annavera Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 e tam... ja nie mogę tak długo czekać ... muszę pokazać, to tym co nie mają FB. Mam nadzieję, że Rebusik wrzuci jeszcze więcej fotek i nieco opisu :) Quote
Rebus Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Puk, puk, dalej mam kłopot z wklejaniem.....chociaż Secia b. się starała:)) No i wydawało mi się, ze poprzednio wszystkie zostały skasowane, bo był problem z opisem...teraz "wpadłam" na to, że "trza" to robić chyba od razu... to Białas, który przywitał Maję w progu, chyba polizaniem w nos...:)i pierwsze kroki w kierunku kuchni.... i pierwsze zwiedzanie ogrodu.... A oto najświeższe wiadomości: Maja ma się baaardzo dobrze, ma w domu zaprzyjaźnione z psami 4 koty, chociaż jeden z nich Czarnulek chyba boi się Mai..i czasami "fuka":( w domu zdażyło się Jej zrobić raz kupkę, ale tylko dlatego, że została na dlużej sama.... Tak jest bardzo czysta, dużo odpoczywa,podobno wczoraj poznała i polubiła łóżko, ale niestety nie Basi na piętrze...tylko na dole....właścicieli domu.Basia wynajmuje dom do prawie końca lata, a później przenosi się do stolicy:( Basię i Maję następnego dnia po adopcji odwiedziła koleżanka Basi z sunią, też MAJĄ!!! i też z bidula. Podobn zapoznanie wyszło ok, sunie były nawet razem na spacerze. Z tego co mówiła Basia dużo czasu będą zapewne spędzać razem:)) Oprócz tego Maja chodzi na długie spacery, póki co nie jest spuszczana, a Basia gotuje Jej wołowinkę z warzywami na zmianę z kurczakiem:). Podobno Maja nie lubi suchego!!! Hmmm, ode mnie jadła łakocie......chyba jestem zazdrosna:)!!! OCZYWIŚCIE żartuję:), umówiłam się z Basią, że odwiedzę Je w najbliższym czasie. Acha, po przyjeździe zupelnie nie rozumiała do czego służy legowisko,które położyłyśmy pod stołem w kuchni, dopiero jak Basia włożyła do niego trochę siana to Maja z radością do niego weszła obserwując co się dzieje i zjadła pierwszy po przyjeździe do DOMU posiłek. No i tak jak myślałam RUDA to psi Anioł i tyle:) !! Quote
martasekret Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 ale fajne wieści....zazdroszczę ci, że masz Maję "na wyciągnięcie ręki", że P. Basia zdaje tobie relacje, wysyła zdjęcia, zaprasza do siebie...ja nie miałam nigdy tego szczęścia i z chwilą adopcji mojego podopiecznego kontakt się urywał i tyle go widziałam...:( Quote
Rebus Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 (edited) A to żeby udowodnic "podobieństwo" do Beci.....nasza Tess a tu z Jego Wysokością.....12letnim kocurem Szogunem Przepraszam, za tak "opóźnione" wieści o Mai, ale tyle się działo a ostatnie dwa wyjścia do schronu były...długie i BŁOTNO_MOKRE.... W najbliższym czasie przedstawię Wam........Hektora i Bubę, ale proszę o cierpliwość:) Edited February 19, 2012 by Rebus Quote
krolik2014 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Ale fajnie ciesze sie bardzo super wkoncu Majka ma domek i Pancie, jest dobrze ,a ten czarno bialy piesek sliczny to TESS rozumiem, tak to moj typ slodkich kundliszonkow jak je nazywam .Widze ze za pan brat z kotem .Rico goni koty od sasiadow ,Becia nie zwraca na nie uwagi jak narazie Quote
Rebus Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='martasekret']ale fajne wieści....zazdroszczę ci, że masz Maję "na wyciągnięcie ręki", że P. Basia zdaje tobie relacje, wysyła zdjęcia, zaprasza do siebie...ja nie miałam nigdy tego szczęścia i z chwilą adopcji mojego podopiecznego kontakt się urywał i tyle go widziałam...:( Wiem co czujesz.....Wczoraj po roku miałam kontakt z panią Teresą, która adoptowała Bursztyna, jeden z pierwszych psów, które wyprowadzaliśmy w 2009 znalazłam Jego stare zdjęcia...z tyłu jasny Maurycy już za TM:( i tyłem Hektor i sam Bursztyn Oddzwoniła na mojego smsa i opowiadała o Bursztynku chyba z pół godziny....miód na serce, chociaż pies ma humory....ale czy można się dziwić- 2 razy był w bidulu i chyba ma obawy żeby nie zabrano Go teraz z domu, jak po śmierci poprzedniego właściciela.... Obecni Go nie oddadzą:) Bursztyn ma w domu kolegę- 16letniego kocura, inne na dworze goni.... Quote
Recommended Posts