Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje husky są troszke starsze od Waszych, najstarszy 16 kwietnia 2003 roku skończył 6 lat, młodsza suczka 07 grudnia 2003 skończyła 4 lata i najmłodszy piesek będzie miał 17 stycznia 2004 roku już 2 lata

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
Posted

Hej!

teoretycznie też jestem nowa(ja i moja Runa). Teoretycznie bo od jakiegoś już czasu przeglądałam forum (to przez Manu - ona mnie tym zaraziła) i przez to przeglądanie czuję się jakbym nie była taka całkiem nowa.

Zdjęcia Runy nie mogę umieścić bo mam tylko na kompie a tak się chyba nie da. Sama nie wiem. Pa :D

Posted

Na Manu czekam bo jmusi mi opowiedziec jak tam w Kucobach. Strasznie chciałam tam pojechać ale nie wyszło :cry: A co do zdjęć to jej podeśle jak wróci i wszystko mi osobiście opowie.

Posted

wiem wiem ale zrozum mnie to miały byc moje pierwsze zawody (oczywiście jako kibic) a nie mogłam pojechać. Zatem nic dziwnego że nie mogłam doczekać się relacji. Ale Manu chyba to wyczuła bo od razu nas zaprosili na świeże relacje :D

Posted
ale mam nadzieję Manu, żę się nie rozczarujesz jak się okaże, że Runak najbardziej kocha mnie? :) :wink:
Pod warunkiem, że Ty się pogodzisz z tym, że Manu kocha bardziej mnie... 8) :wink:
Posted

Oglądając zdjęcia Runy mam wrażenie, że posturą podobna jest do mojej

Nejki. Te długie łapki i duże uszy, a może to tylko złudzenie.

Manu, co ty o tym myślisz widziałaś je obie na żywca?

Jeśli tak jest to te dwie ślicznotki mogłyby sobie nieźle razem radzić w

zaprzęgu.

Posted

Neuś - jesli ma charakterek po swojej mamie to nie wiem :wink: :P A jesli po tacie to na pewno 8) (W Kucobach Jacky biegal w parze z moja Aqua w zaprzegu :D

Posted

A co do radzenia sobie w zaprzęgu, to Twoja Nejka jest chyba do tego dobrze predysponowana fizycznie - długie nogi i szczupłość (czeski typ taki trochę).

W przypadku Runy już mieliśmy okazję się przekonać, że jest bardzo wytrwała w ciągnięciu i biegu w ogóle i się nie obija, więc myślimy, że się będzie świetnie sprawować. 8) :D

Oto zdjęcia Nejki: :D

nea1.jpg

nea2.jpg