Rinuś Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Tessi&Tola']haha, Rinus cieszę się, że to nie dla mnie opieprz, bo nic nie zrozumiałam z tego szyku zdań:bigcool:[/QUOTE] [I][B]haha za 3 razem zrozumiałam o co kaman :cool3: [/B][/I] Quote
Rinuś Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Amber']Ty to masz w sumie dobrze z labkiem - nikt nie uwierzy, że mógł potarmosić innego psa :evil_lol:[/QUOTE] [I][B]no ba, na dodatek łzy mu leczą z oczy i wygląda jakby sam był bity :evil_lol: [/B][/I] Quote
Tessi&Tola Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 ja uwierzę, na moje psy rzucił się kiedyś pieprznięty labek - ale to chyna nie Rinuś pies był, bo czekoladowy, i właściciel nie walił z buta w kogo popadnie:evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Rinuś'][I][B]no ba, na dodatek łzy mu leczą z oczy i wygląda jakby sam był bity :evil_lol: [/B][/I][/QUOTE] Bo go pewnie lejesz po cichaczu, jak nikt nie widzi, że nie jest taki groźny i ma naleśniki zamiast uszu :diabloti: Quote
Diana S Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Rinuś'][I][B]puszczę swojego psa aby potarmosił podbiegacza - też tak zrobisz? :diabloti:[/B][/I] [I][B]a jeśli jest to pies dużo większy od mojego to oberwie z buta i tyle. możesz dziękować za pomoc [/B][/I] :diabloti:[/QUOTE] Moje psy nie tarmosza podbiegaczy, za dobrze sa wychowane .... Chcialabym widziec tego Twojego buta, jaki masz rozmiar? :p 36-37? Gydybyś miala 41 to ja bym podziekowała :lol: Quote
Rinuś Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Diana S']Moje psy nie tarmosza podbiegaczy, za dobrze sa wychowane .... Chcialabym widziec tego Twojego buta, jaki masz rozmiar? :p 36-37? Gydybyś miala 41 to ja bym podziekowała :lol:[/QUOTE] [I][B] 40 ,ale kiedy jak nosiłam glany to o rozmiarze 41 :p mój też jest dobrze wychowany, tarmosi po komendzie "bierz go" :diabloti:[/B][/I] Quote
asiak_kasia Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 :roflt: Kasieńko, jakie buciki nosisz? Pochwal sie nam tutaj :diabloti: edit łeeee spóżniłam się :-( Quote
Rinuś Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='asiak_kasia']:roflt: Kasieńko, jakie buciki nosisz? Pochwal sie nam tutaj :diabloti: edit łeeee spóżniłam się :-([/QUOTE] [B][I]swoją drogą rozmiar się nie liczy tylko SIŁA i umiejętność odpowiedniego kopnięcia :evil_lol: [/I][/B] Quote
asiak_kasia Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Rinuś'][B][I]swoją drogą rozmiar się nie liczy tylko SIŁA i umiejętność odpowiedniego kopnięcia :evil_lol: [/I][/B][/QUOTE] No i zamach odpowiedni :diabloti: Quote
evel Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Diana S']Moje psy nie tarmosza podbiegaczy, za dobrze sa wychowane .... Chcialabym widziec tego Twojego buta, jaki masz rozmiar? :p 36-37? Gydybyś miala 41 to ja bym podziekowała :lol:[/QUOTE] Ale co za różnica? ;) Mi się zdarzyło zasadzić kopniaka "dobermance" letnim, tekstylnym adidaskiem. Quote
Diana S Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Rinuś'][I][B] 40 ,ale kiedy jak nosiłam glany to o rozmiarze 41 :p mój też jest dobrze wychowany, tarmosi po komendzie "bierz go" :diabloti:[/B][/I][/QUOTE] z Ciebie nie dziewczyna, a komandos jakiś :lol: Quote
Tessi&Tola Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 ja coś przeczuwam Diana, że na Ciebie może niedługo napaść jakiś oddział komando... bo nie ona jedna zauważ, nie podziela Twego zdania:evil_lol: Quote
Rinuś Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Tessi&Tola']ja coś przeczuwam Diana, że na Ciebie może niedługo napaść jakiś oddział komando... bo nie ona jedna zauważ, nie podziela Twego zdania:evil_lol:[/QUOTE] [I][B]Tylko to już nie chodzi o to, że ja to robię bo lubię kopać obce psy...tylko tutaj wchodzi już w grę bezpieczeństwo mojego psa.W momencie kiedy jest ono zagrożone jestem w stanie zadać ból obcemu psu, który to zagrożenie stwarza. Dosyć się już natitałam w swoim życiu i naprosiłam ludzi aby zabierali swoje psy, bo po pierwsze ja nie mam zamiaru się szarpać a po drugie mój pies na smyczy ma mniejsze szanse podczas ewentualnego starcia. A jak do tego dochodzi paniusia bądź panicz który nic sobie z tego nie robi, to uwierz mi ale kopnięcie jego psa w większości przypadków wywołuje reakcję.[/B][/I] Quote
Diana S Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [I][B]właścicielkę bym nauczyła raz na zawsze aby swojego psa trzymać na smyczy. [/B][/I] [B]Rinuś[/B], czyli tak dobrze rozumiem, ze owa Pancie ktora nie trzyma w ryzach swojego psa walisz z buta tak? but mierzy 40 cm moze być glan, badz inny trzewik.... Super... Quote
badmasi Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Rinuś'][I][B]Tylko to już nie chodzi o to, że ja to robię bo lubię kopać obce psy...tylko tutaj wchodzi już w grę bezpieczeństwo mojego psa.W momencie kiedy jest ono zagrożone jestem w stanie zadać ból obcemu psu, który to zagrożenie stwarza. Dosyć się już natitałam w swoim życiu i naprosiłam ludzi aby zabierali swoje psy, bo po pierwsze ja nie mam zamiaru się szarpać a po drugie mój pies na smyczy ma mniejsze szanse podczas ewentualnego starcia. A jak do tego dochodzi paniusia bądź panicz który nic sobie z tego nie robi, to uwierz mi ale kopnięcie jego psa w większości przypadków wywołuje reakcję.[/B][/I][/QUOTE] Ooo tak. moja smycz łańcuszkowa lądująca na atakującym ONku w cudowny sposób sprawiła, że pan nie dość że odwołał psa to odwołuje go nadal na każdym spacerze na jakim się spotkamy. Rok mediacji z panem nie przyniósł tak wspaniałych rezultatów jak smycz za 13 zeta. Quote
Rinuś Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Diana S'][I][B]właścicielkę bym nauczyła raz na zawsze aby swojego psa trzymać na smyczy. [/B][/I] [B]Rinuś[/B], czyli tak dobrze rozumiem, ze owa Pancie ktora nie trzyma w ryzach swojego psa walisz z buta tak? but mierzy 40 cm moze być glan, badz inny trzewik.... Super...[/QUOTE] [I][B]glanów już nie nosze, raczej kozaki a latem japonki :p no nie, źle zrozumiałas, nie walę jej po pysku tylko jej psa jeśli jest agresywny w stosunku do mojego a jest na tyle duży że Brutus mógłby nie mieć z nim szans. teraz rozumiesz? :cool3: [/B][/I] Quote
Rinuś Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='badmasi']Ooo tak. moja smycz łańcuszkowa lądująca na atakującym ONku w cudowny sposób sprawiła, że pan nie dość że odwołał psa to odwołuje go nadal na każdym spacerze na jakim się spotkamy. Rok mediacji z panem nie przyniósł tak wspaniałych rezultatów jak smycz za 13 zeta.[/QUOTE] [I][B]czyny sprawiają cuda, a nie tylko titanie :loveu:[/B][/I] Quote
Tessi&Tola Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 cholera, zawiodłam się... myślałam, że się umówimy kiedyś na ustawkę w pół drogi i będziemy walić ludzi po pyskach w parku w... Łodzi np (to pół drogi jest?):diabloti: bo glanów ja tez nie nosze ale trekingi na spacer z psami są:eviltong: Quote
omry Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Mój TŻ tak kopnął mix bernardynkę, że zrobiła obrót wokół własnej osi po tym, jak zaatakowała Avril i wyrwała mu się chcąc dorwać ją drugi raz. Ja za to kiedyś zapodałam z buta w pysk astowi po tym, jak zaatakował psa rodziny. Puścił, odrazutku. Można? Można :evil_lol: I zaręczam, że jestem w stanie kopać wszystkie pieski, które zagrażają moim psom. I absolutnie nie mam nic przeciwko Iwanowi, który się broni czy broni swoich dziewczyn, taki jest niewychowany.. Quote
Diana S Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Rinuś'][I][B]glanów już nie nosze, raczej kozaki a latem japonki :p no nie, źle zrozumiałas, nie walę jej po pysku tylko jej psa jeśli jest agresywny w stosunku do mojego a jest na tyle duży że Brutus mógłby nie mieć z nim szans. teraz rozumiesz? :cool3: [/B][/I][/QUOTE] Rinuś to Ty mnie zle zrozumialaś, bo ja pytalam, jakie metody stosujesz, jak napisalaś [I][B]właścicielkę bym nauczyła raz na zawsze aby swojego psa trzymać na smyczy. [/B][/I]Nie chodzilo, o psa, bo ja z psami sobie wysmienicie radze, i nie potrzebuje rad ;) Ty brnelaś z waleniem z buta... Wiec sie zapytam po raz kolejny, jakie masz metody, by [I][B]właścicielkę bym nauczyła raz na zawsze aby swojego psa trzymać na smyczy?[/B][/I] Tego jestem ciekawa.... i chetnie wezmę to pod uwagę, [B]raz na zawsze trzymać swojego psa na smyczy... [/B] Quote
Rinuś Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Diana S']Rinuś to Ty mnie zle zrozumialaś, bo ja pytalam, jakie metody stosujesz, jak napisalaś [I][B]właścicielkę bym nauczyła raz na zawsze aby swojego psa trzymać na smyczy. [/B][/I]Nie chodzilo, o psa, bo ja z psami sobie wysmienicie radze, i nie potrzebuje rad ;) Ty brnelaś z waleniem z buta... Wiec sie zapytam po raz kolejny, jakie masz metody, by [I][B]właścicielkę bym nauczyła raz na zawsze aby swojego psa trzymać na smyczy?[/B][/I] Tego jestem ciekawa.... i chetnie wezmę to pod uwagę, [B]raz na zawsze trzymać swojego psa na smyczy... [/B][/QUOTE] [I][B]no właśnie tak, kopiąc jej psa ewentualnie pozwolić zeżreć go przez mojego burka. A Ty chyba zbyt dosłownie wzięłaś to co napisałam :p [/B][/I] Quote
Rinuś Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Tessi&Tola']cholera, zawiodłam się... myślałam, że się umówimy kiedyś na ustawkę w pół drogi i będziemy walić ludzi po pyskach w parku w... Łodzi np (to pół drogi jest?):diabloti: bo glanów ja tez nie nosze ale trekingi na spacer z psami są:eviltong:[/QUOTE] [I][B]jeśli masz takie marzenie to możemy się umówić, ale na kopanie psów :diabloti: [/B][/I] Quote
Litterka Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Uważam, że źle robicie, kopiąc psy. To właścicielom należy pojechać z glana :diabloti: Quote
Tessi&Tola Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Rinuś'][I][B]jeśli masz takie marzenie to możemy się umówić, ale na kopanie psów :diabloti: [/B][/I][/QUOTE] eee tam zaraz marzenie, tak sobie chciałam kogoś skopać po podwieczorku... dzień jak co dzień:diabloti: Quote
Riannei&Garshii Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Litterka']Uważam, że źle robicie, kopiąc psy. To właścicielom należy pojechać z glana :diabloti:[/QUOTE] Popieram, ale wszystko co zagraża moim psom niestety może się spodziewać agresji z mojej strony. Trzeba mnie uśpić. Szybko. ;D Quote
Recommended Posts