Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kimiji napisał(a):
Super!! Wiadomo było, że taki słodki maluszek szybko do domku pójdzie ;)

Pierwszy raz mogłam przebierać w domkach jak w ulęgałkach, mam jedynie nadzieję, że wybrałam najlepszy!

Posted

Rufi dziś był na szczepieniu, waży 1,65 kg, następne ma mieć 3 grudnia

Wieści z domu bardzo dobre, Rufik spal z Łukaszem - 7 letnim chłopcem, na nic nęcenie go ciepłym kocykiem na podłodze...
Odkrył jakie smaczne jest ciasteczko, ma dostępne stale chrupki dla szczeniąt.

Posted

ja miałam - Dainę, rodzice ją kupili gdy miałam 1,5 roku, to był najmądrzejszy i najlepszy przyjaciel jakiego mogłam wymarzyć, z żadnym psem już potem nigdy się tak nie rozumiałam...

• 2 weeks later...
Posted

Mam zdjęcia i informacje z domu Rufiego, info miałam na bieżąco, ale z czasem u mnie ostatnio krucho więc nie pisałam

Rodzinkę już zwojował i rządzi, świetnie bawi się z kotem, krąży po wszystkich łózkach w nocy, jest bardzo skoczny, grzecznie zostaje sam w domu jak wszyscy wychodzą do pracy i do szkoły.

Posted

[quote name='soboz4']nigdy pewności do końca nie ma, ale bardzo ciepło o nim mówią, wręcz wygląda na to, że sobie ustawił już całą rodzinę![/QUOTE]

Taki malutek, a już rodzinę sobie ustawia?:evil_lol:

• 1 year later...
Posted

Spotkałam dzisiaj Rufiego :) Był w odwiedzinach u mojej sąsiadki - siostry właścicielki.
Bardzo dziwnie mu się życie poukładało, ale widać, że ze swoją rodzinką jest szczęśliwy. Naprawdę malutka z niego kruszynka. Bardzo uroczy i towarzyski psiak :)