jawka1134 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Witam około pół roku temu znalazłam suczkę małą brązowa ulwielbiajaca dzieci spokojna . Nie mogę jej trzymac gdyż mam psa a mieszkam w bloku . Ludzie trochę ją dokarmiają ale jest bardzo chuda bo nie chce za bardzo jesc . Suczka nie jest w ciąży . Pytalam się weta jak byłam na szczepieniu z moim psem . Jest przyjacielska i lata za ludzmi . Idzie zima suczka zmarznie ma krotka siersc i teraz sie trzesie nie raz wpuszczam ja do domu nauczona jest czystosci bo nie robi . Dzieci ja mecza a ona je ulwielbia , jest bardzo madra i sprytna :) Bardzo proszę o pomoc bo nie wiem co mam zrobic . A drugiego psa nie mogę mieć ponieważ nie mieszkam sama . Quote
jawka1134 Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 tu jest jej zdjęcie ,bo już dawno próbowałam znaleść jej właściciela http://lipno.olx.pl/suczka-podrzucona-szuka-domu-iid-216356957 Quote
paulina02 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Sunia śliczna malutka i lubi dzieci na pewno znajdzie domek ,musisz troche poczekać postaram się polecać .Nie rezygnuj z niej szkoda psiny ......... Quote
martik b Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 a skąd jesteś, gdzie przebywa suczka? trzeba ją ogłaszać na jak największej ilości stron, bo wtedy najłatwiej znaleźć dom, gdzie jest ogłoszona?...nikt z sąsiadów się nie chce na nią zdecydować jak jest taka przyjacielska...biedy pies a coraz gorsza pogoda będzie, jak bym miała tekst oraz kilka zdjęć to mogę pomóc w ogłoszeniach... Quote
jawka1134 Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Bardzo potrzebuję waszej pomocy mieszkam blisko 40 km od torunia . Nie nikt z sąsiadow nie chce dobrzy sąsiedzi pomagają dokarmiają zli kopną i wiecie jak to jest ! Ona jest bardzo przyjacielska jak chce żeby ja ktoś dotykał to przychodzi i w rękę uderza swoja łapką . Jak mogę to wpuszczam ją do domu bo jest bardzo zmarzła! Zdjęcia jej porobię i dziś umieszczę ! Quote
jawka1134 Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 nowe zdjecia http://lipno.olx.pl/item_page.php?Id=277911839&ts=1320827869 Quote
paulina02 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Sunia jest śliczna by musiał ktoś pomóc z ogłoszeniami , mały piesek znajdzie szybciej domek jeszcze z takim pogodnym nastawieniem do każdego.Kurcze szkoda ze teraz mają byc mrozy bedzie małej zimno ..... Quote
martik b Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Ok na razie ogłoszę ją w gazecie w naszych kuj-pom anonsach, w pierwszym ogłoszeniu podany jest nr tel czy moge ten sam podac w ogłoszeniu? w nd mam koty do wystawienia w necie to jak już usiądę do ogłoszeń z kotami to i suńkę też poogłaszam ;) Miejsce pobytu psa to Lipno tak? czy masz może możliwość dowozu jeśli by się ktoś zgłosił np z torunia czy bydgoszczy? bo nie wiem co napisac w ogłoszeniach czy musi być odbiór osobisty. Quote
border collie Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 rzeczywiście,po ogłoszeniu w gazecie powinna znaleźć dom,bo charakter ma wspaniały Quote
paulina02 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Coś sie dzieje oby małej się udało .Za domek ;) Quote
martik b Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Paulina02 czekam nadal na potwierdzenie danych do ogłoszenia.... Quote
tobciu Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Przepraszam za prywatę.. ale jestem w wielkiej potrzebie. :( Proszę o pomoc, o przesłanie choc dalej, może macie znajomych w okolicach Nakła, Kcyni. Zaginął pies Brego, brat mojego Bragiego. Proszę pomóżcie mi go odnaleźc, albo choc dowiedziec sie co sie z nim stało.. więcej informacji : http://www.dogomania.pl/threads/219989-ZAGINĄŁ-PIES-BREGO-KUNDELEK-w-okolicy-wsi-KOWALEWKO-GROMADNO-(woj.kuj.-pom.)?p=18269942 Quote
Recommended Posts