Morska Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Radar miewa się znakomicie, odzyskał w pełni zaufanie i radość życia. Jest znakomicie adopcyjny, ale staram się przekonać partnera, aby dt zmieniło się w ds. Zatem perfidnie psiska nie ogłaszam. Ogólnie rzecz biorąc Radar świetnie nadaje się do domu z małymi dziećmi, jest spokojny, prawie nie szczeka, cierpliwy, posłuszny, szybko uczący się nowych rzeczy, nieagresywny, akceptujący inne psy, wręcz ustępliwy w stosunku do suk, chętny do zabaw i długich spacerów. Idealny pies. Kabaja, to Twoja zasługa :). Quote
martasekret Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Świetnie się czyta takie wieści! Takie happy endy lubię ;) Podziękowania za opiekę Morska i wszystkiego dobrego dla Was! Quote
kabaja Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Morska napisał(a):Radar miewa się znakomicie, odzyskał w pełni zaufanie i radość życia. Jest znakomicie adopcyjny, ale staram się przekonać partnera, aby dt zmieniło się w ds. Zatem perfidnie psiska nie ogłaszam. Ogólnie rzecz biorąc Radar świetnie nadaje się do domu z małymi dziećmi, jest spokojny, prawie nie szczeka, cierpliwy, posłuszny, szybko uczący się nowych rzeczy, nieagresywny, akceptujący inne psy, wręcz ustępliwy w stosunku do suk, chętny do zabaw i długich spacerów. Idealny pies. Kabaja, to Twoja zasługa :). Morska ,ja przecież nic nie zrobiłam:oops: Mocno trzymam kciuki ,aby Radar mógł z Wami zostać .Ja mojego kociego tymczasa ogłaszałam i modliłam się aby nikt nie zadzwonił .Przerażenie ogarneło mnie ,gdy ktoś zadzwonił i ogromna ulga jak osoba która zadzoniła znalazła innego kocia . Temu biednemu psiakowi który jeszcze niedawno leżał pod cmentarną bramą nie mogłabym życzyć wspanialszego domku ,gdzie wiem ,że bedzie kochany. To byłby najwspanialszy prezent na Święta. Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt dla Radara,jego opiekunów i dla jego sympatyków :tree1: Quote
kabaja Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Ciągle myśle czy Radar już jest w domku stałym Quote
Recommended Posts