Hotel KADIF Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Zapraszam na wątek Spajka, rudego agresorka, którego wczoraj rano "zagryzała" w ogrodzie Karo! SPAJKI - kliknij w niebieski napis Quote
Hotel KADIF Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Jedno Wam powiem: Karo od kilku dni ma status "najnormalniejszego" psa w naszym hotelu! Nie ma z nią żadnych problemów, pies ideał! 1. Nigdy nie przepycha się w przejściu. 2. Nigdy nie skacze na drzwi, czy bramkę w pokoju hotelowym. 3. Przy wypuszczaniu psów z pokoju ZAWSZE czeka na mnie i razem ze mną schodzi na dół, podczas gdy Pimpek, Spajki i Nina już na dole rozrabiają (skaczą po fotelach, szukają zabawek czy chrupek). Jej takie rozrabianie nie interesuje - bo Karusia to prawdziwa dama! :loveu: 4. Zawsze przychodzi na zawołanie, nie skacze, nie szaleje (chyba, że z psami w ogrodzie:)). 5. Na hasła zejdź-odejdź-idź sobie-na miejsce reaguje natychmiast. 6. Delikatna i łagodna dla dzieci, kotów oraz innych psów. 7. Rozumie wszystko co się do niej mówi i czasami mam wrażenie, że mówię do człowieka a nie do psa! :roll: Jest rewelacyjna, chociaż czasami ma jeszcze zachowania lękliwe! Ale w porównaniu z tym co było... porównania nie ma! :evil_lol: Quote
M&S Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Cudo nie pies!!!!!!!!!! Gdzie ten domek dla piękniej i mądrej Karo!!!!! Quote
Hotel KADIF Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Wczoraj zawiozłam Karusię do nowej chaty!:multi: Zamieszkała w Warszawie, w domu z ogrodem. Ma do zabawy koty a na dniach będzie miała nowego kolegę, bo państwo zdecydowali się na adopcję dwóch psiaków. Wizytę przed adopcyjną zrobiły Trzy Gracje :loveu: ze Zwierzaków w Potrzebie! Kotek "do zabawy": Kilka marnych zdjęć: I filmik: [video=youtube;q1aFDHPabZY]http://www.youtube.com/watch?v=q1aFDHPabZY[/video] Quote
Kinia1984 Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Moja piękna Karo...ehhhh...DIF wielkie dzięki za to że ja tak pięknie ogarnęłaś...to nie ten sam pies:) bądź szczęśliwa Karusia:) Quote
Hotel KADIF Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Kinia1984 napisał(a):Moja piękna Karo...ehhhh...DIF wielkie dzięki za to że ja tak pięknie ogarnęłaś...to nie ten sam pies bądź szczęśliwa Karusia A, bardzo proszę!:p Karutka była naprawdę bardzo grzeczna i pokochała Pana od razu. Zostałam mile zaskoczona, bo zadzwonił dzwonił dzisiaj do mnie z wiadomościami. Karo, teraz Kora, już ma nowego towarzysza z którym od razu się polubiła. Zero warknięcia czy zębów u obu psiaków. Karo łazi za panem wszędzie. Do kibelka, kuchni, pokoju. Cały czas chce mieć go w zasięgu wzroku. A w jak przyjechały z pracy panie nie było końca zachwytom. Jaka śliczna, grzeczna, mądra itd. Same ochy i achy! :loveu: Ech.... naprawdę dobrze trafiła psinka. Czuję to! ;) Będę wpadać do Karutki, bo dosyć często zdarza mi się przejeżdżać w pobliżu. Quote
M&S Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Wspaniałe wiadomości!!!!!!!!!!!!!!! Powodzenia piękna Karo:):) Quote
Recommended Posts