Rav Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 no ladny hasior :] milej zabawy zycze z nowym psiakiem, widze ze szykuje sie kolejny zaprzeg :D Quote
Runa Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 no piękne zdjęcia Manu a psiak pewnie niezłym indywidualistą będzie, u Moni w domu wszystkie psy się nim interesiły a on po chwili je olał i poszedł do kuchni się położyć :) u nas w domu to raczej Runa nalega ( a raczej zmusza) żeby się z nią pobawił a on jej zwiewa no chyba że ma ochote na chwilkę pieszczot 8) jest dopiero pierwszy dzień u nas więc przez najbliższe dni będe zdawała relacje jak tak uklad sił pomiędzy nim a Runą (bo próbuje już ją ustawiać) :wink: Quote
Runa Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 ELO!!jakbym mlodego paya widzial... a jaki jest "stary" pay? bo właśnie się zastanawialiśmy co to z niego może wyrosnąć, :-? chodzi o umaszczenie oczywiście Quote
Runa Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 hmm no też ładny :wink: żartowałam piękny psiak :P Quote
agacia Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 A jak zwie sie to cudenko? 8) A co do masci to wydaje mi sie,ze bedzie podobny do tatuska :wink: Quote
Runa Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 no tatusiek też ładny :) co do imienia to jeszcze decyzja nie zapadła ale jutro prawdopodobnie "konkurs" zostanie rozstrzygnięty 8) Quote
PaYooK Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 ELO!!! runa no coz kazdy haszczak jest na swoj sposob piekny ;) Quote
Runa Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 no jeszcze nie :( bo jakoś na żadne się nie możemy zdecydować a jest u nas pierwszy dzień :) ale jutro już będzie miał :fadein: Quote
SZAMAN Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Szamanka, prawda, że podobny do Twojego ? 8) Na tych 2 pierwszych fotkach to naprawdę przypomina mi Szamana, nawet fotki są w podobnej scenerii zrobione. Za młodu Szaman- też miał takie okulary i niby był szary, ale tak właścicwie to miał taką samą rudą główkę :D Mam nadzieję, że chłopcy się spotkają! Niech maluch chowa się zdrowo i dobrze!!!!!!!!!!!! Jest uroczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D Quote
Runa Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 a to nie są bracia przyrodni Szaman? coś Monia wspominała ale nie pamiętam czy to było o tobie :-? po jakim ojcu jest Szaman? Quote
SZAMAN Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Są braćmi przyrodnimi, mają ojca :Cometa , czyli oficjalnie:Explorer STARLIGHT EXPRESS. Tylko różne mamuśki,ale wywodzące się z tej samej hodowli- Arktogea i jeszcze babka Szamana od strony matki to jedna z prababek Twojego psiaka - TAJGA z Coyoacan. :) Quote
SZAMAN Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Ciekawe czy te okulary mu zostaną,są fajne, mojemu zniknęły, w wieku 5 miesięcy miał już jedynie "szerokie brwi". -kilka tygodni -5 miesięcy -8 miesięcy Quote
SZAMAN Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Wiem, że nie powinnam, ale jak oglądałam fotki młodego Runy to mi się przypomniało jak to 1.06. zagościł u nas Szaman. Wybaczycie mi więc,że przemycę jeszcze 3fotki przyrodniego brata 8) z okresu "szczurkowatości" i "dorastania do własnych uszu" ? :wink: Troszkę widać podobieństwo 8) Ale oczywiście młody Runy wygląda o niebo lepiej na zdjęciach. :) Quote
Manu Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 Szaman, powinnaś, powinnaś :wink: , szczególnie w obliczu tego, co teraz napiszę... Pay, weź ten topik przyklej do Nowych Twarzy, bo chyba tam jego miejsce... :roll: Ja wczoraj z tych emocji i z powodu późnej dość pory zapomniałam o tym... :oops: No i Runa musi przedstawić oficjalnie swego młodego w Prezentacjach, czyli z datą urodzenia, pełną nazwą (z nazwą hodowli) i rodzicami. 8) Quote
Runa Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 Runa - przy okazji powiem Ci ze tego swojego "starszego" psiaka tez masz super - piekny pies! no a maluch - slodka kulka :) bo ja mam takie samo szczęście jak wy wszyscy - MAM HUSKY :P Quote
PaYooK Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 ELO!!! Pay, weź ten topik przyklej do Nowych Twarzy, bo chyba tam jego miejsce... :roll: Ja wczoraj z tych emocji i z powodu późnej dość pory zapomniałam o tym... :oops: ty niegrzeczna :nono: wczoraj to chcialem zrobic ale jakos kiepsko sie czulem by cos modowac... :wink: :ghost_2: Quote
Manu Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 ELO!!!Pay, weź ten topik przyklej do Nowych Twarzy, bo chyba tam jego miejsce... :roll: Ja wczoraj z tych emocji i z powodu późnej dość pory zapomniałam o tym... :oops: ty niegrzeczna :nono: wczoraj to chcialem zrobic ale jakos kiepsko sie czulem by cos modowac... :wink: :ghost_2: No widzisz, jacy my zgodni...? 8) Dobrze, że dziś rano zdążyłam zrobić ten akt skruchy... :lol: Quote
PaYooK Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 ELO!!! No widzisz, jacy my zgodni...? 8) Dobrze, że dziś rano zdążyłam zrobić ten akt skruchy... :lol: no i oto chodzi ;) wszyskie grzechy sa Ci przebaczone :lol: :lol: :lol: :lol: 8) Quote
banjo Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 Nadeszła pora przedstawić wizualnie mnie i Vanity :wink: 8) :o oto mój największy skarb malamutka Vanity a to ja Banjo i Vanity Banjo i (siostrzenica) Emi Quote
Recommended Posts