Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no piękne zdjęcia Manu

a psiak pewnie niezłym indywidualistą będzie, u Moni w domu wszystkie psy się nim interesiły a on po chwili je olał i poszedł do kuchni się położyć :)

u nas w domu to raczej Runa nalega ( a raczej zmusza) żeby się z nią pobawił a on jej zwiewa no chyba że ma ochote na chwilkę pieszczot 8)

jest dopiero pierwszy dzień u nas więc przez najbliższe dni będe zdawała relacje jak tak uklad sił pomiędzy nim a Runą (bo próbuje już ją ustawiać) :wink:

Posted
ELO!!

jakbym mlodego paya widzial...

a jaki jest "stary" pay?

bo właśnie się zastanawialiśmy co to z niego może wyrosnąć, :-? chodzi o umaszczenie oczywiście

Posted

no tatusiek też ładny :)

co do imienia to jeszcze decyzja nie zapadła ale jutro prawdopodobnie "konkurs" zostanie rozstrzygnięty 8)

Posted

no jeszcze nie :(

bo jakoś na żadne się nie możemy zdecydować a jest u nas pierwszy dzień :)

ale jutro już będzie miał :fadein:

Posted

american_express1.jpg

american_express2.jpg

Szamanka, prawda, że podobny do Twojego ? 8)

Na tych 2 pierwszych fotkach to naprawdę przypomina mi Szamana, nawet fotki są w podobnej scenerii zrobione. Za młodu Szaman- też miał takie okulary i niby był szary, ale tak właścicwie to miał taką samą rudą główkę :D

Mam nadzieję, że chłopcy się spotkają!

Niech maluch chowa się zdrowo i dobrze!!!!!!!!!!!!

Jest uroczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Posted

a to nie są bracia przyrodni Szaman? coś Monia wspominała ale nie pamiętam czy to było o tobie :-?

po jakim ojcu jest Szaman?

Posted

Są braćmi przyrodnimi, mają ojca :Cometa , czyli oficjalnie:Explorer STARLIGHT EXPRESS.

Tylko różne mamuśki,ale wywodzące się z tej samej hodowli- Arktogea i jeszcze babka Szamana od strony matki to jedna z prababek Twojego psiaka - TAJGA z Coyoacan. :)

Posted

Ciekawe czy te okulary mu zostaną,są fajne, mojemu zniknęły, w wieku 5 miesięcy miał już jedynie "szerokie brwi".

jestem_boy_glowa.jpg -kilka tygodni

13w_rabatce_glowa.jpg-5 miesięcy

tlo_glowa.jpg-8 miesięcy

Posted

Wiem, że nie powinnam, ale jak oglądałam fotki młodego Runy to mi się przypomniało jak to 1.06. zagościł u nas Szaman.

Wybaczycie mi więc,że przemycę jeszcze 3fotki przyrodniego brata 8) z okresu "szczurkowatości" i "dorastania do własnych uszu" ? :wink:

Troszkę widać podobieństwo 8)

Ale oczywiście młody Runy wygląda o niebo lepiej na zdjęciach. :)

_18_2265.jpg_16_2263_sza.jpg

__3_2250_sza.jpg

Posted

Szaman, powinnaś, powinnaś :wink: , szczególnie w obliczu tego, co teraz napiszę...

Pay, weź ten topik przyklej do Nowych Twarzy, bo chyba tam jego miejsce... :roll: Ja wczoraj z tych emocji i z powodu późnej dość pory zapomniałam o tym... :oops:

No i Runa musi przedstawić oficjalnie swego młodego w Prezentacjach, czyli z datą urodzenia, pełną nazwą (z nazwą hodowli) i rodzicami. 8)

Posted
Runa - przy okazji powiem Ci ze tego swojego "starszego" psiaka tez masz super - piekny pies! no a maluch - slodka kulka :)

bo ja mam takie samo szczęście jak wy wszyscy - MAM HUSKY :P

Posted

ELO!!!

Pay, weź ten topik przyklej do Nowych Twarzy, bo chyba tam jego miejsce... :roll: Ja wczoraj z tych emocji i z powodu późnej dość pory zapomniałam o tym... :oops:

ty niegrzeczna :nono: wczoraj to chcialem zrobic ale jakos kiepsko sie czulem by cos modowac... :wink: :ghost_2:

Posted
ELO!!!

ty niegrzeczna :nono: wczoraj to chcialem zrobic ale jakos kiepsko sie czulem by cos modowac... :wink: :ghost_2:

No widzisz, jacy my zgodni...? 8)

Dobrze, że dziś rano zdążyłam zrobić ten akt skruchy... :lol:

Posted

ELO!!!

No widzisz, jacy my zgodni...? 8)

Dobrze, że dziś rano zdążyłam zrobić ten akt skruchy... :lol:

no i oto chodzi ;) wszyskie grzechy sa Ci przebaczone :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

Posted

Nadeszła pora przedstawić wizualnie mnie i Vanity :wink: 8) :o

oto mój największy skarb malamutka Vanity

_267572_n.jpg

_269919_n.jpg

_267574_n.jpg

a to ja

_269922_n.jpg

Banjo i Vanity

_269920_n.jpg

Banjo i (siostrzenica) Emi

_267611_n.jpg