Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

[FONT=lucida grande]Kochani, mam przykrą wiadomość.. Smok odchodzi.. Od dwóch tygodni nie chce jeść.. Wychudł.. Ciężko oddycha.. Upały go wykańczają.. Dziś Iwonka umówiła się z weterynarzami.. Jeśli do 22 Smok nie odejdzie, zostanie uśpiony.. To bardzo trudna decyzja dla nas wszystkich.. Przedłużyliśmy mu życie, dzięki Wam doczekał wiosny u Iwonki.. Jednak jego czas się kończy.. Jest mi bardzo ciężko, tak bardzo chciałam, żeby miał prawdziwy dom.. Przykro mi Smoku :(([/FONT]

Posted

[FONT=lucida grande]Smok już głowy nie może podnieść... Zaczął charczeć.. :((( Odchodzi mój "wyrzut sumienia"... :((((((([/FONT]

Posted

O Matko, jakie smutne wiadomości :-(. Niestety lato to bardzo trudny okres dla staruszków, szczególnie tych, których życie nie rozpieszczało....

Smoczku, jesteśmy z Tobą, najważniejsze żeby nie cierpiał, _Aga_ z Tobą też jesteśmy, nie jest łatwo pomagać staruszkom ale z drugiej strony radość z tej pomocy też jest największa...

Smutno mi........ I to bardzo....:-(:-(:-(

Posted

[quote name='_Aga_']

[FONT=lucida grande]Kochani, mam przykrą wiadomość.. Smok odchodzi.. Od dwóch tygodni nie chce jeść.. Wychudł.. Ciężko oddycha.. Upały go wykańczają.. Dziś Iwonka umówiła się z weterynarzami.. Jeśli do 22 Smok nie odejdzie, zostanie uśpiony.. To bardzo trudna decyzja dla nas wszystkich.. Przedłużyliśmy mu życie, dzięki Wam doczekał wiosny u Iwonki.. Jednak jego czas się kończy.. Jest mi bardzo ciężko, tak bardzo chciałam, żeby miał prawdziwy dom.. Przykro mi Smoku :(([/FONT]

Nie wiem, co napisać... nie zdążyłam wysłać Mu grosika...
Biedaku...
:(

Posted

Lobaria napisał(a):
Nie wiem, co napisać... nie zdążyłam wysłać Mu grosika...
Biedaku...
:(

ten piesiu chyba też ma jakiś dług w hoteliku, więc jeśli chciałabyś wysłać grosika to na pewno się przyda

Posted

ewakrakow napisał(a):
ten piesiu chyba też ma jakiś dług w hoteliku, więc jeśli chciałabyś wysłać grosika to na pewno się przyda

Wyslę zaraz, to tylko obiecane 10 zł...

Smoczku, jestem z Tobą bardzo...

Posted

[FONT=lucida grande]Smok jeszcze jest z nami.. Iwonka odwołała weterynarzy, ponieważ Smok się uspokoił, przestał charczeć, wyglądało na to, że odejdzie spokojnie sam, bez ingerencji weterynarskiej igły i trucizny.. Wg Iwony Smok nie cierpi, w jego oczach widać spokój.. tak jakby wiedział, że odchodzi.. Jednak nie je, pije tylko kiedy uniesie się mu głowę.. Dlatego, jeśli sytuacja się nie zmieni, weterynarz będzie musiał zakończyć życie Smoka...

[/FONT]

Posted

To jest najgorsza sytuacja jaka może być...

Ja nie potrafię podjąć decyzji na odległość... Jest z nim Iwona i ufam, że oceni właściwie sytuację.. Najlepiej by było, gdyby Smok odszedł sam, spokojnie usnął... Jeśli się tak nie stanie w ciągu najbliższych dni, trzeba będzie go uśpić..