Mania12 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 witajcie, chcialabym zasiegnac kilku informacji o schronisku w Mielcu. Czy ktos z Was je zna? w jakich warunkach zyja tam zwierzeta i jak sa traktowane. pozdrawiam Quote
Rybc!a Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 To chyba nie ten dział ? Byłaś na tej stronie? http://www.mielec.bezdomne.com/ Quote
Mania12 Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 a jaki dzial?? jestem tu pierwszy raz. widzialam strone schroniska ale interesuja mnie opinie innych ludzi pozdrawiam Mania12 napisał(a):witajcie, chcialabym zasiegnac kilku informacji o schronisku w Mielcu. Czy ktos z Was je zna? w jakich warunkach zyja tam zwierzeta i jak sa traktowane. pozdrawiam Quote
lothia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ulka18 jest tam wolontariuszką,jej się pytaj Quote
Mania12 Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Do Ulki18. chcialabym zasiegnac nieco informacji na temat suczki czekoladowej " z dzialek". co to za psiak i w jakiej jest kondycji. Bardzo mi sie podoba i mysle o jej adopcji pozdrawiam Quote
Gosia>>> Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 To ja radze napisac do niej prywatną wiadomość;) Quote
Viris Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Lothia dala znac Ulce juz to pewnie sie odezwie ;) Quote
Ulka18 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Mania12']Do Ulki18. chcialabym zasiegnac nieco informacji na temat suczki czekoladowej " z dzialek". co to za psiak i w jakiej jest kondycji. Bardzo mi sie podoba i mysle o jej adopcji pozdrawiam Wszystkie informacje sa na stronie schroniska. Ja moge tylko dodac, ze suczka czekoladowa z dzialek to mloda sunieczka, czesciowo ma jeszcze mleczaki. Jej mama urodzila 5 szczeniaczkow na opuszczonych dzialkach, poniewaz zblizala sie zima, znalazlam jej miejsce w schronisku w Mielcu. Sunia jest troche dzikawa, wychowala sie bez ludzi (nie liczac dokarmiajacych ich Erki, Gema, Mag.dy), ale cudna i do wyprowadzenia. Dała sie namowic na zdjecia do strony, ale nie od razu. Byla szczesliwa na rekach u p.kierownika, jakby odkryla cos nowego i co bardzo jej sie podobalo :p Wydaje mi sie, ze ma cos w sobie z dobermana czekoladowego, niewiele, ale go troche przypomina. Tutaj mozna sledzic wiadomosci z mieleckiego schroniska. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=16313&page=88 Mania12, poniewaz ja rzadko tutaj zagladam, prosze o priva, gdyby potrzebna byla pomoc. Quote
Moskva Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Mania12 napisał(a):Do Ulki18. chcialabym zasiegnac nieco informacji na temat suczki czekoladowej " z dzialek". co to za psiak i w jakiej jest kondycji. Bardzo mi sie podoba i mysle o jej adopcji pozdrawiam To pisz do niej Prywatną wiadomość. A tej suni poszukaj wśród Psów w Potrzebie, tam jest wiecej psiaków z Mieleckiego schronu, i tam przesiadują ludzie którzy tam pomagają. Quote
Recommended Posts