martasekret Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Rebus napisał(a):Puk, puk.....trzymajcie kciuki:) jutro o 13tej jadę po Basię ( przyszłę opiekunkę) a później razem po Maję.....Mam nadzieję, że WSZYSTKO odbędzie się szczęśliwie, na Maję w domu czekają koty( zaprzyjaźnione z psami) i z telefonicznych ( póki co:)) rozmów chyba "wielkie" serce Basi..... Idę szykować "wyprawkę" dla swojego rudego "oczka w głowie".....Mam nadzieję, że z wrażenia prześpię chociaż część nocy.....Do jutra:) ale super! :multi: FB jednak może zdziałać cuda...a ja nie mam tam konta! :shake: trzymamy kciuki i czekamy na relację! Quote
Rebus Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Ja mam przede wszystkim ze względu na Fundację:) ......siedzę jak na szpilkach.....i odliczam:) Quote
annavera Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Becia już pokonuje wszystkie schodki: Quote
annavera Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 a tu razem ze swoim towarzyszem Rico. Zobaczcie jaką ona ma ślicznie umaszczoną mordkę i już wie co to ciasteczka :) Quote
annavera Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 i jeszcze jedno (teraz Rico prezentuje, że też ma piękną mordkę :) Quote
krolik2014 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Trzymam kciuki za MAJKE oby poszlo wszystko dobrze PISZCIE jakie wiesci. Na fotkach u gory moje dwa kochane stworki schroniskowe Rico i Becia fotki wklejone przez annavere ja mam z tym klopot Quote
annavera Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Rebusik, czekamy niecierpliwie na relację. Ja już wyczytałam, że Majka w domku ;) Ale oprócz Majki i Ryjówka i Tymuś i Kubuś chudzinka - same dobre wieści :multi: :multi: :multi: Quote
Lumix Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 poszło dobrze Rebus napisze więcej Becia super. Quote
azalia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Becia i Ricuś,śliczne,szczęśliwe piesczki,jak miło na nie patrzeć. Trzymam kciuki za Majeczkę,oby jej się też powiodło. Quote
Rebus Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [FONT=Arial]HURRA, MAJA jest wreszcie w swoim DOMKU!!!! Ma uroczą opiekunkę, 4 przyjacielskie koty i... ogródek. Po przyjeżdzie została przywitana w progu przez białego kota, który chyba polizał Ją w nos:) Na początku bardzo nerwowo chodziła po domu i ogródku, później było spokojniej. Czy można się jednak dziwić? Przecież Maja NIGDY nie widziała domu: okien, drzwi i tych wszystkich PRZEDZIWNYCH rzeczy. Po krótkim czasie zwiedziła dom, zaliczyła nawet schody - w obie strony:). Nie potrafiła jednak położyć się do legowiska (zupełnie nie kojarzyła do czego to służy), ale pani Basia włożyła Jej tam trochę sianka i Maja od razu wiedziała o co chodzi. Uspokojona zjadła trochę mokrego po czym położyła się w kuchni pod stołem przy nogach pani Basi:) Nie macie pojęcia jak się cieszę, że "Ruda" ma DOM i takie SUPER Walentynki:)))!!!"[/FONT] Quote
Rebus Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 krolik2014 napisał(a):Trzymam kciuki za MAJKE oby poszlo wszystko dobrze PISZCIE jakie wiesci. Na fotkach u gory moje dwa kochane stworki schroniskowe Rico i Becia fotki wklejone przez annavere ja mam z tym klopot Też mam kłopot z wklejaniem, moja Tess prawie jak Twoja cudna Becia, tylko dużo więcej czarnego, ale łapejdy białe w kropeczki, a na końcu czarnego ogona biała antenka,jak u bordera. Chyba Rico i Becia to niezłe łasuchy:)z taką tęsknotą patrzą na to ciasteczko:) Quote
Bogusik Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Rebus,cudowne wiadomości!Kurczę,aż się łezka w oku zakręciła...Majeczko,powodzenia w nowym domku...!A dla P. Basi i jej Rodziny...wielkie podziękowanie za...domek dla Majeczki...! Quote
Secia Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 no Rebus jak będziesz on line na FB, next time, to cię nauczę wklejania fotek pięknie kolejne dziewczynki schroniskowe w swoich domach :-) Quote
martasekret Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Rebus napisał(a):[FONT=Arial]HURRA, MAJA jest wreszcie w swoim DOMKU!!!! Ma uroczą opiekunkę, 4 przyjacielskie koty i... ogródek. Po przyjeżdzie została przywitana w progu przez białego kota, który chyba polizał Ją w nos:) Na początku bardzo nerwowo chodziła po domu i ogródku, później było spokojniej. Czy można się jednak dziwić? Przecież Maja NIGDY nie widziała domu: okien, drzwi i tych wszystkich PRZEDZIWNYCH rzeczy. Po krótkim czasie zwiedziła dom, zaliczyła nawet schody - w obie strony:). Nie potrafiła jednak położyć się do legowiska (zupełnie nie kojarzyła do czego to służy), ale pani Basia włożyła Jej tam trochę sianka i Maja od razu wiedziała o co chodzi. Uspokojona zjadła trochę mokrego po czym położyła się w kuchni pod stołem przy nogach pani Basi:) Nie macie pojęcia jak się cieszę, że "Ruda" ma DOM i takie SUPER Walentynki:)))!!!"[/FONT] :laola::cunao::Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::multi::multi::multi: Quote
annavera Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Też mi łezki w oku się zakręciły jak poczytałam. Super. Teraz jeszcze będziemy czekać na zdjęcia szczęśliwego pychola. Quote
krolik2014 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Ale super niezwykle sie ciesze ze tak sie ulozylo .Przyznam ze mialem caly czas wyrzuty sumienia ze bylem w schronisku zrobilem nadzieje REBUS i innym i jej nie zabralem .A teraz ma dom i Majka i Becia .Gdybym wziol Majke to BECIA zostala by tam na pastwe losu a tak dwie maja domy SUPER SUPER .Jak sie uda moze ktos pomoze tez Rebus wkleic fotki ojej super .Gdzie ona trafila do Gdanska czy Gdyni napiszczie Quote
krolik2014 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Musze jeszcze przyznac ze w moich rozterkach bralem wlasnie to pod uwage ze Majka tu w Gdansku majac opiekuna i nazwijmy to promocje na watku ma wieksze szanse jak zapomniany piesek w Sochaczewie do tego troche kaleki ,widze teraz ze chyba jednak ma problem z widzeniem na jedno oczko moze to spowodowane jest ta przekrzywiona glowka ,ide w piatek do wetki Quote
Lumix Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 To była najlepsza decyzja jaką podjąłeś, zakładałam wątek Majki ale z Ciebie jestem dumna tak po prostu po ludzku dziękujękrolik2014 napisał(a):Musze jeszcze przyznac ze w moich rozterkach bralem wlasnie to pod uwage ze Majka tu w Gdansku majac opiekuna i nazwijmy to promocje na watku ma wieksze szanse jak zapomniany piesek w Sochaczewie do tego troche kaleki ,widze teraz ze chyba jednak ma problem z widzeniem na jedno oczko moze to spowodowane jest ta przekrzywiona glowka ,ide w piatek do wetki Quote
martasekret Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 krolik2014, nie musisz się tłumaczyć, naprawdę. Wszyscy podziwiamy twoją decyzję i dziękujemy tobie za opiekę nad Becią i zainteresowanie Mają! Quote
Secia Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Rebus przeszla wczoraj szkolenie z wklejania fotek, wiec pewnie zaraz sie popisze swoimi umiejetnosciami. Quote
annavera Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 kliknęłabym "lubię to" ale tu nie ma takiej opcji :D (zauważam, że już się od niej uzależniłam :) Quote
krolik2014 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 No czekamy na wiesci nawet bez fotek ,jak tam Majeczka sobie radzi w nowym domku Quote
Bogusik Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 krolik2014 napisał(a):No czekamy na wiesci nawet bez fotek ,jak tam Majeczka sobie radzi w nowym domku Ja również czekam na nowe wieści...a Tobie krolik2014 wielki "pokłon" za Becię...Jesteś wspaniałym,pełnym miłości dla zwierząt,człowiekiem!!! Quote
Lumix Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 http://www.facebook.com/events/122654571177907/ Quote
Recommended Posts