Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rebus napisał(a):
Puk, puk.....trzymajcie kciuki:) jutro o 13tej jadę po Basię ( przyszłę opiekunkę) a później razem po Maję.....Mam nadzieję, że WSZYSTKO odbędzie się szczęśliwie, na Maję w domu czekają koty( zaprzyjaźnione z psami) i z telefonicznych ( póki co:)) rozmów chyba "wielkie" serce Basi.....
Idę szykować "wyprawkę" dla swojego rudego "oczka w głowie".....Mam nadzieję, że z wrażenia prześpię chociaż część nocy.....Do jutra:)

ale super! :multi: FB jednak może zdziałać cuda...a ja nie mam tam konta! :shake:

trzymamy kciuki i czekamy na relację!

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rebusik, czekamy niecierpliwie na relację. Ja już wyczytałam, że Majka w domku ;)
Ale oprócz Majki i Ryjówka i Tymuś i Kubuś chudzinka - same dobre wieści :multi: :multi: :multi:

Posted

[FONT=Arial]HURRA, MAJA jest wreszcie w swoim DOMKU!!!! Ma uroczą opiekunkę, 4 przyjacielskie koty i... ogródek. Po przyjeżdzie została przywitana w progu przez białego kota, który chyba polizał Ją w nos:) Na początku bardzo nerwowo chodziła po domu i ogródku, później było spokojniej. Czy można się jednak dziwić? Przecież Maja NIGDY nie widziała domu: okien, drzwi i tych wszystkich PRZEDZIWNYCH rzeczy. Po krótkim czasie zwiedziła dom, zaliczyła nawet schody - w obie strony:). Nie potrafiła jednak położyć się do legowiska (zupełnie nie kojarzyła do czego to służy), ale pani Basia włożyła Jej tam trochę sianka i Maja od razu wiedziała o co chodzi. Uspokojona zjadła trochę mokrego po czym położyła się w kuchni pod stołem przy nogach pani Basi:) Nie macie pojęcia jak się cieszę, że "Ruda" ma DOM i takie SUPER Walentynki:)))!!!"[/FONT]

Posted

krolik2014 napisał(a):
Trzymam kciuki za MAJKE oby poszlo wszystko dobrze PISZCIE jakie wiesci. Na fotkach u gory moje dwa kochane stworki schroniskowe Rico i Becia fotki wklejone przez annavere ja mam z tym klopot

Też mam kłopot z wklejaniem, moja Tess prawie jak Twoja cudna Becia, tylko dużo więcej czarnego, ale łapejdy białe w kropeczki, a na końcu czarnego ogona biała antenka,jak u bordera. Chyba Rico i Becia to niezłe łasuchy:)z taką tęsknotą patrzą na to ciasteczko:)

Posted

Rebus,cudowne wiadomości!Kurczę,aż się łezka w oku zakręciła...Majeczko,powodzenia w nowym domku...!A dla P. Basi i jej Rodziny...wielkie podziękowanie za...domek dla Majeczki...!

Posted

Rebus napisał(a):
[FONT=Arial]HURRA, MAJA jest wreszcie w swoim DOMKU!!!! Ma uroczą opiekunkę, 4 przyjacielskie koty i... ogródek. Po przyjeżdzie została przywitana w progu przez białego kota, który chyba polizał Ją w nos:) Na początku bardzo nerwowo chodziła po domu i ogródku, później było spokojniej. Czy można się jednak dziwić? Przecież Maja NIGDY nie widziała domu: okien, drzwi i tych wszystkich PRZEDZIWNYCH rzeczy. Po krótkim czasie zwiedziła dom, zaliczyła nawet schody - w obie strony:). Nie potrafiła jednak położyć się do legowiska (zupełnie nie kojarzyła do czego to służy), ale pani Basia włożyła Jej tam trochę sianka i Maja od razu wiedziała o co chodzi. Uspokojona zjadła trochę mokrego po czym położyła się w kuchni pod stołem przy nogach pani Basi:) Nie macie pojęcia jak się cieszę, że "Ruda" ma DOM i takie SUPER Walentynki:)))!!!"[/FONT]

:laola::cunao::Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::multi::multi::multi:

Posted

Ale super niezwykle sie ciesze ze tak sie ulozylo .Przyznam ze mialem caly czas wyrzuty sumienia ze bylem w schronisku zrobilem nadzieje REBUS i innym i jej nie zabralem .A teraz ma dom i Majka i Becia .Gdybym wziol Majke to BECIA zostala by tam na pastwe losu a tak dwie maja domy SUPER SUPER .Jak sie uda moze ktos pomoze tez Rebus wkleic fotki ojej super .Gdzie ona trafila do Gdanska czy Gdyni napiszczie

Posted

Musze jeszcze przyznac ze w moich rozterkach bralem wlasnie to pod uwage ze Majka tu w Gdansku majac opiekuna i nazwijmy to promocje na watku ma wieksze szanse jak zapomniany piesek w Sochaczewie do tego troche kaleki ,widze teraz ze chyba jednak ma problem z widzeniem na jedno oczko moze to spowodowane jest ta przekrzywiona glowka ,ide w piatek do wetki

Posted

To była najlepsza decyzja jaką podjąłeś, zakładałam wątek Majki ale z Ciebie jestem dumna tak po prostu po ludzku dziękuję

krolik2014 napisał(a):
Musze jeszcze przyznac ze w moich rozterkach bralem wlasnie to pod uwage ze Majka tu w Gdansku majac opiekuna i nazwijmy to promocje na watku ma wieksze szanse jak zapomniany piesek w Sochaczewie do tego troche kaleki ,widze teraz ze chyba jednak ma problem z widzeniem na jedno oczko moze to spowodowane jest ta przekrzywiona glowka ,ide w piatek do wetki

Posted

krolik2014 napisał(a):
No czekamy na wiesci nawet bez fotek ,jak tam Majeczka sobie radzi w nowym domku

Ja również czekam na nowe wieści...a Tobie krolik2014 wielki "pokłon" za Becię...Jesteś wspaniałym,pełnym miłości dla zwierząt,człowiekiem!!!