Amber Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='Vectra']http://www.photoblog.pl/kaska0022/161963206/mrrr.html ihahahaha :grins: O tak się kończą niespełnione inspiracje :evil_lol: Masz problem widzę z tym na co lubię wydawać moje pieniądze . Owszem była idealna , cała masa dostępnych filmików z Misią w akcji , można sprawdzić jak bardzo cierpiała z tego powodu . Twoje czepianie się o wszystko też już jest nudne, nie tylko moich postów . Wyluzuj znajdź sobie jakieś hobby . O twoich pieniądzach to też już była mowa. A inne hobby radzę znaleźć tobie, no chyba, że przekierujesz je na jakiś słuszny tor. JK Rowling na powieści fantastycznej o Harrym Potterze zarobiła miliony funtów... Może to jakieś wyjście dla ciebie? :razz: Quote
gops Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='Amber'] O twoich pieniądzach to też już była mowa. A inne hobby radzę znaleźć tobie, no chyba, że przekierujesz je na jakiś słuszny tor. JK Rowling na powieści fantastycznej o Harrym Potterze zarobiła miliony funtów... Może to jakieś wyjście dla ciebie? :razz: Ok może ja tez zaczne się czepiać każdego postu. Więc zaczne , na pewno zaatakowal was amstaf? nieee myślę że kłamiesz a Jari zachaczył sie pewnie o jakiś krzak . Jari jest agresywny ? a może chcesz żeby taki był ? bo w kaganku i kolcach wygląda tak groźnie czym podbudowujesz swoje niskie ego . Fajnie co nie? :) Mogę się czepiać każdego posta tak jak lubisz robić to Ty . Quote
Unbelievable Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='gops']Wyobraź sobie że jak była łysa alergia ustępowała o czym wiele razy pisałam , tak samo uczula mnie jej brat . Jak powinien być zbudowany pies do wp ? prosze wytłumacz mi to , podziel się swoją wielką wiedzą .[/QUOTE] ależ ty już wiele pisałaś :grins: przede wszystkim, musi być CHUDY Quote
Vectra Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 a tak mogą skończyć pieski osób bez mózgu http://metromsn.gazeta.pl/Wydarzenia/1,126477,15120203,Owczarek_nie_przezyl_spaceru__Dostal_trzy_ciosy_nozem.html stronniczość dziennikarską pomijam przez ludzką głupotę , pies stracił życie Quote
Amber Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='gops']Ok może ja tez zaczne się czepiać każdego postu. Więc zaczne , na pewno zaatakowal was amstaf? nieee myślę że kłamiesz a Jari zachaczył sie pewnie o jakiś krzak . Jari jest agresywny ? a może chcesz żeby taki był ? bo w kaganku i kolcach wygląda tak groźnie czym podbudowujesz swoje niskie ego . Fajnie co nie? :) Mogę się czepiać każdego posta tak jak lubisz robić to Ty .[/QUOTE] Gops, nas raz zaatakował ast... Ciebie atakowały stada psów codziennie, a jak nie atakowały, to inne stada również uciekały przed wami w popłochu. No po prostu życie na krawędzi. Dostałaś już zapytanie o rolę w następnej części Niezniszczalnych? To tez jest jakieś wyjście :) Quote
gops Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='Amber']Gops, nas raz zaatakował ast... Ciebie atakowały stada psów codziennie, a jak nie atakowały, to inne stada również uciekały przed wami w popłochu. No po prostu życie na krawędzi. Dostałaś już zapytanie o rolę w następnej części Niezniszczalnych? To tez jest jakieś wyjście :)[/QUOTE] Lubisz sobie dopowiadać . I wyobraź sobie że tak zaatakowalo nas stado psów, ostatnio ponad rok temu i to stado mix labów z niedaleko będącej firmy i dzieki temu mój pies tak kocha czarne labki . Od kiedy ja piszę codziennie w galeri czy tutaj ? od lat tego nie robię , może i prowadziłam galerie codiznnie ale 4 lata temu . Jak Cię drażnią moje posty to je olej , jest takie coś jak ignoruj użytkownika możesz sobie kliknąć . Quote
Naklejka Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Hmmm, przed nami psy często uciekają, ludzie schodzą nam z drogi. A jak stałam z 4psami pod szkołą to dopiero była jazda, bo ludzie skrajnie różnie reagowali. Zresztą jak szłam przez miasto z takim zestawem: https://lh5.googleusercontent.com/-_T6f2Sluz4w/UqSnMEMCYfI/AAAAAAAAYMw/G106jdemCI0/w640-h427-no/IMG_2059.png to też dziwnie reagowali :evil_lol: No dobra, ja mam psiego olbrzyma i drugiego kundla, oba czarne. Quote
Vectra Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Naklejka , najgroźniej to wygląda ten czarny z siwym ryjkiem :evil_lol: na tej fotce , to ma minę jak prawdziwy mafiozo Quote
gops Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='Naklejka']Hmmm, przed nami psy często uciekają, ludzie schodzą nam z drogi. A jak stałam z 4psami pod szkołą to dopiero była jazda, bo ludzie skrajnie różnie reagowali. Zresztą jak szłam przez miasto z takim zestawem: https://lh5.googleusercontent.com/-_T6f2Sluz4w/UqSnMEMCYfI/AAAAAAAAYMw/G106jdemCI0/w640-h427-no/IMG_2059.png to też dziwnie reagowali :evil_lol: No dobra, ja mam psiego olbrzyma i drugiego kundla, oba czarne. Uwielbiam Arniego! Chętnie bym Ci go ukradła ;p Mój psi ideał kundelka . Quote
Amber Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='gops']Lubisz sobie dopowiadać . I wyobraź sobie że tak zaatakowalo nas stado psów, ostatnio ponad rok temu i to stado mix labów z niedaleko będącej firmy i dzieki temu mój pies tak kocha czarne labki . Od kiedy ja piszę codziennie w galeri czy tutaj ? od lat tego nie robię , może i prowadziłam galerie codiznnie ale 4 lata temu . Jak Cię drażnią moje posty to je olej , jest takie coś jak ignoruj użytkownika możesz sobie kliknąć .[/QUOTE] Ja sobie lubię dopowiadać? Bosz... :lol: A to na pewno było stado labów, a nie Jari? Bo z reguły to on niszczy życie innym psom i sprawia, że mają problemy do końca życia... Zastanów się dobrze. Napisałabym - użyj wyobraźni, ale może lepiej nie... :shake: Kliknij sobie może w ten link od pieska-kucyka i się nad tym zastanów, bo to ładnie uchwyciło sedno :grins: Quote
Pani Profesor Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='Vectra']http://www.photoblog.pl/kaska0022/161963206/mrrr.html ihahahaha :grins: Was to śmieszy...? ja jak to widzę, to mam ochotę zapakować gówniarze kawał blachy w gębę i niech sama tak biega po wiosce i skacze przez płotki... Quote
Vectra Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='Pani Profesor']Was to śmieszy...? ja jak to widzę, to mam ochotę zapakować gówniarze kawał blachy w gębę i niech sama tak biega po wiosce i skacze przez płotki...[/QUOTE] a co mam się ciąć , bo ktoś jest debilem ? Quote
asiak_kasia Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Gops, z całym szacunkiem, ale ja mam nadzieje, że Ty się jednak na rota nie zdecydujesz, bo jak za wszelką cenę bedziesz chciała zrobic z rota psa "groźnego" to Cię to może przerosnać. Póki co masz stafcia, który powinien powodowac uśmiech na ryju, a nie ucieczki. Takze coś poszło nie tak, skoro Twój pies jest tak negatywnie odbierany. :roll: Quote
Naklejka Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='Vectra']Naklejka , najgroźniej to wygląda ten czarny z siwym ryjkiem :evil_lol: na tej fotce , to ma minę jak prawdziwy mafiozo[/QUOTE] Bond się zwie i ma odgryzioną wargę :evil_lol: Ale jest milutki, w przeciwieństwie do tego czekoladowego mikrusa :diabloti: To to małe sieje największy zamęt i ustawia psy. Do tego na spacerach najwięcej hałasuje i wszystkim psom włącza się tryb bojowy. No właśnie, spacer z tą 4 zawsze wróży kłopoty, bo nasze psy są jak stado. Bronią się wzajemnie. Podbiegacze mają prze*bane. Tylko nie zawsze to dociera do ludzi, a my musimy uciekać, żeby nie doszło do spięć :roll: bo "mój nic nie zrobi"... Arni jest mój, wara od niego, trzeba było go brać nim go względnie wychowałam :evil_lol: Quote
Amber Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='Pani Profesor']Was to śmieszy...? ja jak to widzę, to mam ochotę zapakować gówniarze kawał blachy w gębę i niech sama tak biega po wiosce i skacze przez płotki...[/QUOTE] Nie śmieszy tylko żal dupę ściska, że przez niespełnione ambicje cierpi pies. Choć DOBRA, TROCHĘ też śmieszy :diabloti: To przybiera wiele form, od łagodniejszych np. robienie z kundelka piczbula na siłę, po np. sprzedaż psa na Allegro bo się nie sprawdził w sporcie. Tak, form wiele, ale problem niedowartościowania ten sam. Quote
Pani Profesor Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='Vectra']a co mam się ciąć , bo ktoś jest debilem ?[/QUOTE] nie, po prostu opublikowałaś w zabawnym tonie i myślałam, że to jakieś jajca z psa, a tu laska rzeczywiście ciąga go jak konia przez płotki i prowadza w 'wędzidle', dla mnie to makabryczne, piszą tam w komentarzach o zgłoszeniach do TOZu, mam nadzieję, że się ktoś tym zajmie, bo jak tego wykończy, to następnego będzie trzymać w terrarium... Quote
Pani Profesor Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='Amber']Nie śmieszy tylko żal dupę ściska, że przez niespełnione ambicje cierpi pies. Choć DOBRA, TROCHĘ też śmieszy :diabloti: To przybiera wiele form, od łagodniejszych np. robienie z kundelka piczbula na siłę, po np. sprzedaż psa na Allegro bo się nie sprawdził w sporcie. Tak, form wiele, ale problem niedowartościowania ten sam.[/QUOTE] ja tam w pierwszej kolejności widzę te 'cierpi pies', a dopiero dalej 'ambicje' + to photoblog gówniary, więc kwestia zerowej wrażliwości/ niespełnionej zachcianki, a nie 'ambicji' jak dla mnie. Quote
Amber Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 No miała ambicję mieć konika, ale zamiast tego ma pieska co wygląda prawie jak Pucek :evil_lol: Jak widać dla niektórych to nie przeszkoda :diabloti: Quote
gops Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='asiak_kasia']Gops, z całym szacunkiem, ale ja mam nadzieje, że Ty się jednak na rota nie zdecydujesz, bo jak za wszelką cenę bedziesz chciała zrobic z rota psa "groźnego" to Cię to może przerosnać. Póki co masz stafcia, który powinien powodowac uśmiech na ryju, a nie ucieczki. Takze coś poszło nie tak, skoro Twój pies jest tak negatywnie odbierany. :roll:[/QUOTE] :evil_lol: zaczyna mnie to śmieszyć :) Nie robie z mojego psa żadnego groźnego psa, jakbym tak robiła rzucałby sie na wszystko bo o to nie jest trudno . To nie jest wina właścieli normlanych ttb że się ich ludzie boją tylko wina telewizji , gazet i braku wiedzy ludzi . Rozmawiam z ludźmi i takie zachowania to często codzienność nie tylko u nas . Dla mnie to już EOT ja chętnie podyskutuje o moich psach nie żywych czy żywych czy przyszłych na pw . Quote
Vectra Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='Pani Profesor']nie, po prostu opublikowałaś w zabawnym tonie i myślałam, że to jakieś jajca z psa, a tu laska rzeczywiście ciąga go jak konia przez płotki i prowadza w 'wędzidle', dla mnie to makabryczne, piszą tam w komentarzach o zgłoszeniach do TOZu, mam nadzieję, że się ktoś tym zajmie, bo jak tego wykończy, to następnego będzie trzymać w terrarium...[/QUOTE] a co mam wstawić setkę płaczących mordek ? wtedy będę cacy i słit ? akurat ten poziom debilizmu jest , nawet śmieszny Ciekawe czy TOZ coś pomoże , bo jakoś nigdzie nie ma zakazu , zabawy z psem w kucyka Pytam w takim razie - gdzie są rodzice , bo to oni są odpowiedzialni za wychowanie bachora tak bachora , do tego z marzeniami których nie bardzo można na już spełnić , więc szuka substytutu Quote
Amber Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='gops']:evil_lol: zaczyna mnie to śmieszyć :) Nie robie z mojego psa żadnego groźnego psa, jakbym tak robiła rzucałby sie na wszystko bo o to nie jest trudno . To nie jest wina właścieli normlanych ttb że się ich ludzie boją tylko wina telewizji , gazet i braku wiedzy ludzi . Rozmawiam z ludźmi i takie zachowania to często codzienność nie tylko u nas . Dla mnie to już EOT ja chętnie podyskutuje o moich psach nie żywych czy żywych czy przyszłych na pw .[/QUOTE] No z opowieści innych posiadaczy TTB to jednak nie jest aż takie częste i powszechne, no ale przecież w twoim mieście mieszkają sami czytelnicy Faktu :p Quote
Vectra Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 kurde , że nie wpadlam na pomysł - gdy marzyłam o nowym teleobiektywie , by podpiąć staffika do body :evil_lol: Ty Amber , z jamnika , to byś miała zajebistą lufę :loveu: Quote
gops Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='Amber']No z opowieści innych posiadaczy TTB to jednak nie jest aż takie częste i powszechne, no ale przecież w twoim mieście mieszkają sami czytelnicy Faktu :p[/QUOTE] Tak opierasz się na jednym poście żonkilki , a ja na rozmowach ze znajomymi którzy posiadają ttb , jak i na rozmowach na ttbowskich forach . Jak to w końcu zrozumiesz to będzie super . Quote
asiak_kasia Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='gops']:evil_lol: zaczyna mnie to śmieszyć :) Nie robie z mojego psa żadnego groźnego psa, jakbym tak robiła rzucałby sie na wszystko bo o to nie jest trudno . To nie jest wina właścieli normlanych ttb że się ich ludzie boją tylko wina telewizji , gazet i braku wiedzy ludzi . Rozmawiam z ludźmi i takie zachowania to często codzienność nie tylko u nas . Dla mnie to już EOT ja chętnie podyskutuje o moich psach nie żywych czy żywych czy przyszłych na pw .[/QUOTE] kurde no, ja tez rozmawiam z ludźmi, tez mam znajomych psiarzy z TTB, i to jednak ciut wiekszymi niz stafik. I owszem reakcje sa róźne, ale na psa pod kontrolą nikt nie reaguje ucieczką. Mieszkałam w mieście, w którym pogyzienia przez astowate psy nie były zadkoscia. W schronie wszystko co wygladało jak ttb szło pod igłe. No i kurde ludzie na ogarniętego psa reagowali zawsze pozytywem. Widac Kasia Bujakiewicz, ze swoja suka taki fejm zrobiła :evil_lol: Ale sama jakbym widziała wypierdka do kolana w kagancu, kolcach, obroży 5cm to bym się ewakuowała bo to znaczy, że z psem coś nie teges(albo właścicielem) i lepiej się zawijać niż bawić z walkę z betonem. I widac tak Twoj stafcio jest odbierany. O ile to co mowisz, faktycznie tak wyglada. Ja się "jarałam" jak ktoś mi sie do psa usmiechał, zagadał, i mnie cieszył każdy pozytyw ze stony ludzi w kierunku moich bydlątek. Ale widac mam za mało kompleksów zeby je leczyć pieskiem ;) Quote
Amber Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='Vectra']kurde , że nie wpadlam na pomysł - gdy marzyłam o nowym teleobiektywie , by podpiąć staffika do body :evil_lol: Ty Amber , z jamnika , to byś miała zajebistą lufę :loveu:[/QUOTE] Miałabym 10-1000 :evil_lol: [quote name='gops']Tak opierasz się na jednym poście żonkilki , a ja na rozmowach ze znajomymi którzy posiadają ttb , jak i na rozmowach na ttbowskich forach . Jak to w końcu zrozumiesz to będzie super .[/QUOTE] A myślałam, że na forum mitomanów :( No i fakt, zapomniałam już, że tylko TTB budzą takie emocje, bo o nich piszą, a np. rottkach już nie... To tłumaczy pośrednio czemu wzięłaś TTB w postaci staffika, a nie rotta. Quote
Recommended Posts