Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='a_niusia']czarny podpalany?:)[/QUOTE]
Taak. i bardzo napalony. A też miałaś z nim styczność ? :)

Edited by bdom
  • Replies 32.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

hahaha nie zostanie skrocony, bo i tak jest krotki.
poza tym pluto ma instynkt samozachowawczy i nie zaczepia nikogo, kto moglby mu spuscic lomot.

to jest po prostu pluto, jeden z bohaterow naszej dzielni.
raczej u nas nikt nie ma napinki z powodu tego malego zboczenca. potupiesz noga i sobie idzie.
ja tylko pilnuje, zeby sie na niego moja jedza nie rozdarla, bo to pluta strasznie kreci:)))

Posted

no pluto to jest taki gosc, ze jak go widzisz to myslisz "o nie, pluto". wiadomo ze przyleci i sie nie odczepi przez chwile, bo jest zboczony.
on jest po prostu tubylcem i trzeba go tolerowac:)))

moze ciezko wam to sobie wyobrazic, ale to jest slodki maly cavis i jak sobie wyobrazicie taka napalona wlochata mala kulke, to nabierzecie cieplejszych uczuc do pluta:)))

Posted (edited)

Mam sporo małych włochatych napalonych kulek na dzielni, żadna nie napawa mnie ciepłymi uczuciami. Ajm soł sori.

Edited by evel
:D
Posted

dla mnie pluto po prostu jest. to lokalny folklor.

w ogole u nas na dzielni zyje sie znacznie bardziej na ludzie niz na innych dzielniach jesli chodzi o sprawy psie i bardzo tesknie za domem.

Posted

W takim razie Pluto chyba wiedział,że Mango ma jakiś respekt do małych psów, bo nie obeszło go, gdy w końcu został z warczeniem wgnieciony w śnieg. Mnie bardziej martwiło,żeby nie wpadł pod auto, bo do pętli nas odprowadził, a tam jest ruchliwa ulica. No a wkurzało mnie plątanie smyczy i ściąganie małego zboka z mojego psa co chwilę.

Posted

[quote name='bdom']W takim razie Pluto chyba wiedział,że Mango ma jakiś respekt do małych psów, bo nie obeszło go, gdy w końcu został z warczeniem wgnieciony w śnieg. Mnie bardziej martwiło,żeby nie wpadł pod auto, bo do pętli nas odprowadził, a tam jest ruchliwa ulica. No a wkurzało mnie plątanie smyczy i ściąganie małego zboka z mojego psa co chwilę.[/QUOTE]

co ty. niedlugo znow zobaczycie pluta zywego jak zwykle. pluto lubi byc wgniatany w ziemie i snieg:)))

Posted

"[FONT=Lucida Grande]I u nas niestety taka sytuacja nastapiła :/ suka zerwała się, popędziła na psa, który był luzem, dopadła i zgon... Baba paniki nasiała, rzucała się. przyjechała policja i to wszystko. [/FONT]
[FONT=Lucida Grande]Jeżeli dojdzie do sprawy cywilnej jest w ogole sens pisać o umorzenie?" [/FONT]http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=108&t=1152[FONT=Lucida Grande]
[/FONT]

W takich chwilach należałoby posiadać sztucer w kieszeni ;).
Pies i kompetentna osoba na równi.
Pies niestety widać mocno problemowy skoro ot tak jak gdyby nigdy nic podbiegł i obdarł ze skóry innego na rękach właścicielki.
Jakby to był mój pies na rękach i został obdarty ze skóry to ten ast by chyba został zabity gołymi rękami na miejscu, mówcie co chcecie... właściciel szybko by o mnie nie zapomniał...
Zero odpowiedzialności.
O co lament niech pozagryza kilka osób tyle ludzi w tym kraju to kilka mniej... A pies trening będzie mieć.

Posted

Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji:( Kurcze mam na osiedlu sukę, chyba asta albo pittbulla (czy jak się to piszę) wyprowadzaną przez chudą małą starszą kobietę. Suka nienawidzi moich suk, chyba zacznę jeszcze bardziej schodzić im z drogi bo może się to skończyć tragicznie.

Posted

[quote name='a_niusia']no pluto to jest taki gosc, ze jak go widzisz to myslisz "o nie, pluto". wiadomo ze przyleci i sie nie odczepi przez chwile, bo jest zboczony.
on jest po prostu tubylcem i trzeba go tolerowac:)))

moze ciezko wam to sobie wyobrazic, ale to jest slodki maly cavis i jak sobie wyobrazicie taka napalona wlochata mala kulke, to nabierzecie cieplejszych uczuc do pluta:)))[/QUOTE]

Znam też takiego...tylko, że szarik. Zawsze nas odprowadza do klatki a pani go nawet nie zawoła... Niestety kiedyś próbował zgwałcić mojego w czasie robienia kupy. Teraz jak pojawia się na horyzoncie to mój momentalnie się jeży i szczerzy

Posted

[quote name='Handzia55']Przeżyłam taki dramat. Suka ON zagryzła moją ratlerkowatą sunię prowadzoną na smyczy. Ja jej nawet nie zdążyłam na ręce złapać.:placz::placz::placz:[/QUOTE]

Wspolczuje.....

Posted

Miałam niedawno taką sytuację. Idę z astkiem (zawsze na smyczy), nagle zza samochodu wyłania się puszczony luzem duży wilkowaty pies i zaczyna wchodzić na mojego od tyłu chcąc go zdominować. Krzyczę do właścicielki, która nie zwraca zupełnie uwagi na to co się dzieje, żeby go zabrała bo zaraz będzie draka, a ona mi na to z rozbrajającym zdziwieniem w głosie "myślałam, że to suczka i chce ukochać". Normalnie myślałam, że gołymi rękoma ją uduszę. Żeby to była dziewczynka, która ma jeszcze pstro w głowie ale nie, kobieta po 60-tce...

Posted

[quote name='edyseja']Miałam niedawno taką sytuację. Idę z astkiem (zawsze na smyczy), nagle zza samochodu wyłania się puszczony luzem duży wilkowaty pies i zaczyna wchodzić na mojego od tyłu chcąc go zdominować. Krzyczę do właścicielki, która nie zwraca zupełnie uwagi na to co się dzieje, żeby go zabrała bo zaraz będzie draka, a ona mi na to z rozbrajającym zdziwieniem w głosie "myślałam, że to suczka i chce ukochać". Normalnie myślałam, że gołymi rękoma ją uduszę. Żeby to była dziewczynka, która ma jeszcze pstro w głowie ale nie, kobieta po 60-tce...[/QUOTE]

Matko kochana wspolczuje spotkania ;) Mnie by szlag trafil, tylko z tym, ze ja bym nie patyczkowała sie z astem. Sciagnełabym asta z mojego, lagodnie, czy tez nie... w tym momencie nie mialoby to dla mnie znaczenia, liczy sie moj pies. A, jak babka by coś miala... juz ja bym jej odpowiednio powiedziała :diabloti:

Posted

Miałam niedawno taką sytuację. Idę z astkiem (zawsze na smyczy), nagle zza samochodu wyłania się puszczony luzem duży wilkowaty pies i zaczyna wchodzić na mojego od tyłu chcąc go zdominować. Krzyczę do właścicielki, która nie zwraca zupełnie uwagi na to co się dzieje, żeby go zabrała bo zaraz będzie draka, a ona mi na to z rozbrajającym zdziwieniem w głosie "myślałam, że to suczka i chce ukochać". Normalnie myślałam, że gołymi rękoma ją uduszę. Żeby to była dziewczynka, która ma jeszcze pstro w głowie ale nie, kobieta po 60-tce...

sytuacja trochę odwrotna to wilkowaty molestował asta z tego co zrozumiałam

Posted

a ja to bym ten link do forum podrzuciła tej biednej kobiecie żeby miała dowód na to jak ta laska traktuje całą tą sytuację, może wtedy sprawa nie zostałaby umorzona o ile dojdzie do niej, bo chyba właścicielka psa nie wniosła oskarżenia...ręce opadają jak się czyta takie rzeczy....