Manu Posted May 26, 2004 Posted May 26, 2004 No to nie wiem, czemu u mnie nie....? Może bieżący problem z Onetem jest nie u każdego ? Quote
Paula&Forrest Posted May 26, 2004 Posted May 26, 2004 Boguś..mamy prawie takie same haszczaki :p wejdz na www.akita-husky.prv.pl i sprawdz :p mowie serio Quote
Nat Posted May 26, 2004 Author Posted May 26, 2004 ja zdjecie tez widze i z linku tez mi chodzi... a moja poczta Onetowa dziala (z kolei inna nie dziala ;) :P Quote
Paula&Forrest Posted May 26, 2004 Posted May 26, 2004 czemu akurat z onetem skoro zdjecia sa na republice?? ale jak chcesz zajrzec to pojde na latwizne i podam Ci stronke.. www.akita-husky.prv.pl :)) Quote
Manu Posted May 26, 2004 Posted May 26, 2004 Republika jest ściśle z Onetem powiązana. 8) A ja się nadal będę upierać, że u mnie Onet nie chodzi... :lol: Quote
Agnieszka_ Posted May 26, 2004 Posted May 26, 2004 U mnie też wszystko działa i fotke widze. A psiak śliczny :lol: Quote
andrew Posted May 26, 2004 Posted May 26, 2004 U mnie tez bardzo ladnie widac zdjecie, moze to Manu ma problem natury okulistycznej :lol: A po za tym super piesek tylko po co ta kolczatka na szyi :( Quote
Manu Posted May 26, 2004 Posted May 26, 2004 Wstręciuchy, no normalnie wstrętne wstręciuchy... :shake: :( 8) Quote
andrew Posted May 26, 2004 Posted May 26, 2004 Wstręciuchy, no normalnie wstrętne wstręciuchy... :shake: :( 8) 8) :lol: :D :P Quote
Paula&Forrest Posted May 26, 2004 Posted May 26, 2004 forrest ma niestety opanowane wyciaganie lebka z kazdej obrozy jaka mamy w domu..a jest ich z 5 :p no i wlasnie dlatego ma kolczate..ona wplatuje mu sie w futerko i jak by sie nie staral to glowki nie wyciagnie..moze brutalne ale nie mam innego sposobu..nie to zeby za kazdym razem jak jest w obrozy wyciagal z niej glowe i w dluga..zazwyczaj idzie grzecznie..ale jak tylko spotkam jakas atrakcyjna sunie w okresie plodnym..to po psie..no to tak gwoli usprawiedliwienia :p Quote
Agappe Posted May 26, 2004 Posted May 26, 2004 co do tych nawiasów to mi zawsze działały, na kazdym kompie, wszystkie zdjęcia się otwierały a co do Forresta kolczatki i obroży... jak psy razem się bawią to nie raz musiałysmy szukać forresta obrozy po całym terenie na którym sie bawiły z kolczatką włącznie :p Quote
Nat Posted May 26, 2004 Author Posted May 26, 2004 Paula - Republika.pl to podstrona Onetu ;) Co do wyciagania glowy z obrozy - problem ten swietnie rozwiazuje obroza zaciskowa (czy jak kto woli - pol-zaciskowa) oferowana przez np. manmat czy rowerland :) Quote
andrew Posted May 26, 2004 Posted May 26, 2004 Co do wyciagania glowy z obrozy - problem ten swietnie rozwiazuje obroza zaciskowa (czy jak kto woli - pol-zaciskowa) oferowana przez np. manmat czy rowerland :) Ja mam dla swojej Astry wlasnie obroze zaciskowa z manmata i jeszcze mi sie nie zdarzylo zeby wyjechala z obrozy - polecam obroze o ograniczonym zacisku :) Quote
Manu Posted May 26, 2004 Posted May 26, 2004 No i widzicie...? Onet zaczął mi działać to i zdjęcie widzę... 8) :wink: :lol: Quote
andrew Posted May 26, 2004 Posted May 26, 2004 No i widzicie...? Onet zaczął mi działać to i zdjęcie widzę... 8) :wink: :lol: No jasne Manu ze widzimy, my widzielismy od poczatku.Ale milo nam ze tez widzisz :lol: Quote
Agappe Posted May 26, 2004 Posted May 26, 2004 Paula - Republika.pl to podstrona Onetu ;)Co do wyciagania glowy z obrozy - problem ten swietnie rozwiazuje obroza zaciskowa (czy jak kto woli - pol-zaciskowa) oferowana przez np. manmat czy rowerland :) burek ma takową, ale chyba tez mu sie udawało wyślizgiwać z niej Quote
SZAMAN Posted May 26, 2004 Posted May 26, 2004 psiaki sa super..a szczegolnie rudzielec :) szczególnie szaruś :wink: Quote
Nat Posted May 26, 2004 Author Posted May 26, 2004 to niezly jest ;) dopisek pozniejszy: bosz, odpowiadalam na ten post bez cytowania, a w tym czasie zjechal on trochu na dol ;) chodzi mi oczywiscie o pieska i jego zdolnosc do wyslizgiwania sie z obrozy zaciskowej manmata ;) Quote
Agappe Posted May 26, 2004 Posted May 26, 2004 Nat jedna najlepsze było kiedy Anata kiedyś burkowi zdjęła kolczatke i szukałysmy z pół godziny w śniegu dwóch czesci tej kolczatki :p Quote
lupak Posted May 27, 2004 Posted May 27, 2004 nie umiem :( :( a chcialam sie pochwalic Lupaczkem :( Quote
Agappe Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 a ja miałam okazje dziś poznać bogusia i jego dwa haszczaki, sunia chciała zjeść Anate;p, a piesek niestety wybrał hmm labradorkę? ale mi sie miło rozmawiało :) jebo brązowy pies to praktycznie Forrest , tylko Forrest jest niższy, ale psy sie nawet śmieją tak samo :) Quote
Manu Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Hej ! Właśnie dziś poznałam nowy nabytek Runki ! :angel: Co za psinka ! :P :roll: 8) Cudny ! :D Wrażenia mam niezłe, bo miałam okazję zaobserwować, jak się zachowuje wobec Runki u Agi i Artura w domu, a potem również wobec moich psiaków w obcym dla niego mieszkaniu. 8) Ale to niech Aga najpierw poopowiada... 8) A oto on. :angel: Szamanka, prawda, że podobny do Twojego ? 8) Jeszcze trzy fajne zdjęcia są na kompie u Agi, później je pokażemy... Quote
Recommended Posts