moon_light Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Vectra napisał(a):Spoko Moon :cool3: Frigaro ma Cezara na co dzień więc się naumiał obsługi ;) :evil_lol: ale czasami na nim siada np.... :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 moon_light napisał(a):ale czasami na nim siada np.... :evil_lol: oni muszą kosa razem wyglądać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja dlatego staram sie mało kiedy wychodzić z Kano i Franiem razem .. widok maleńkości Frania przy Kano mnie przeraża :evil_lol: :evil_lol: Cezary i Figaro to już nie widok na moje oczy :cool3::evil_lol: ;) Quote
zaba14 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Vectra napisał(a):ale wiesz co , pies żeby zabić drugiego wcale nie musi użyć zębów :razz: wyobrażasz sobie zabawe moich piesków i miedzy nimi jorka :cool3: jak myślisz jak by się to mogło skończyć .... Hmm... cos mi sie wydaje ze połamanym kregoslupem np. ;) moon_light napisał(a):ale czasami na nim siada np.... :evil_lol: to sie uśmiałam :lol::lol::lol::lol: beszczelny pies :lol: Quote
moon_light Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Vectra napisał(a):oni muszą kosa razem wyglądać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja dlatego staram sie mało kiedy wychodzić z Kano i Franiem razem .. widok maleńkości Frania przy Kano mnie przeraża :evil_lol: :evil_lol: Cezary i Figaro to już nie widok na moje oczy :cool3::evil_lol: ;) Na moje też nie, dlatego zawsze gdy widze rozpedzonego Figaro bięgnącego w strone Cezara, odkręcam się na pięcie i zatykam uszy. zaraz zaraz...jak to było..."czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal" ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak powaznie, cezar to mistrz uników:lol: Quote
moon_light Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 zaba14 napisał(a): to sie uśmiałam :lol::lol::lol::lol: beszczelny pies :lol: To jest smieszne, ale jak cezar jest "na chodzie"(wtedy uieka). Natomiast kiedy probuje usiasc na spiacym pokurczu, musze szybko leciec ratowac sytuacje. A figaro to robi z miłości...:loveu: Quote
Vectra Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 zaba14 napisał(a):Hmm... cos mi sie wydaje ze połamanym kregoslupem np. ;) otóż to :p maleńki jork zapewne chciał by się bawić jak one, w końcu też terrier , a moje psy nie potrafią uważać :evil_lol: Moon , spróbuj zrobić fote jak Fifi siedzi na Ceziku :modla: boski widok :loveu: :evil_lol: Quote
marmara_19 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 oo Cezar miszcz unikow?:>tak jak moja Alfa:D co nie przeszkazda jej zcasami gonic za stadem wozcarkow szczekajac iprobojac ktoregos za ogon zlapac Quote
lizka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Heh :evil_lol: moj jak nie trawi psow tak np jamniki kocha :loveu: Serce mi staje jak wpędza sie w dzika gonitwe z nimi a zabawy i radochy nie ma końca. W szoku jestem ze ma takie wyczucie i delikatność w sobie - on spory a jamnory małe i zwinne miedzy nogami mu przelatuja z mina " co mi zrobisz jak mnie złapiesz?" :evil_lol: KAZDY nawet nieznany jamnior moze mu na grzbiet wlezc, zebami sie fafli uczepic a boorek przeszczesliwy :crazyeye: Ale kontrola musi byc :roll: chocby sama roznica masy... Quote
zaba14 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Vectra napisał(a):otóż to :p maleńki jork zapewne chciał by się bawić jak one, w końcu też terrier , a moje psy nie potrafią uważać :evil_lol: Moon , spróbuj zrobić fote jak Fifi siedzi na Ceziku :modla: boski widok :loveu: :evil_lol: Chcesz usmiercic cezarka? tylko dla zdjęcia, żeby sobie zrobić przyjemność :placz::placz: Quote
Vectra Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 zaba14 napisał(a):Chcesz usmiercic cezarka? tylko dla zdjęcia, żeby sobie zrobić przyjemność :placz::placz: tak , moja próżność nie zna granic :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie mogę być chamska , bo nie ma z kim 'pracować" :diabloti: to chociaż oka nakarmię widokiem uroczym :loveu: :loveu: oh ten Fifi i jego uchelce :loveu: :loveu: :loveu: Quote
moon_light Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Vectra napisał(a):otóż to :p maleńki jork zapewne chciał by się bawić jak one, w końcu też terrier , a moje psy nie potrafią uważać :evil_lol: Moon , spróbuj zrobić fote jak Fifi siedzi na Ceziku :modla: boski widok :loveu: :evil_lol: NAPEWNO ! Marzycielka :eviltong: on nie siada na cezarze, on tylko probuje usiasc. Dogi maja cos takiego, ze cofaja sie w tył, i jak natrafią na cos, to siadają , bez wzgledu na to co to jest:lol:-serio. Boje sie tylko o figarowe jajeczka,cezar nie patrzy gdzie gryzie:shake: marmara_19 napisał(a):oo Cezar miszcz unikow?:>tak jak moja Alfa:D co nie przeszkazda jej zcasami gonic za stadem wozcarkow szczekajac iprobojac ktoregos za ogon zlapac szkoła przetrwania :) . zaba14 napisał(a):Chcesz usmiercic cezarka? tylko dla zdjęcia, żeby sobie zrobić przyjemność :placz::placz: Dokładnie! skandal...skandal pani mod...wstyd, i hanba :roll: :diabloti: Vectra napisał(a):tak , moja próżność nie zna granic :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie mogę być chamska , bo nie ma z kim 'pracować" :diabloti: to chociaż oka nakarmię widokiem uroczym :loveu: :loveu: oh ten Fifi i jego uchelce :loveu: :loveu: :loveu: Przyjedz do mnie, najlepiej z całym stadem..chociaż z kano...posocjalizuj panią z westem . :evil_lol: Ucholce..fajnie ze teraz zimno, moge mowic ludziom ze nosi ocieplacze na uszy- to tak apropo chamstwa psiarzy...zeby nie bylo ze offuje. Quote
Vectra Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Kano lubi weściki :evilbat: dwa razy nie trzeba było by go namawiać ... a jeszcze drace paszcze westiki lubi narbajdziej :diabloti: Dokładnie! skandal...skandal pani mod...wstyd, i hanba :roll: :diabloti: Mod tez człowiek :diabloti: Quote
moon_light Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Vectra napisał(a):Kano lubi weściki :evilbat: dwa razy nie trzeba było by go namawiać ... a jeszcze drace paszcze westiki lubi narbajdziej :diabloti: Spytaj sie czy nie chce na wczasy do warszawy przyjechac :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 moon_light napisał(a):Spytaj sie czy nie chce na wczasy do warszawy przyjechac :evil_lol: Już się spakował :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
moon_light Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Vectra napisał(a):Już się spakował :diabloti: :diabloti: :diabloti: Kochany:loveu: niech tylko nie zapomni zabrac zebów ;) Ile on wazy? bo taki duzy jak na dobka.. Quote
Vectra Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 moon_light napisał(a):Kochany:loveu: niech tylko nie zapomni zabrac zebów ;) Ile on wazy? bo taki duzy jak na dobka.. niecałe 45 kg :p 75 cm w kłębie ... I niestety nienawidzi małych psów :shake: ja mu się wcale nie dziwie :evil_lol: Jak mieszkaliśmy na Mokotowie to nie raz zaatakowało go stado małych piranii .. . . i niestety ja musiałam być cham z dużym psem , by te małe wyszły z tego cało ;) ale nie martwcie sie nie chodzę w glanach ani nie noszę ciężkich przedmiotów :evil_lol: Quote
moon_light Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Vectra napisał(a):niecałe 45 kg :p 75 cm w kłębie ... I niestety nienawidzi małych psów :shake: ja mu się wcale nie dziwie :evil_lol: Jak mieszkaliśmy na Mokotowie to nie raz zaatakowało go stado małych piranii .. . . i niestety ja musiałam być cham z dużym psem , by te małe wyszły z tego cało ;) ale nie martwcie sie nie chodzę w glanach ani nie noszę ciężkich przedmiotów :evil_lol: Strasznie wielki. Osiagnal wzrost suki doga niemieckiego:-o z duzym psem zawsze jestes chamem. trzeba to pokochac chyba...inaczej mozna zwariowac. Zastanawiam sie jak to bedzie w zime...jak fifi pociagnie.,,:roll: nobla dla tego co wymyslil halti. Quote
lizka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 moon_light napisał(a):Zastanawiam sie jak to bedzie w zime...jak fifi pociagnie.,,:roll: nobla dla tego co wymyslil halti. :evil_lol: ostatniej zimy zaliczyłam saneczkowanie na dupsku za psem dlatego tez tak baaaardzo "kocham" zime :diabloti: Chyba musze sobie buty z kolcami kupic :cool3: Quote
marmara_19 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 ajj maludy;p ja dzieki psu nawet na lodzie utrzymwalam pion;p bo pies na naperoznej smyczy mi w tym pomagali;p Quote
akodirka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 marmara_19 napisał(a):ajj maludy;p ja dzieki psu nawet na lodzie utrzymwalam pion;p bo pies na naperoznej smyczy mi w tym pomagali;p :lol: podobnie jest u mnie, pies niby mały a strasznie umięśniony i silny i trzymam się mocno smyczy i jest wszystko ok, juz bym nie raz sie zatoczyła gdybym się nie trzymała :lol: Quote
Rinuś Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Vectra']widziałaś moje psy i ich zabawę ? ja nie mam onka , jednego onka ... miałam i nie porównuj ,, Twój Cekin też mógł by marnie wyjść z tej zabawy :evil_lol: Dlatego mają takie dziurki z sierści :evil_lol: a My dzisiaj jedziemy na spotkanie z dwoma labami :cool3: tam jest ogromniaste pole :crazyeye: chcieli tam wybudować aqua park ale chyba funduszy brak :evil_lol: Zobaczymy co z tego będzie :evil_lol: Quote
Goldek Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Był taki czas w zeszłym roku że ja z Magią nie mogłam chodzić niemal na spacery bo się ślizgałam na butach jak na nartach... A to jedyne 30kg (ale jednocześnie moja waga jest podobna a gdy mój piesek sie uprze że chce iść to wcale sie ładnie ślizgałam...:lol: ) W porównaniu do Waszych psów to bardzo malutki pieseczek:) Jedynie taki mały: Quote
akodirka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 ale mnie wnerwiłam jakaś głupia baba :/ ja jako mieszkaniec bloku, spokojnie i kulturalnie wchodzę sobię do klatki, zeby dostać się do mieszkania, a ta baba(jeden dzieciak na rękach, a z drugim szedł facet z tyłu, ktora tu nie mieszka i była chyba u kogoś przejazdem) zchodzi do mnie z naprzeciwka, tylko zauważyła psa który grzecznie szedł przy ścianie, to odrazu chamskim tonem: "zabieraj psa bo dzieci się boją!"(tak jakby miał napisane na czole "gryzę"...) ja sobie myślę, a co mnie twoje dzieciaki obchodzą, tylko, żeby psu nie odbiło i nie zachciało się rzucić, bo wtedy cała nauka znowu w las pojdzie... przycisnęłam psa nogą do ściany, żeby ich nie zaczepiał i zaraz dzieciak: "ale ja się boję" a facet: "nie bój się, dziewczynka zasłoniła go" wkurzające jest to, jak jakaś baba przyjedzie i się rządzi, jakby byla na swoim podwórku... :roll: Quote
*Monia* Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Mnie dla odmiany nawet dosyć pozytywnie sąsiad z dzieckiem zaskoczył. Wsiadałam do windy i wszedł chłopczyk ok.4 lat z ojcem. Dzieciak koniecznie chciał dotknąć Aresa na co jego tata zaczął mu tłumaczyć, że piesek może sobie nie życzyć i powinien najpierw mnie zapytać, itd. Dzieciak zrozumiał i tylko mówił, że ładny duży piesek. Jednak można spokojnie podejść do sprawy, a nie jak kilku sąsiadów stamtąd, odrazu wrzask i panika :roll:. Ares oczywiście miał gdzieś zaczepki, mimo że dzieciak od tyłu go zaszedł, ale trzymałam go krótko w razie gdyby dzieciaka podkusiło żeby go za kudły wytargać (z Hexą takie akcje mi się zdarzały :mad:). Quote
zaba14 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 akodinka napisał(a):ale mnie wnerwiłam jakaś głupia baba :/ ja jako mieszkaniec bloku, spokojnie i kulturalnie wchodzę sobię do klatki, zeby dostać się do mieszkania, a ta baba(jeden dzieciak na rękach, a z drugim szedł facet z tyłu, ktora tu nie mieszka i była chyba u kogoś przejazdem) zchodzi do mnie z naprzeciwka, tylko zauważyła psa który grzecznie szedł przy ścianie, to odrazu chamskim tonem: "zabieraj psa bo dzieci się boją!"(tak jakby miał napisane na czole "gryzę"...) ja sobie myślę, a co mnie twoje dzieciaki obchodzą, tylko, żeby psu nie odbiło i nie zachciało się rzucić, bo wtedy cała nauka znowu w las pojdzie... przycisnęłam psa nogą do ściany, żeby ich nie zaczepiał i zaraz dzieciak: "ale ja się boję" a facet: "nie bój się, dziewczynka zasłoniła go" wkurzające jest to, jak jakaś baba przyjedzie i się rządzi, jakby byla na swoim podwórku... :roll: Wiesz ja miałam sytuacje że weszłam z psem do klatki, sąsiadka wnosiła rower, jak nas zobaczyła zostawiła rower na półpietrze i uciekła do swojego mieszkania trzaskajac drzwiami :lol::lol::lol::lol: ja w tym momencie prawie sie popłakałam ze śmiechu... wiem że nie ładnie śmiac się z ludzi z fobiami.. Quote
Recommended Posts