Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witajcie,
chcialabym zasiegnac kilku informacji o schronisku w Mielcu. Czy ktos z Was je zna? w jakich warunkach zyja tam zwierzeta i jak sa traktowane.
pozdrawiam

Posted

a jaki dzial?? jestem tu pierwszy raz.
widzialam strone schroniska ale interesuja mnie opinie innych ludzi
pozdrawiam

Mania12 napisał(a):
witajcie,
chcialabym zasiegnac kilku informacji o schronisku w Mielcu. Czy ktos z Was je zna? w jakich warunkach zyja tam zwierzeta i jak sa traktowane.
pozdrawiam

Posted

Do Ulki18.
chcialabym zasiegnac nieco informacji na temat suczki czekoladowej " z dzialek". co to za psiak i w jakiej jest kondycji. Bardzo mi sie podoba i mysle o jej adopcji
pozdrawiam

Posted

[quote name='Mania12']Do Ulki18.
chcialabym zasiegnac nieco informacji na temat suczki czekoladowej " z dzialek". co to za psiak i w jakiej jest kondycji. Bardzo mi sie podoba i mysle o jej adopcji
pozdrawiam
Wszystkie informacje sa na stronie schroniska. Ja moge tylko dodac, ze
suczka czekoladowa z dzialek to mloda sunieczka, czesciowo ma jeszcze mleczaki. Jej mama urodzila 5 szczeniaczkow na opuszczonych dzialkach, poniewaz zblizala sie zima, znalazlam jej miejsce w schronisku w Mielcu.
Sunia jest troche dzikawa, wychowala sie bez ludzi (nie liczac dokarmiajacych ich Erki, Gema, Mag.dy), ale cudna i do wyprowadzenia. Dała sie namowic na zdjecia do strony, ale nie od razu. Byla szczesliwa na rekach u p.kierownika, jakby odkryla cos nowego i co bardzo jej sie podobalo :p
Wydaje mi sie, ze ma cos w sobie z dobermana czekoladowego, niewiele, ale go troche przypomina.

Tutaj mozna sledzic wiadomosci z mieleckiego schroniska.
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=16313&page=88

Mania12, poniewaz ja rzadko tutaj zagladam, prosze o priva, gdyby potrzebna byla pomoc.

Posted

Mania12 napisał(a):
Do Ulki18.
pozdrawiam

To pisz do niej Prywatną wiadomość. A tej suni poszukaj wśród Psów w Potrzebie, tam jest wiecej psiaków z Mieleckiego schronu, i tam przesiadują ludzie którzy tam pomagają.