Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tessi&Tola']haha, Rinus cieszę się, że to nie dla mnie opieprz, bo nic nie zrozumiałam z tego szyku zdań:bigcool:[/QUOTE]

[I][B]haha za 3 razem zrozumiałam o co kaman :cool3: [/B][/I]

• Replies 32.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Amber']Ty to masz w sumie dobrze z labkiem - nikt nie uwierzy, że mógł potarmosić innego psa :evil_lol:[/QUOTE]

[I][B]no ba, na dodatek łzy mu leczą z oczy i wygląda jakby sam był bity :evil_lol: [/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]no ba, na dodatek łzy mu leczą z oczy i wygląda jakby sam był bity :evil_lol: [/B][/I][/QUOTE]

Bo go pewnie lejesz po cichaczu, jak nikt nie widzi, że nie jest taki groźny i ma naleśniki zamiast uszu :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]puszczę swojego psa aby potarmosił podbiegacza - też tak zrobisz? :diabloti:[/B][/I] [I][B]a jeśli jest to pies dużo większy od mojego to oberwie z buta i tyle. możesz dziękować za pomoc [/B][/I]
:diabloti:[/QUOTE]

Moje psy nie tarmosza podbiegaczy, za dobrze sa wychowane .... Chcialabym widziec tego Twojego buta, jaki masz rozmiar? :p 36-37? Gydybyś miala 41 to ja bym podziekowała :lol:

Posted

[quote name='Diana S']Moje psy nie tarmosza podbiegaczy, za dobrze sa wychowane .... Chcialabym widziec tego Twojego buta, jaki masz rozmiar? :p 36-37? Gydybyś miala 41 to ja bym podziekowała :lol:[/QUOTE]
[I][B]
40 ,ale kiedy jak nosiłam glany to o rozmiarze 41 :p mój też jest dobrze wychowany, tarmosi po komendzie "bierz go" :diabloti:[/B][/I]

Posted

[quote name='asiak_kasia']:roflt: Kasieńko, jakie buciki nosisz? Pochwal sie nam tutaj :diabloti:

edit

łeeee spóżniłam się :-([/QUOTE]

[B][I]swoją drogą rozmiar się nie liczy tylko SIŁA i umiejętność odpowiedniego kopnięcia :evil_lol: [/I][/B]

Posted

[quote name='Diana S']Moje psy nie tarmosza podbiegaczy, za dobrze sa wychowane .... Chcialabym widziec tego Twojego buta, jaki masz rozmiar? :p 36-37? Gydybyś miala 41 to ja bym podziekowała :lol:[/QUOTE]

Ale co za różnica? ;) Mi się zdarzyło zasadzić kopniaka "dobermance" letnim, tekstylnym adidaskiem.

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]
40 ,ale kiedy jak nosiłam glany to o rozmiarze 41 :p mój też jest dobrze wychowany, tarmosi po komendzie "bierz go" :diabloti:[/B][/I][/QUOTE]

z Ciebie nie dziewczyna, a komandos jakiś :lol:

Posted

[quote name='Tessi&Tola']ja coś przeczuwam Diana, że na Ciebie może niedługo napaść jakiś oddział komando... bo nie ona jedna zauważ, nie podziela Twego zdania:evil_lol:[/QUOTE]

[I][B]Tylko to już nie chodzi o to, że ja to robię bo lubię kopać obce psy...tylko tutaj wchodzi już w grę bezpieczeństwo mojego psa.W momencie kiedy jest ono zagrożone jestem w stanie zadać ból obcemu psu, który to zagrożenie stwarza. Dosyć się już natitałam w swoim życiu i naprosiłam ludzi aby zabierali swoje psy, bo po pierwsze ja nie mam zamiaru się szarpać a po drugie mój pies na smyczy ma mniejsze szanse podczas ewentualnego starcia. A jak do tego dochodzi paniusia bądź panicz który nic sobie z tego nie robi, to uwierz mi ale kopnięcie jego psa w większości przypadków wywołuje reakcję.[/B][/I]

Posted

[I][B]właścicielkę bym nauczyła raz na zawsze aby swojego psa trzymać na smyczy. [/B][/I]

[B]Rinuś[/B], czyli tak dobrze rozumiem, ze owa Pancie ktora nie trzyma w ryzach swojego psa walisz z buta tak? but mierzy 40 cm moze być glan, badz inny trzewik.... Super...

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Tylko to już nie chodzi o to, że ja to robię bo lubię kopać obce psy...tylko tutaj wchodzi już w grę bezpieczeństwo mojego psa.W momencie kiedy jest ono zagrożone jestem w stanie zadać ból obcemu psu, który to zagrożenie stwarza. Dosyć się już natitałam w swoim życiu i naprosiłam ludzi aby zabierali swoje psy, bo po pierwsze ja nie mam zamiaru się szarpać a po drugie mój pies na smyczy ma mniejsze szanse podczas ewentualnego starcia. A jak do tego dochodzi paniusia bądź panicz który nic sobie z tego nie robi, to uwierz mi ale kopnięcie jego psa w większości przypadków wywołuje reakcję.[/B][/I][/QUOTE]
Ooo tak. moja smycz łańcuszkowa lądująca na atakującym ONku w cudowny sposób sprawiła, że pan nie dość że odwołał psa to odwołuje go nadal na każdym spacerze na jakim się spotkamy. Rok mediacji z panem nie przyniósł tak wspaniałych rezultatów jak smycz za 13 zeta.

Posted

[quote name='Diana S'][I][B]właścicielkę bym nauczyła raz na zawsze aby swojego psa trzymać na smyczy. [/B][/I]

[B]Rinuś[/B], czyli tak dobrze rozumiem, ze owa Pancie ktora nie trzyma w ryzach swojego psa walisz z buta tak? but mierzy 40 cm moze być glan, badz inny trzewik.... Super...[/QUOTE]

[I][B]glanów już nie nosze, raczej kozaki a latem japonki :p no nie, źle zrozumiałas, nie walę jej po pysku tylko jej psa jeśli jest agresywny w stosunku do mojego a jest na tyle duży że Brutus mógłby nie mieć z nim szans. teraz rozumiesz? :cool3: [/B][/I]

Posted

[quote name='badmasi']Ooo tak. moja smycz łańcuszkowa lądująca na atakującym ONku w cudowny sposób sprawiła, że pan nie dość że odwołał psa to odwołuje go nadal na każdym spacerze na jakim się spotkamy. Rok mediacji z panem nie przyniósł tak wspaniałych rezultatów jak smycz za 13 zeta.[/QUOTE]
[I][B]czyny sprawiają cuda, a nie tylko titanie :loveu:[/B][/I]

Posted

cholera, zawiodłam się... myślałam, że się umówimy kiedyś na ustawkę w pół drogi i będziemy walić ludzi po pyskach w parku w... Łodzi np (to pół drogi jest?):diabloti: bo glanów ja tez nie nosze ale trekingi na spacer z psami są:eviltong:

Posted

Mój TŻ tak kopnął mix bernardynkę, że zrobiła obrót wokół własnej osi po tym, jak zaatakowała Avril i wyrwała mu się chcąc dorwać ją drugi raz. Ja za to kiedyś zapodałam z buta w pysk astowi po tym, jak zaatakował psa rodziny. Puścił, odrazutku.
Można? Można :evil_lol: I zaręczam, że jestem w stanie kopać wszystkie pieski, które zagrażają moim psom. I absolutnie nie mam nic przeciwko Iwanowi, który się broni czy broni swoich dziewczyn, taki jest niewychowany..

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]glanów już nie nosze, raczej kozaki a latem japonki :p no nie, źle zrozumiałas, nie walę jej po pysku tylko jej psa jeśli jest agresywny w stosunku do mojego a jest na tyle duży że Brutus mógłby nie mieć z nim szans. teraz rozumiesz? :cool3: [/B][/I][/QUOTE]

Rinuś to Ty mnie zle zrozumialaś, bo ja pytalam, jakie metody stosujesz, jak napisalaś [I][B]właścicielkę bym nauczyła raz na zawsze aby swojego psa trzymać na smyczy. [/B][/I]Nie chodzilo, o psa, bo ja z psami sobie wysmienicie radze, i nie potrzebuje rad ;) Ty brnelaś z waleniem z buta... Wiec sie zapytam po raz kolejny, jakie masz metody, by [I][B]właścicielkę bym nauczyła raz na zawsze aby swojego psa trzymać na smyczy?[/B][/I] Tego jestem ciekawa.... i chetnie wezmę to pod uwagę, [B]raz na zawsze trzymać swojego psa na smyczy...
[/B]

Posted

[quote name='Diana S']Rinuś to Ty mnie zle zrozumialaś, bo ja pytalam, jakie metody stosujesz, jak napisalaś [I][B]właścicielkę bym nauczyła raz na zawsze aby swojego psa trzymać na smyczy. [/B][/I]Nie chodzilo, o psa, bo ja z psami sobie wysmienicie radze, i nie potrzebuje rad ;) Ty brnelaś z waleniem z buta... Wiec sie zapytam po raz kolejny, jakie masz metody, by [I][B]właścicielkę bym nauczyła raz na zawsze aby swojego psa trzymać na smyczy?[/B][/I] Tego jestem ciekawa.... i chetnie wezmę to pod uwagę, [B]raz na zawsze trzymać swojego psa na smyczy...
[/B][/QUOTE]

[I][B]no właśnie tak, kopiąc jej psa ewentualnie pozwolić zeżreć go przez mojego burka. A Ty chyba zbyt dosłownie wzięłaś to co napisałam :p [/B][/I]

Posted

[quote name='Tessi&Tola']cholera, zawiodłam się... myślałam, że się umówimy kiedyś na ustawkę w pół drogi i będziemy walić ludzi po pyskach w parku w... Łodzi np (to pół drogi jest?):diabloti: bo glanów ja tez nie nosze ale trekingi na spacer z psami są:eviltong:[/QUOTE]

[I][B]jeśli masz takie marzenie to możemy się umówić, ale na kopanie psów :diabloti: [/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]jeśli masz takie marzenie to możemy się umówić, ale na kopanie psów :diabloti: [/B][/I][/QUOTE]

eee tam zaraz marzenie, tak sobie chciałam kogoś skopać po podwieczorku... dzień jak co dzień:diabloti:

Posted

[quote name='Litterka']Uważam, że źle robicie, kopiąc psy.

To właścicielom należy pojechać z glana :diabloti:[/QUOTE]

Popieram, ale wszystko co zagraża moim psom niestety może się spodziewać agresji z mojej strony.

Trzeba mnie uśpić. Szybko. ;D