pulin Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 witajcie! : ) chciałabym się pochwalić moją Pepsiulą, uroczym cocerkiem - znajdą, który zamieszkał w moim rodzinnym domku jakieś, hmm.. 3 lata temu :) jest najgenialniejszym spanielem z jakim miałam styczność, radosna, przytulaśna i co najważniejsze - bardzo karna.. idealnie zaaklimatyzowała się ze staruszką Tosią (od dwóch lat za TM :( ) a pół roku po przybyciu przyadoptowała malutką Krystynkę, dwutygodniową kotkę :) mimo tego że od ponad półtora rou nie mieszkam u rodziców Peps zawsze na mój widok krzyczy z radości, a przy przytulaskach wzruszona prawie płacze.. sama słodycz ;) oto ona z malutką jeszcze Krysią :) na razie jedynie takie zdjęcie, z racji tego że cała reszta wyszła straaasznie duża, muszę posiedzieć i jakoś je zmniejszyć, co dla mnie oczywiście jest czarną magią ;) Quote
inusia00111 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 hej! śliczny jest ten twój Pepsi :) dziwie się ze ktoś wyrzucił takiego psa. Zapraszam do obejrzenia zdjec Diany- 3.5 letniej spanielki mojej siostry kilka tematów wyżej. Quote
vaness Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 witamy :multi: nowy spanielek na forum :cool3: czekamy na więcej zdjęć:diabloti: Quote
Recommended Posts