Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Manu. Moze wlasnie dlatego...

Klara. JUZ JEST WIOSNA. Zdejmij ten cieply przyodziewek, bo ja wystraszysz.

I nadal nie widac drugiego oka.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jako ranny ptaszek witam pierwsza wiosne! :drinking: za wiosnę! Co by w końcu była nie tylko w kalendarzu, ale i za oknem, bo u mnie mrozem przywiało.

Klara, ależ Ty śliczna!!!!!!!!!!!!A co to Ci się do nogi przykleiło? Takie błekitne, czy szare? :o

Posted

:D :D WITAM WSZYSTKICH....WRESZCIE MAMY 21MARCA CZYLI PIERWSZY DZIEN WIOSNY.SLONECZNY OWSZEM SZKODA ,ZE MROZNY!!!!!!HIHI....PO K=ROTKIM URLOPIE WRACAM DO WAS KOCHANI!!!! :wink:

Posted

Sylwia - witaj wiosna.

W wawie faktycznie zimno, dzis rano bylo -7, ale swieci sloneczko, na niebie chmurek brak, w niedziele ma yc +10....aaa i jeszcze jedno, dzis dzien WAGAROWICZA!!!!

Posted

rany!!!!!!mam ok 130 zdjec na plycie i nie mam pojecia jak to wyslac!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: moze uda mi sie pare tobie przeslac mailem !!!oki!!!

Posted

taaaaak!!!hehehe...... :P :P :evil: :P :P .dobrz ,ze jestes PAYOOK JAK MA WYSLAC ZDJECIE ABY BYLO POD MOIM IMIENIEM (PO LEWEJ STRONIE )!!!!MAM JE ZGRANE NA PLYTE.PROBLEM W TYM ,ZE SA ONE NA CALY EKRAN I NIE WIEM JAK TO ZROBIC!!!!! :placz: :user:

Posted

ELO!!!

musisz wejsc w profil swój na gorze masz napis Dogomania.pl- Forum pod tym masz FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil - klikasz to i na samym dole jest dodaj swoj emblemat z pliku.. zdjecie nie moze byc 80x80 i nie wiecej niz 6 kb...

Posted

Sylwia zdjecie wstawiasz w PROFILACH, sa na gorze strony, tam gdzie wszystkie twoje dane.Zdjecie musi byc zmniejszone do 80x80 pikseli (potrzebny do tego program np. photoshop)

Posted

Doli, jest może u Ciebie ta mała bestyjka pt. wiosna? Wróciłam właśnie ze spaceru i gałki oczne mi zamarzły :cry: Łamie mnie w kosciach i boli gardło. Czyżby to niedobitek grypy?

Posted

Megi - to NAPEWNO niedobitek grypy, a niedobitki, trzeba dobić-dopić, albo zabić-zapić :drinking: i już po nich. Mi gałki oczne zamarzły wieczorem wczoraj, było chyba z minus 100.Dzisiaj słońce daje cała parą, jest cieplej- czyżby, po cichu sie skradała "W"?Klara: to to jest pies? Byłam pewna, że smoczek.Masz go dalej takiego przyklejonego do nogi?