Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieki Agi Dwie!

:D

A ja tez widzialam Paco na zywo!!!!!Jakby ktos nie wiedzial to sie chwale ze go widzialam.Jego piekne zeby usilowaly sie zacisnac na anuku... :D

Pacus jest cudny. :)

Posted

Taaak.

Po glebszych przemysleniach dochodze do wniosku ze ta reklamowka to byl naprawde dobry powod zeby sie pogryzc.

Ba!To byla sprawa zycia i smierci... :D :D

Posted

Aga,ale ten twoj Paco sliczny.Zazdraszczam Ci. :) Jak ktos chce to moge mu wyslac zdjecia Gaji,albo Gaji i anuka albo samego anuka.Bo mam tego wiecej. :wink:

Posted

Do Agnieszki_

Jakbys mogla to wyslij te zdjecia dziewczynom,bo moja skrzynka cos nawala i musialam to wyslac od mojego taty,a on sie lekko wkurza :evil: ze od niego wysylam.

To wyslesz?

No chyba ze twoja poczta tez nie chce zdjec wysylac,ale chyba chce bo przeciez dostalam zdjecia z sieradza. :wink:

Z gory dzieki. :)

• 2 weeks later...
Posted

Witamy serdecznie...

Już od jakiegoś czasu zaglądam na Dogomanię i w końcu postanowiłam się zarejestrować....

Mam na imię Agnieszka i wraz z Shark-im ( 4 letni SH ) mieszkamy w Szczecinie...Więcej o nas następnym razem, pozdrawiamy....

Posted

Una, Duo i ja też witamy serdecznie i pozdrawiamy!

:bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw:

Posted

Jestem dogomaniaczką- amatorką już od miesiąca i chciałabym się pochwalić moją haszczańską pięknością. Luna urodziła się 15 maja i kiedy wzieliśmy ją do domu miała 6 tygodni i wyglądała tak:

pict0149.jpg

była kochana a teraz rośnie i rośnie i robi się coraz kochańsza

pict0021.jpg

pict0007.jpg

pict0018.jpg

pict0205.jpg

Posted

Witam

sliczna pisnka. Mam pytanko bo auwazylem ze jestes z Krakowa, a nie sa mi znane zadne "zrodla zaopatrzenia w husky" w krakowie.

Czy mogla bys podac jakies namiary ( adres., telefon, email ) jesli sa Ci oczywiscie jakies znane.

Wybacz za pytanie, ale ile kosztowal Cie piesek?

pozdrawiam

5iatka

Posted

Luna pochodzi z hodowli pana Kazimierza Kukułki nazywasię ,,RZĄSKA" oto adres Kraków, Rząska 418 tel.0126366306

Nie wiem jakie są ceny ale możesz zadzwonić i zapytać

Posted

Kiedyś te miski były większe od niej a teraz ona uważa, że są dla niej za małe. Na tym zdjęciu Luna ma 6 tygodni a teraz ( zdjęcie w parku) ma prawie 6 miesięcy