Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=Arial]Dostałam maila od koleżanki kopiuję w całości.
[/FONT]
[FONT=Arial]to Maja ostatnia z czwórki psiaków przywiązanych do jednego drzewa w styczniu 2007 roku. Psiaki miały wówczas około pół roku. Od tego czasu jest w schronie. Jest bardzo wycofana i nieufna, ale łagodna i taka leciutka i kruchutka.....Po długim czasie, prawie po 1,5 roku udało mi się ją zabrać na pierwszy spacer. Szła bardzo ostrożnie, ale nie wieszała się na dławiku, ani nie szarpała...oglądała się za swoimi kolegami z boksu - rezydowała do niedawna w boksie nr 4 ( stamtąd też jest moja Tess) i nie wiem który skubaniec, ale któryś musiał ją mocno poturbować i zmolestować. W niedzielę 16 października chciałam zabrać ją na spacer, ale biedula nie miała siły iść. Ma kilka dużych strupów i śladów po pogryzieniach ( lub przytrzymaniach zębami)!!!!![/FONT]

[FONT=Arial]Jest drobniutka, nie sięga w kłębie nawet do kolana. Byłoby super gdybyś zamieściła ogłoszenie na dogo....:)))
Julka

Ode mnie
Odpowiedz na pytanie w tytule brzmi kupka przerażonego, zrozpaczonego, zastraszonego nieszczęścia, która gdyby miała wybór chciałaby z tym skończyć. Niestety wyboru nie ma, skazana przez człowieka na samotność, słaba, wycofana, pomalutku znika.

A przecież chciałaby mieć tylko swojego pana.

Suczka jest w gdańskim schronisku Promyk w boksie 37

[/FONT]

Edited by Lumix
  • Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Seciu nie wiem doradź, najlepiej wyciągnąć, ale tyle jest ostatnio bidul na dogo i na nie są potrzebne większe sodki pieniężne ja to rozumiem. Więc skąd tu brać (możne dodrukować).

Posted

Napisałam Seciu.

Secia napisał(a):
Lumix napisz proszę w pierwszym poście gdzie jest sunia. O ile się nie myle to jest to schronisko Promyk w Gdańsku

Posted

Byłoby super kochana jesteś. Maja waży ok.8-10kg, ma jakieś 5lat od małego w schronisku(jak w pierwszym poście), tel do kontaktu 695177033. Bardzo dziękuję w imieniu tej bidki

chi23 napisał(a):
Ja mogłabym napiasć tekst do ogłoszeń, tylko potrzebuję konkrety: wiek, wagę, kontakt w sprawie adopcji.

Posted

Na fb ktoś podsunął dobry pomysł, aby wziąć sunię do hoteliku. Ta Pani też napisała, że jeżeli uda jej się wyadoptować jednego ze swoich tymczasów to mogłaby wziąć Maję do siebie (chyba na DT).