Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Grzes - ja to pamietam nawet Jacka i Agatke, Piaskowego Dziadka, Pora na Telesfora, Ekran z Bratkiem, Zwierzyniec, Piatek z Pankracym, i wiele innych....ja naprawde jestem starsza????od wielu na tym forum :P hihihihi

Posted

Dokladnie! Szybszy jest starszy ode mnie o 6 lat! jakie to budujace, hihihihi wiec nie ma co sie martwic....wiec jak mlodziezy? co u Was dzisiaj slychac? bo w Wawie to -17, zimno jak ch.....ra.....

PaY a ty nie w szkole?

Posted

ELO!!!!

u mnie ciepło............................................... tylko -10 :P

szkola buhahahahaha...... dzisiaj ide na 16:30 do 19:50 8)

normalnie zajebi***** mam plan :P wiec bede tu tak do 13:35 bo na 15 sie umowilem w miescie :D

Posted

ha, a ja jestem na zwolnieniu i mam wlaczony komp przez caly czas...wiec tez tu posiedze....a teraz chwilowa przerwa, musze wjsc na ten mroz bo futro sie domaga spaceru, pewnie chce mu sie siku....:P :roll:

Posted

jasne!!!! a teraz drogie dzieci pocalujcie Misia w du...e

jeszcze byl Gucio i Cezar, Teleranek z kogutem, I Cudaczek co spiewal:to futerko jest lepsze, to futerko miec wole...... i byla w tej bajce taka babcia z wielkim nosem co nosila w torebce szczura Ogryzka :) i byl Pan TIK-TAK, i Adam Slodowy w programie lubie majsterkowac :) i mail taka magiczna strzalke i robil samolot z puszki, korka i sznurka albo inne cuda :) i wszyscy tez tak chcieli umiec, mam nawet ksiazke z jego pomyslami, mozna pec ze smiechu :) :microwav: :multi:

Posted

tak tak byla dobranocka o Sloniu Dominiku, byl z porcelany, mieszkal w ogrodku, a chlopiec co go mial karmil go witaminami i dlatego wyrosl na giganta z porcelany. Mamusia byla fajna w tej bajce, i tatus, zawsze spoko i z fajka....i zlodzieje co chcieli Dominikowi odpilowac kly, aaaaaaaa i Dominik mial kolezanke mrowke :)

Posted

PaYooK:

No wlasnie, ze nie pamieta, niestety... :(

Dolphine:

Sorka, ale tutaj musze zaprotestowac i zamiescic sprostowanie.

Nie wolno tak mieszac 010.gif

1. o futerku spiewal Jezyk, a nie Cudaczek (ktory sie nie nazywal Cudaczek, tylko Kiwaczek, ale o tym bedzie za chwile ;)) i to byla w ogole inna bajka, bo...

2. Kiwaczek sie nie nazywal wcale Kiwaczek, tylko Czieburaszka, a w bajce z nim razem byl jego przyjaciel Krakadzil Giena, a te oprychy to byla Starucha Szepaklak i Krysa Uariska ;)

Wstyd... :-?

PS. A Dominik byl fajny ;)