Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam około pół roku temu znalazłam suczkę małą brązowa ulwielbiajaca dzieci spokojna . Nie mogę jej trzymac gdyż mam psa a mieszkam w bloku . Ludzie trochę ją dokarmiają ale jest bardzo chuda bo nie chce za bardzo jesc . Suczka nie jest w ciąży . Pytalam się weta jak byłam na szczepieniu z moim psem . Jest przyjacielska i lata za ludzmi . Idzie zima suczka zmarznie ma krotka siersc i teraz sie trzesie nie raz wpuszczam ja do domu nauczona jest czystosci bo nie robi . Dzieci ja mecza a ona je ulwielbia , jest bardzo madra i sprytna :) Bardzo proszę o pomoc bo nie wiem co mam zrobic . A drugiego psa nie mogę mieć ponieważ nie mieszkam sama .

Posted

a skąd jesteś, gdzie przebywa suczka? trzeba ją ogłaszać na jak największej ilości stron, bo wtedy najłatwiej znaleźć dom, gdzie jest ogłoszona?...nikt z sąsiadów się nie chce na nią zdecydować jak jest taka przyjacielska...biedy pies a coraz gorsza pogoda będzie, jak bym miała tekst oraz kilka zdjęć to mogę pomóc w ogłoszeniach...

Posted

Bardzo potrzebuję waszej pomocy mieszkam blisko 40 km od torunia . Nie nikt z sąsiadow nie chce dobrzy sąsiedzi pomagają dokarmiają zli kopną i wiecie jak to jest ! Ona jest bardzo przyjacielska jak chce żeby ja ktoś dotykał to przychodzi i w rękę uderza swoja łapką . Jak mogę to wpuszczam ją do domu bo jest bardzo zmarzła! Zdjęcia jej porobię i dziś umieszczę !

Posted

Sunia jest śliczna by musiał ktoś pomóc z ogłoszeniami , mały piesek znajdzie szybciej domek jeszcze z takim pogodnym nastawieniem do każdego.Kurcze szkoda ze teraz mają byc mrozy bedzie małej zimno .....

Posted

Ok na razie ogłoszę ją w gazecie w naszych kuj-pom anonsach, w pierwszym ogłoszeniu podany jest nr tel czy moge ten sam podac w ogłoszeniu? w nd mam koty do wystawienia w necie to jak już usiądę do ogłoszeń z kotami to i suńkę też poogłaszam ;) Miejsce pobytu psa to Lipno tak? czy masz może możliwość dowozu jeśli by się ktoś zgłosił np z torunia czy bydgoszczy? bo nie wiem co napisac w ogłoszeniach czy musi być odbiór osobisty.

• 1 month later...
Posted

Przepraszam za prywatę.. ale jestem w wielkiej potrzebie. :(

Proszę o pomoc, o przesłanie choc dalej, może macie znajomych w okolicach Nakła, Kcyni.
Zaginął pies Brego, brat mojego Bragiego.
Proszę pomóżcie mi go odnaleźc, albo choc dowiedziec sie co sie z nim stało..

więcej informacji :
http://www.dogomania.pl/threads/219989-ZAGINĄŁ-PIES-BREGO-KUNDELEK-w-okolicy-wsi-KOWALEWKO-GROMADNO-(woj.kuj.-pom.)?p=18269942