Dardamell Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Isabelle301, przykro mi to stwierdzić ale trochę się mylisz, otóż... z forum krakvetu wyleciała 2 razy. Pierwszy raz jako ona a drugi jako jej alter ego. Quote
omry Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='barbarasz49']O isabelle30 się odrodziła jak feniks z popiołów,tylko dodała sobie 1,co już ci zdjęli bana i zaczynasz psuć atmosferę tego forum, bo wydaje mi się że wszystkie inne psie fora już przeleciałaś i wszędzie cię wywalili? Ktoś tu ma chyba w bani nie po kolei :evil_lol: Na Dogo poklasku nie znajdziesz, odpuść ;) Quote
isabelle301 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Dardamell']Isabelle301, przykro mi to stwierdzić ale trochę się mylisz, otóż... z forum krakvetu wyleciała 2 razy. Pierwszy raz jako ona a drugi jako jej alter ego.[/QUOTE] Wielokrotności nie liczę :-) Z labowego też wylatywała już wielokrotnie jako kolejne wcielenia... Mam nadzieję, że dogo ze swoiją specyfiką szybciutko się z ową panią uwinie :-) Quote
barbarasz49 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='isabelle301']poka...te wszystkie fora bo: 1. na krakwetowym to ty zdaje się wyleciałaś a ja zostałam 2. na labowym to ty wyleciałaś a ja zostałam 3. na bs jeszcze cie nie było ale tam nie masz wstępu bo ja tam jestem modem... z tego też wylecisz a ja zostanę... reszta bełkociastych for mnie nie interesuje ale ty stamtąd też wylatujesz[/QUOTE] Nie mam zamiaru wdawać się z osoba taką jak ty,zresztą swoim kłamliwym postem wystawiłaś sobie najlepsze świadectwo. Z krakvetu serduszko wyleciałaś i to niedawno,mam pewną wiadomość w tej sprawie, z dogomanii zresztą też cie wyrzucili i znowu się wkręciłaś pod innym nickiem.Tak się składa że na forach jest jeszcze możliwość porozumiewania się na PW i właśnie tą drogą się dowiedziałam.Owszem kiedyś,już dosyć dawno,dzięki twoim ordynarnym,niegrzecznym zaczepkom, a mojej głupocie że na nie reagowałam, dostałam bana. Nic mi nie wiadomo o innych forach z których by mnie wyrzucono,a wiec traktuję to jako pomówienie i kończę jałową dyskusję z tobą bo jak widzę twoim posłannictwem życiowym jest wszczynanie burd na forach internetowych,jesteś trollem który krąży i próbuje niszczyć innych.To z mojej strony wszystko i uprzejmie proszę zostawić mnie w spokoju, mam prawo korzystać z forów internetowych jak wszyscy inni,oczywiście jeżeli nie naruszę regulaminu obowiązującego na forum. Quote
isabelle301 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 ojoj... a ktoś z toba na krakwetowym rozmawia? bo chyba ty ze sobą tylko rozmawiałaś... taaaa rzeczywiście - wyleciałam z krakwetowego - świeżutki post... cieszysz się? http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?p=179234#p179234 a tu o tobie http://forum.labradory.org/viewtopic.php?p=551931&sid=b65eb68a06b7d7603c57ac0822e9f485#551931 Jesteś tam w 3 postaciach - każda z banem:-) słoneczko! Quote
omry Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Barbarasz49: [FONT=Lucida Grande]Suce szczeniaki nie są potrzebne do szczęścia,mnie i moim bliskim TAK!!![/FONT] Z kim my tu w ogóle rozmawiamy :evil_lol: Quote
mozarcik Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='barbarasz49'] Nic mi nie wiadomo o innych forach z których by mnie wyrzucono http://labradorretriever.com.pl/warnings.php a to nie Ty pod nickiem arabrab94? wyleciałaś za trollowanie. Quote
Pani Profesor Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 muszę się wtrącić, bo nie wyrobię. co to za akt desperacji, barbarasz49? wiesz, że poza internetem jest jeszcze coś takiego jak 'życie'? polecam prześledzić posty powyższej, bo w subskrypcjach zauważyłam, że polazłaś smarować Rinuś w wątkach, w których się wypowiada. z mojej perspektywy wygląda to tak, że gdzieś tam się zbłaźniłaś i przyszłaś pożalić się w inny odmęt internetu, miotasz jakimiś komunałami o chamstwie na lewo i prawo, cytujesz użytkowników z innego forum i siejesz ferment bez potrzeby. zajmij się czymś produktywnym - serio. udowadnianie komuś jaki jest be i głupi to domena dzieci w wieku okołogimnazjalnym - a jak jeszcze do tego dochodzi fakt, że robisz to w INTERNECIE i cały konflikt też tam miał genezę, to... ręce opadają. Quote
isabelle301 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Tak basiu vel eleonoro vel ewelino vel karolino... świat jest mały. I ciekawe gdzie jeszcze polecisz skomleć... Powiem Wam więcej - na krakwetowym miała czelność na wątku żałobnym (gdzie ludzie pisali, wypłakiwali się, wspierali się wzajemnie po stracie ukochanego zwierzaka) miała czelność napisać że przesadzają, że stają się śmieszni ze swoim poczuciem straty, że jak im zdechło to powinni sobie pójść adoptować albo kupic następnego - ot tak po prostu. Wywołała tym takie piekło, że administracja wyczyściła forum, i niestety już tej jakże światłej wypowiedzi nie ma. Labka to raz Luna, a raz Sara... myślę, że nie istnieje ani jedna ani druga. A nasza basia z psem nie pójdzie na spacer bo nie ma czasu ani siły (temat gdzie barbarka narzekała że jej pies obgryza badyle w ogródku), nie ma czasu psu naszykować żarcia bo musi pracować na 2 etety żeby móc zapłacić służbie (błehehhee)... raz jest mąż i córka w stanach (chyba w stanach psychicznych kiedy to basia znika na parę miesięcy z horyzontu w czeluściach sali wyłożonej białą tkaniną), a raz córcia (wyelczona z celiaklii!!!) i wielka strata dzieci (które mając taką matkę chyba same strzeliły samobója). Oj można boki zrywać, można. Pasuje to tematu o chamstwie jak ulał - jest chamska wręcz perfekcyjnie. I wcale bym się nie zdziwiła gdyby któregoś pieknego dnia zaczęła szukać pieseczka do adopcji. Bo przecież jak labka padnie to następnego dnia nalezy iść i wziąć pierwsze z brzegu Quote
barbarasz49 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Niestety paranoja jest nieuleczalna,przykro mi! Quote
Pani Profesor Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='barbarasz49']Niestety paranoja jest nieuleczalna,przykro mi![/QUOTE] też tak sądzę Quote
Czekunia Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='barbarasz49']Niestety paranoja jest nieuleczalna,przykro mi![/QUOTE] Powiem delikatnie: albo zamilkniesz, albo zgłoszę cię (celowo z małej litery - niektórzy nie zasługują na coś takiego, jak szacunek) do moda i szybciutko wylecisz z forum, wredny trollu. Quote
barbarasz49 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Dlaczego mi ubliżasz,czy ja cię czymkolwiek obraziłam? Jestem na tym forum ponad 1,5 roku i nikt nie miał do mnie o nic pretensji,więc o co chodzi,że straszysz mnie modem? Czy paskudne insynuacje izabelli301 uznajesz za prawdę objawioną,to sorry ale jesteś w błędzie.Pozdrawiam! Quote
Kasi i Lena Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Kobieto takie prywatne żale to się na Pw piszę a nie ogłasza całemu forum. Quote
Czekunia Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='barbarasz49']Dlaczego mi ubliżasz,czy ja cię czymkolwiek obraziłam? Jestem na tym forum ponad 1,5 roku i nikt nie miał do mnie o nic pretensji,więc o co chodzi,że straszysz mnie modem? Czy paskudne insynuacje izabelli301 uznajesz za prawdę objawioną,to sorry ale jesteś w błędzie.Pozdrawiam![/QUOTE] A jak mam nazywać osobę, która wbija na wątek i od czapy zaczyna ubliżać osobie, o której nie było tu mowy? Jak bardzo trzeba być zakompleksionym? Wpasowałaś się w temat o chamstwie, nie ma co. Jesteś idealnym przykładem:D. Quote
barbarasz49 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 A czy postępowanie isabelli301/d30 nie jest dla ciebie chamstwem psiarza,dlatego wbiłam się na ten wątek,a sprowokował mnie do tego fakt,że ona pomimo że dostała na tym forum bana,znowu na niego weszła pod zmodernizowanym nickiem? Dość mi jakiś czas temu krwi napsuła na forum krakvetu,gdzie pod wpływem jej chamskich postów odreagowałam tak jak by zrobił każdy obrażony człowiek,no i dostałam za to bana,a ona dalej hasała ze swoimi postami. Teraz prawie po roku gdzie i w krakvecie ją wreszcie wyrzucili znowu wchodzi na Dogomanię i zaczyna swoje trollowanie.Więc proszę nie dziw się mojej reakcji,ja napisałam post w którym tylko opisałam jej chamstwo,zgodnie zresztą z tematem i zakończyłam sprawę,a ona ile razy zdążyła mnie już obrazić niewybrednymi słowami i jakimiś dziwnymi insynuacjami,przypisując mi niestworzoną ilość nicków,mało tego podano również mój adres mailowy,mimo że jest to niezgodne z regulaminem.Otwórz szerzej oczy to może zauważysz w co ona gra. Quote
isabelle301 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Zapraszam wszystkich na krakwetowe... Basiu - Jarek prosił żebym wróciła, obiecywał że już ciebie tam nie zobaczę... znowu tam jesteś - i znowu cię wymieciemy. W innym wątku tu na dogo piszesz jaka twoja labka jest idealna... nie dalej niż rok temu tak się na nią skarżyłaś, tak narzekałaś. Krwi to ci napsuliśmy - w ciągu ostatniech 2-3 tygodni. tobie - eleonorze. Zrozum wreszcie kobieto - nikt cię nigdzie nie chce. I twoje żale ani skomlenia nic tu nie zmienią. Quote
Pani Profesor Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='barbarasz49']A czy postępowanie isabelli301/d30 nie jest dla ciebie chamstwem psiarza,dlatego wbiłam się na ten wątek,a sprowokował mnie do tego fakt,że ona pomimo że dostała na tym forum bana,znowu na niego weszła pod zmodernizowanym nickiem? Dość mi jakiś czas temu krwi napsuła na forum krakvetu,gdzie pod wpływem jej chamskich postów odreagowałam tak jak by zrobił każdy obrażony człowiek,no i dostałam za to bana,a ona dalej hasała ze swoimi postami. Teraz prawie po roku gdzie i w krakvecie ją wreszcie wyrzucili znowu wchodzi na Dogomanię i zaczyna swoje trollowanie.Więc proszę nie dziw się mojej reakcji,ja napisałam post w którym tylko opisałam jej chamstwo,zgodnie zresztą z tematem i zakończyłam sprawę,a ona ile razy zdążyła mnie już obrazić niewybrednymi słowami i jakimiś dziwnymi insynuacjami,przypisując mi niestworzoną ilość nicków,mało tego podano również mój adres mailowy,mimo że jest to niezgodne z regulaminem.Otwórz szerzej oczy to może zauważysz w co ona gra. Żaden normalny człowiek nie będzie się realnie przejmował pierdzeniem na forum. To tylko internet. Odnośnie trollowania - brak mi słów. Tobie najwyraźniej brak perspektywy, bo umiarkowanie rozgarnięte dziecko umiałoby wskazać palcem "kto zaczął" i kto tu tak naprawdę trolluje. Nikogo nie obchodzą Twoje prywatne zwady z inną użytkowniczką, a wypisywanie osobistych wycieczek na forum to dowód na...ekhym, lekkie zwichrowanie, coby tego nie ująć brutalniej. Quote
barbarasz49 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Pani Profesor to doprawdy łaskawe,że pochwala Pani przyjmowanie z powrotem osób wyrzuconych z forum za delikatnie mówiąc nieeleganckie zachowanie.Ale pochwała nieetycznego zachowania jakoś nijak nie pasuje mi to do profesury,coś tu nie gra? Quote
barbarasz49 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='isabelle301']Zapraszam wszystkich na krakwetowe... Basiu - Jarek prosił żebym wróciła, obiecywał że już ciebie tam nie zobaczę... znowu tam jesteś - i znowu cię wymieciemy. W innym wątku tu na dogo piszesz jaka twoja labka jest idealna... nie dalej niż rok temu tak się na nią skarżyłaś, tak narzekałaś. Krwi to ci napsuliśmy - w ciągu ostatniech 2-3 tygodni. tobie - eleonorze. Zrozum wreszcie kobieto - nikt cię nigdzie nie chce. I twoje żale ani skomlenia nic tu nie zmienią.[/QUOTE] Czy ty widzisz białe myszki isabello301 vel 30? Quote
Pani Profesor Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Nie pochwalam osobistych wycieczek na forum, dodatkowo w tak desperackim stylu. Ironii widzę też nie rozumiesz, bo taki ze mnie profesor, jak z Ciebie partner do dyskusji na forum :) Quote
barbarasz49 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Przepraszam nick to chyba przerost formy nad treścią,dlatego mnie zmylił. Quote
Pani Profesor Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Ja bym nie upraszczała choroby jako "zmyłki" ;) z resztą tak jak powiedziałam - nie jesteś partnerem w żadnym stopniu, kończę offtop bo się nakręcasz jak dziecko. Quote
WiedźmOla Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Czy moderator może coś zrobić z tymi idiotycznymi przepychankami słownymi? Co wejdę na dogo to kilka stron obrabiania dupy, idiotycznych dyskusji i gówniarskich odzywek. A ja bym chciała poczytać na temat, ale zazwyczaj to jest kilka postów na temat i kilka STRON debilnych pyskówek "bo ta jest zła, a nie bo tamta gorsza". A jak ktoś w temacie napisze, próbując zakończyć to jest totalna olewka i kłótnie trwają dalej. Jedyne co w odpowiedzi można dostać to: "tak to już jest na dogo". Czyli syf, bo moderator nic nie robi. Brawo. Zlitujcie się i pyskówy odwalajcie prywatnie. Śmietnik nie forum ;/ Quote
Sybel Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 To jest ten moment, kiedy powinien powstać wątek "Jak NIE reagować na chamstwo "psiarzy" w sieci". Mam nadzieję, że mod tu posprząta. Quote
Recommended Posts