greg Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 Velox!!!! Ogromne dzięki!!! Napisz mi proszę, krok po kroku, jak wstawic zdjęcie, które mam w komputerze? Innym także się przyda... Quote
mike Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 Dolphine: a wiesz, że ogladaliśmy te same dobranocki? :wink: Quote
basia Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 No to ja również dorzuce jeszcze fotki :) Ceik nad morzem 8) A to z przyjaciółką Almą :wink: Quote
Grześ Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 Aleście nagadali od wczorajszego popołudnia! Dolphine, Mike, co do dobranocek to założę się, że Smoka Danka nie pamiętacie. :lol: :lol: :lol: Quote
PaYooK Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 ELO!!!! fajne fotki basia :) hehe... no wczoraj ładnie zesmy nagadali ;) Quote
basia Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 A "Ptysia i Balbinę" pamiętacie??? :) PaY, dzięki! Pod wrazeniem twojego zdjęcia jestem do teraz! Nic go chyba nie przebije :lol: Quote
Dolphine Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 Grzes - ja to pamietam nawet Jacka i Agatke, Piaskowego Dziadka, Pora na Telesfora, Ekran z Bratkiem, Zwierzyniec, Piatek z Pankracym, i wiele innych....ja naprawde jestem starsza????od wielu na tym forum :P hihihihi Quote
PaYooK Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 ELO!!! Dolphine nie jestes starsza raczej od szybszego <chyba> ;) Quote
Dolphine Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 Dokladnie! Szybszy jest starszy ode mnie o 6 lat! jakie to budujace, hihihihi wiec nie ma co sie martwic....wiec jak mlodziezy? co u Was dzisiaj slychac? bo w Wawie to -17, zimno jak ch.....ra..... PaY a ty nie w szkole? Quote
PaYooK Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 ELO!!!! u mnie ciepło............................................... tylko -10 :P szkola buhahahahaha...... dzisiaj ide na 16:30 do 19:50 8) normalnie zajebi***** mam plan :P wiec bede tu tak do 13:35 bo na 15 sie umowilem w miescie :D Quote
PaYooK Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 ELO!!! poprawka do temperatury jest -12 wlasnie uslyszalem w radiu ;) Quote
Dolphine Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 ha, a ja jestem na zwolnieniu i mam wlaczony komp przez caly czas...wiec tez tu posiedze....a teraz chwilowa przerwa, musze wjsc na ten mroz bo futro sie domaga spaceru, pewnie chce mu sie siku....:P :roll: Quote
PaYooK Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 ELO!!! hehe ja tez za 30 minut bede musial isc z swoja czwórka ;) a ja bede mial przerwe od 13:35 do 21 Quote
Buldog Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 Dolphine: Sorka, ze sie tak wtracam, ale... "Misia z okienka" pamietasz? Quote
PaYooK Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 elo!!! a juz byla moze bajka slon dominik?? ;) Quote
Dolphine Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 jasne!!!! a teraz drogie dzieci pocalujcie Misia w du...e jeszcze byl Gucio i Cezar, Teleranek z kogutem, I Cudaczek co spiewal:to futerko jest lepsze, to futerko miec wole...... i byla w tej bajce taka babcia z wielkim nosem co nosila w torebce szczura Ogryzka :) i byl Pan TIK-TAK, i Adam Slodowy w programie lubie majsterkowac :) i mail taka magiczna strzalke i robil samolot z puszki, korka i sznurka albo inne cuda :) i wszyscy tez tak chcieli umiec, mam nawet ksiazke z jego pomyslami, mozna pec ze smiechu :) :microwav: :multi: Quote
Dolphine Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 tak tak byla dobranocka o Sloniu Dominiku, byl z porcelany, mieszkal w ogrodku, a chlopiec co go mial karmil go witaminami i dlatego wyrosl na giganta z porcelany. Mamusia byla fajna w tej bajce, i tatus, zawsze spoko i z fajka....i zlodzieje co chcieli Dominikowi odpilowac kly, aaaaaaaa i Dominik mial kolezanke mrowke :) Quote
PaYooK Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 ELO!!! hehe... kolezanke mrówke ;) kiedys widzialem pare odcinkow ;) Quote
PaYooK Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 ELO!!! a tak poza tematem czy ma ktos FRONTPAGE 2000 i ACDSEE??? Quote
Buldog Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 PaYooK: No wlasnie, ze nie pamieta, niestety... :( Dolphine: Sorka, ale tutaj musze zaprotestowac i zamiescic sprostowanie. Nie wolno tak mieszac 1. o futerku spiewal Jezyk, a nie Cudaczek (ktory sie nie nazywal Cudaczek, tylko Kiwaczek, ale o tym bedzie za chwile ;)) i to byla w ogole inna bajka, bo... 2. Kiwaczek sie nie nazywal wcale Kiwaczek, tylko Czieburaszka, a w bajce z nim razem byl jego przyjaciel Krakadzil Giena, a te oprychy to byla Starucha Szepaklak i Krysa Uariska ;) Wstyd... :-? PS. A Dominik byl fajny ;) Quote
Buldog Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 ;) Glupio tak te imiona wygladaja, jak sie cyrylicy nie ma, nie? :roll: Quote
Recommended Posts