Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U mnie tez bardzo ladnie widac zdjecie, moze to Manu ma problem natury okulistycznej :lol:

A po za tym super piesek tylko po co ta kolczatka na szyi :(

Posted

forrest ma niestety opanowane wyciaganie lebka z kazdej obrozy jaka mamy w domu..a jest ich z 5 :p no i wlasnie dlatego ma kolczate..ona wplatuje mu sie w futerko i jak by sie nie staral to glowki nie wyciagnie..moze brutalne ale nie mam innego sposobu..nie to zeby za kazdym razem jak jest w obrozy wyciagal z niej glowe i w dluga..zazwyczaj idzie grzecznie..ale jak tylko spotkam jakas atrakcyjna sunie w okresie plodnym..to po psie..no to tak gwoli usprawiedliwienia :p

Posted

co do tych nawiasów to mi zawsze działały, na kazdym kompie, wszystkie zdjęcia się otwierały

a co do Forresta kolczatki i obroży...

jak psy razem się bawią to nie raz musiałysmy szukać forresta obrozy po całym terenie na którym sie bawiły z kolczatką włącznie :p

Posted

Paula - Republika.pl to podstrona Onetu ;)

Co do wyciagania glowy z obrozy - problem ten swietnie rozwiazuje obroza zaciskowa (czy jak kto woli - pol-zaciskowa) oferowana przez np. manmat czy rowerland :)

Posted
Co do wyciagania glowy z obrozy - problem ten swietnie rozwiazuje obroza zaciskowa (czy jak kto woli - pol-zaciskowa) oferowana przez np. manmat czy rowerland :)

Ja mam dla swojej Astry wlasnie obroze zaciskowa z manmata i jeszcze mi sie nie zdarzylo zeby wyjechala z obrozy - polecam obroze o ograniczonym zacisku :)

Posted
No i widzicie...? Onet zaczął mi działać to i zdjęcie widzę... 8) :wink: :lol:

No jasne Manu ze widzimy, my widzielismy od poczatku.Ale milo nam ze tez widzisz :lol:

Posted
Paula - Republika.pl to podstrona Onetu ;)

burek ma takową, ale chyba tez mu sie udawało wyślizgiwać z niej

Posted

to niezly jest ;)

dopisek pozniejszy: bosz, odpowiadalam na ten post bez cytowania, a w tym czasie zjechal on trochu na dol ;) chodzi mi oczywiscie o pieska i jego zdolnosc do wyslizgiwania sie z obrozy zaciskowej manmata ;)

Posted

a ja miałam okazje dziś poznać bogusia i jego dwa haszczaki, sunia chciała zjeść Anate;p, a piesek niestety wybrał hmm labradorkę? ale mi sie miło rozmawiało :)

jebo brązowy pies to praktycznie Forrest , tylko Forrest jest niższy, ale psy sie nawet śmieją tak samo :)

Posted

Hej ! Właśnie dziś poznałam nowy nabytek Runki ! :angel: Co za psinka ! :P :roll: 8) Cudny ! :D

Wrażenia mam niezłe, bo miałam okazję zaobserwować, jak się zachowuje wobec Runki u Agi i Artura w domu, a potem również wobec moich psiaków w obcym dla niego mieszkaniu. 8)

Ale to niech Aga najpierw poopowiada... 8)

A oto on. :angel:

american_express1.jpg

american_express2.jpg

american_express3.jpg

Szamanka, prawda, że podobny do Twojego ? 8)

Jeszcze trzy fajne zdjęcia są na kompie u Agi, później je pokażemy...