbiają rybki, zamówię im :)

Posted

Pako wzgardził kośćmi, a ja myślałam, że się ucieszy. Dostał drugie ucho, a kości powędrowały do... Tego można się dowiedzieć na innym wątku. ;)

Posted

[quote name='hop!']Pako wzgardził kośćmi, a ja myślałam, że się ucieszy. Dostał drugie ucho, a kości powędrowały do... Tego można się dowiedzieć na innym wątku. ;)[/QUOTE]
:) Już wiem, do potworów :)

Posted

[quote name='hop!']Link do aukcji z szelkami - http://allegro.pl/hunter-norweskie-szelki-dla-psa-l-gratis-i2029315070.html. Pewnie już w przyszłym tygodniu Pako będzie w nich paradował. ;) Strasznie się cieszę, bo są wygodne i bezpieczne. :lol:

Szelki dotarły - faktycznie są wygodne i w idealnym stanie. :multi:

[quote name='Mazowszanka']Czekamy na fotki Pako w szelkach :)

Pako nie ucieszył się nowymi szelkami... ;)

Na poniższym zdjęciu szelek prawie nie widać, ale żaluzje, które Pako potrafi obsługiwać (po swojemu :lol:) prezentują się interesująco. ;)

Posted

[quote name='hop!']
Na poniższym zdjęciu szelek prawie nie widać, ale żaluzje, które Pako potrafi obsługiwać (po swojemu :lol:) prezentują się interesująco. ;)

Pewnie kolor żaluzji mu się nie spodobał ;) Różowy jest mało męski :evil_lol:

Posted

[quote name='Mazowszanka']Szelki piękne, rzeczywiście Pako niespecjalnie się nimi cieszy[/QUOTE]

Nie musi się cieszyć - wystarczy, że ja się cieszę ;), a jemu na pewno będzie wygodniej i lepiej podczas spacerów. Szelki mojej suczki już go mocno uwierały, bo chłopak trochę przytył.

[quote name='Lemoniada']Psy nie lubią się stroić, zupełnie nie wiem dlaczego ;)[/QUOTE]

Mam wrażenie, że niektóre lubią - np. Nikulina. ;)

[quote name='agis']Pewnie kolor żaluzji mu się nie spodobał ;) Różowy jest mało męski :evil_lol:[/QUOTE]

Mnie się też nie podoba. ;) Miały być w innym kolorze, a dlaczego są takie? Nie wiem. "Fachowcy" robili co chcieli, albo nic nie robili, a kasę brali.

Pako też jest mało męski. ;)

Posted

Obiecywałam wsparcie i bardzo przepraszam, że się do tej pory nie wywiązywałam, ale ostatnio troszkę z braku czasu nie ogarniam. Dziś wpłaciłam na Pako 30zł. Postaram się jeszcze coś niedługo podrzucić.
... i pamiętam o kalendarzach i bardzo przepraszam... Wyjeżdzam do 24/1, odezwę się jak wrócę, jeśli na mnie czekają.

Posted

[quote name='Pliszka']Obiecywałam wsparcie i bardzo przepraszam, że się do tej pory nie wywiązywałam, ale ostatnio troszkę z braku czasu nie ogarniam. Dziś wpłaciłam na Pako 30zł. Postaram się jeszcze coś niedługo podrzucić.
... i pamiętam o kalendarzach i bardzo przepraszam... Wyjeżdzam do 24/1, odezwę się jak wrócę, jeśli na mnie czekają.[/QUOTE]
Dzięki za pomoc :), nie ma problemu, kalendarze czekają :)

p.s. te żaluzje to lekka masakra :( ale okropny ten Pako ;)
Chociaż i tak mam do niego słabość ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Dzięki za pomoc :), nie ma problemu, kalendarze czekają :)

p.s. te żaluzje to lekka masakra :( ale okropny ten Pako ;)
Chociaż i tak mam do niego słabość ;)[/QUOTE]

Ohydne te różowe żaluzje, ale nie mam kasy na nowe. ;)

Pako bywa nieznośny, gdy ciągnie na spacerach. :mad: