snuszak Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Olu to nie tak, każdy chce byś Ty nie miała problemów z psem, którego bierzesz bo i tak masz dość na głowie, a ja cholernie ostrożna jestem bo czuje się odpowiedzialna za każdego psa którego wydaję i do domu tymczasowego i stałego. Quote
What May NN Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 malinaoona napisał(a):Nie będę brała Krokieta ani Dinko, bo są za mali, i przejdą mi pod furtką. Dubbi przejdzie o wiele sprawniej - gwarantuje Tobie ! i chyba nie chodzi tu o brak zaufania, proponuję być pojechała poznać Dubbi, przejść sie z nią na spacer, zobaczyć co robi w boksie itp. ps. Dinko jest chyba wielkości Honey, Miłej itp. Quote
snuszak Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Nie, mimo że nawet załapał się do Puszczykowskiej gazetki i nikt go nie wypatrzył. Potrafi siad, waruje nawet, tak mówiła Dorota bo akurat ona była z nim na spacerku. Jest milusiński jak to labek, do dzieci też fajny. Nic tylko nowe-lepsze fotki i powinien iść do domku. Quote
supergoga Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 TYlko te fotki takie potrzebne. Może ktoś będzie z aparatem w okolicy Quote
SkarpetKa Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Niestety moje autko jest u pana doktora, więc chwilowo niemobilna jestem, ale jak tylko je odzyskam to się wybiorę do przytuliska i postaram się o fotki. Quote
snuszak Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 fotki fotki? proszę oto i fotki :) tylko musimy nazwać chłopa jeszcze, do tego info chłopaczek chyba jest kastratem na spacerku z Jackiem Quote
snuszak Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 wesoły ale również opanowany jak na labka, nic tylko brać, no i lekko utyty jest więc mała kuracja odchudzająca a właściwie to kondycyjna by się przydała no i pytanko ten nasz nowy model ma już wątek? bo nie pamiętam :oops: Quote
supergoga Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Maly nie ma wątku, założymy. Nazwalam go Rosik. Bo ponoć z Rosnówka. A labek - zaraz go do labradory.info wysle. MOże nazwiemy go Dukat (taki złoty dukacik z niego). Quote
What May NN Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 biszkoptowy jest na labradorach juz od dawna Quote
izatemka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Wróciłam z Barbórki, zaraz wstawię :-) On ma jakies ogłoszenia? Jak nie, zrobię, przynajmniej kilka Quote
supergoga Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ja mu zaraz robię allegro i będzie na stronie. Za każda pomoc w ogłoszeniach będziemy bardzo wdzięczni. Quote
snuszak Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 tak bardzo bardzo wdzieczni bo psiak i bez problemowy i piękny i zadbany i czas już na niego Quote
izatemka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Zrobiłam na razie jedno, do korekty opisu (jak będzie ok, zrobię jeszcze kilka), bo właściciwe nie wiem: 1. Jak chodzi na smyczy 2. Jaki jest jego stosunek do psów/suk (czy nadaje się jako drugi pies) 3. Czy broni miski (psy/ludzie) 4. Czy jest wykastrowany i zachipowany 5. Jaki jest stan zdrowia(założyłam,że zdrowy) i czy ma szczepienia? http://www.morusek.pl/ogloszenie/84097/Piekny-biszkoptowy-labrador-szuka-domu/ Quote
snuszak Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 1. chodzi bardzo ładnie 2. stosunek pozytywny 3. przed ludźmi miski nie broni, przed psami nie sprawdzaliśmy 4. prawdopodobnie wykastrowany na koniec wizyty w schronisku w lekkim zamieszaniu adopcyjnym zapomniałam dokładnie sprawdzić ale stan od tyłu na spacerku na to wskazuje, czy zachipowany nie wiem ale się dowiem 5. zdrowy z kompletem szczepień :) jest oferta domku tymczasowego dla chłopaka we Wrocku, fajna osóbka dziś miałam telefon, tak myślę czy Asia by mogła ten domek sprawdzić? Napiszę do niej, bo szkoda by siedział chłopak w schronisku. Quote
supergoga Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Napisze co wiem - 1.dziewczyny pisały że wykastrowany. Od nas wszystko po zabiegu idzie do domu 2. ma książeczkę zdrowia i komplet szczepień 3. Na smyczy chyba chodzi,ale zaraz poproszę Kasię zupelnienie opisu. Quote
supergoga Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Kasia razem pisałyśmy. Ale heca. Asia pomoże - oby się udało. Quote
izatemka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 To na razie, póki co, zrobiłam na Wielkopolskę, jezeli pojedzie do Wrocławia, to się wyedytuje... W cześci jest mój adres mailowy, tam, gdzie ogłoszenie wymaga aktywacji, http://tablica.pl/oferta/piekny-biszkoptowy-labrador-szuka-domu-IDxJDn.html http://poznan.olx.pl/item_page.php?Id=288481305&ts=1323106524 http://www.morusek.pl/ogloszenie/84097/Piekny-biszkoptowy-labrador-szuka-domu/ http://ale.gratka.pl/ogloszenie/19369845_piekny_biszkoptowy_labrador_szuka_domu.html http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,44750,L2Fkb3BjamEtcHNhLXBpZXMtc3p1a2EtZG9tdSxzenVrYWosd2llbGtvcG9sc2tpZSxMYWJyYWRvciwscDAuaHRtbA==.html Jedno ogłoszenia na e-zwierzak, co wpisałam nie swój adres mailowy i klops, ani aktywowac,ani usunąć,ani edytowac,ale za to taka jedna,snuszkak,zacznie maile otrzymywać :cool3: Quote
snuszak Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 już aktywowane co przyszło do mnie ;) dzięki wielkie za ogłoszonka :) są już 2 osoby chętne dać domek Dukacikowi, z Katowic jedna a druga nie mam pojęcia, ankiety już poszły Quote
izatemka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='snuszkak']są już 2 osoby chętne dać domek Dukacikowi, z Katowic jedna a druga nie mam pojęcia, ankiety już poszły[/QUOTE] Z tych ogłoszeń?????? :multi: Quote
snuszak Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 nie wiem z jakich ale posypało się oj posypało :) Quote
snuszak Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 znamy kogoś z Katowic kto może zrobić wizytę? Ankieta bardzo fajna, Pani może przyjechać pociągiem po Dukata. Quote
supergoga Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Poczekajcie, może juz dzisiaj sprawa się rozwiąże i Dukat pojedzie do domu... w Szczecinie. Quote
Recommended Posts