Dolphine Posted March 13, 2003 Posted March 13, 2003 Megi - no cos ty? naprawde myslalas ze wiosna to juz tak na dobre? to nie mozliwe, zreszta sama widzisz, wyciagaj botki i sanki :) Quote
Megi N Posted March 13, 2003 Posted March 13, 2003 Sanki oddałam moim małym sąsiadom - zwrot wykluczony :D Botki pozostaną w szafie(nie będę ich znowu myła, pastowałai wypychała papierami) nie poddam się tak łatwo, przetrwam w bucikach wiosennych :wink: Quote
basia Posted March 14, 2003 Posted March 14, 2003 U mnie dziś prawdziwa zima :lol: Właściwie to już od wczoraj, bo już wieczorem było biało. Gdyby nie odśnieżono mi dojazdu do domu, chyba bym dzis do biura niedotarła :-? Tak więc ludzie... ZIMA WRÓCIŁA!!! :lol: :lol: :lol: Quote
Agnieszka_ Posted March 14, 2003 Posted March 14, 2003 Ale ciekawe na jak długo? U nas też spadło dużo śniegu, ok. 15 cm i cały czas sypie. Quote
basia Posted March 14, 2003 Posted March 14, 2003 Hmmm... ciężko powiedzieć. Od rana sypie, ale śniegu nie przybyło, a raczej ubyło :( W zasadzie nie wiem czemy się zmuce. Toż to marzec i byłby czas na wiosnę jakby na to nie słojrzeć :) Quote
Agnieszka_ Posted March 14, 2003 Posted March 14, 2003 Oglądałam teraz pogodę i u nas ma cały czas sypać śnieg do poniedziałku. Quote
IreneuszBarabach Posted March 14, 2003 Posted March 14, 2003 Myślę że czas już schować biegówki i pomykać na rowerze bocznymi drogami pomiędzy Goleszowem a Cisownicą . Z pozdrowieniami dla wszystkich kochanych SH irek 605351195 Quote
Agnieszka_ Posted March 14, 2003 Posted March 14, 2003 Ja mam zamiar w niedzielę iść na biegówki z moimi pieskami. Quote
basia Posted March 14, 2003 Posted March 14, 2003 Hej, hej! Irek!!! Ty jesteś z moich stron :o Teraz to do mnie dotarło :-? Gdzie biegasz? Gdzie jeździsz? Znasz jakieś fajne trasy w moich, eghmm.. :D naszych stronach??? Rany, napisz coś o sobie, no i w ogóle... :wink: Quote
IreneuszBarabach Posted March 14, 2003 Posted March 14, 2003 Basiu nie wszystko naraz zadzwonię do ciebie , bo chciałbym zobazcyć na żywo CEIKA -. Bawimy się na bocznych drogach pomiędzy Goleszowem a "Gojami" a czasem nawet do Mokate. Z pozdrowieniami dla wszystkich kochanych SH IREK Quote
basia Posted March 15, 2003 Posted March 15, 2003 Irek, a ja właśnie "na Gojach" mieszkam!!! :lol: Z tym telefonem będzie póki co kłopot, bo mi komórką nie działa. Myślę, że w przyszłym tygodniu już powinna być ok :wink: A ty masz do mnie namiary??? :o Quote
Dolphine Posted March 15, 2003 Posted March 15, 2003 informuje wszystkich ze w WAWIE WIOSNA, WIOSNA, WIOSNA CIEPLEJSZY WIEJE WIATR..............slonce swieci , blekitne niebo i poki co +10, a mamy przedpoludnie :lol: MEGI chyba ci wiosna zwiala na dobre, kiepsko ja uwiazalas :lol: Quote
Megi N Posted March 15, 2003 Posted March 15, 2003 Dolphine, nie uciekła tylko poszła w odwiedziny do Ciebie. Mam nadzieje że to będzie krótka wizyta :wink: U mnie jak na razie +6, czyli nie najgorzej. Słoneczko bardzo nieśmiało przebija się zza chmur. :D Quote
Dolphine Posted March 15, 2003 Posted March 15, 2003 Megi a na ile dni ja wypuscilas? a przy okazji to u mnie kiepska forma, zab mnie boli, pierwszy raz w zyciu....koszmarne doznanie, wrrrrrr.... Quote
Megi N Posted March 15, 2003 Posted March 15, 2003 Doli, możesz ją zatrzymać do środy :D Tylko oddaj ją w stanie nienaruszonym. :wink: Przykro mi że, boli Cię ząb i to przy sobocie :cry: Łyknij jakiś proszek (byle nie IXI), może przejdzie. Quote
Dolphine Posted March 15, 2003 Posted March 15, 2003 Megi - lykalam, nie pomaga na dlugo, mam nadzieje ze do poniedzialku przezyje, a zawsze mi sie wydawalo, ze ci co sie skarza na bol zeba to przesadzaja, teraz powinnam to odszczekac, koszmar.....boli....buuuuuu! Quote
Megi N Posted March 15, 2003 Posted March 15, 2003 Doli, ale to jakiś stan zapalny musi być że, po prochach nie przechodzi :cry: Jeśli tak jest, to musisz łyknąć antybiotyk pt. "Dalacin C" - jak popłaczesz w aptece to pani magister Ci sprzeda :wink: Druga opcja to mikstura do płukania mojej babci (przepis przedwojenny) - esencja z herbaty (pół szklanki - ciepła) do tego łyżeczka soli i łyzeczka octu. Zaznaczam że, gębę wykręca w drugą stronę ale po 5 min przechodzi, jedno płukanie starcza na 10-16 godzin. Quote
Dolphine Posted March 15, 2003 Posted March 15, 2003 Megi - zabal zlamany, boli nawet jak oddycham i powietrze go owieje, zeby bylo smiesznej zlamal sie w zdluz, z gory na dol pekl i wypadl kawalek....oj, moze bez opisow.....moze sie da odbudowac, Basia mnie pociesza, ze to mozliwe :roll: a miksture babci wyprobuje, a co tam, gorzej juz byc nie moze. Co do pogody wiosennej, to nasz firmowy -telewizyjny Wicherek mowi, ze caly marzec bedzie w kratke, za to kwiecien nie bedzie wiosenny, tylko od razu goraco sie zrobi, z temperaturami nawet powyzej +20, wiec nie ma co kupowac przejsciowych kurtek i takich tam. Pozyjemy , zobaczymy, ja tam nie mam nic przeciw temu, i niech bedzie upalnie az do pazdziernika, nawet +30, a co!!!! Wiosne moge podeslac do ciebie w czwartek, jesli chcesz :) Quote
Megi N Posted March 15, 2003 Posted March 15, 2003 Doli, nie martw się, zęba da się odbudować i będzie jak nowy :D Wierz mi jestem specjalistą w dziedzinie stomatologii :wink: Od 7 roku życia nie schodzę z fotela, przeżyłam dwóch moich dentystów. Tym razem wybrałam sobie młodego stomatologa, co by mi już starczył do końca :wink: A co do pogody, to wicherek ma racje, od dwóch lat jest tak samo - z zimnej i deszczowej pogody marcowej przechodzimy od razu do kwietniowych upałów. :D Quote
Dolphine Posted March 15, 2003 Posted March 15, 2003 he he, bardziej niz o zab martwie sie o zawartosc portfela po wizycie :o , jakos nie mam specjalnych doswiadczen ze stomatologami, w sumie mam zeby jak kon, w ilosci sztuk 32, z czego polowa nawet plomby nie widziala i nie ma takiej potrzeby :P , a poki co wyplukalam drania coca-cola i jakby przycichl troszeczke.....a co do pogody to byle do kwietnia, byle do wiosny, chociaz ta kalendarzowa ma byc juz za tydzien. Megi - bardzo prosze w poniedzialek o jadlospis na ICQ, tak mi sie wtedy milo pracuje. Buziaki. Quote
Megi N Posted March 15, 2003 Posted March 15, 2003 Doli, z jadłospisem będzie gorzej :cry: poniedziałek zapowiada się bardzo pracowity i są nikłe szanse na obiadek. Chyba że przygotuję coś w niedzielę, ale jak na razie nie mam weny :wink: Są takie skoki ciśnienia że, mam huśtawkę nastrojów . Z euforii popadam w czeluść chandry :cry: Najlepszym lekarstwem będzie drzemka :D Zobaczymy jak będzie jutro, bardzo potrzebuję słońca. A co do cen za usługi stom to szarpnie cię to na jakieś 200-300 - mówię o leczeniu kanałowym, jeśli trzeba będzie założyć koronke porcelanową to musisz się liczyć z wydatkiem od 400 do 600zł. Oczywiście są to ceny z prowincjonalnego miasteczka, ponieważ mieszkasz w stolicy dodaj po 50% do podanej ceny :wink: Quote
Dolphine Posted March 16, 2003 Posted March 16, 2003 Megi - zabilas mnie ta informacja, moj portfel chwilowo tego nie zniesie, w takim razie (ciiiii bo przestal bolec) zainteresowany musi siedziec cicho do wyplaty! a moze by go wyrwac? bedzie szybciej i taniej, hi ihi hi.... :roll: zobaczymy co bedzie jutro. Co do pogody to w Wawie dzis szaro, ponuro i mgliscie, temp,. w okolicach+2 cieniutko wiec, a sloneczko nawet nie probowalo wyjsc, moze by tak doswietlic sie na solarium? Quote
Megi N Posted March 16, 2003 Posted March 16, 2003 Doli, wyrwanie zęba kosztuje 100zł. A co do tamtych cen, to możesz zaoszczędzić 30zł jeśli zrezygnujesz ze znieczulenia :wink: U mnie słonko od godzinki bardzo ładnie swieci :D i mój humorek od razu się polepszył. Quote
Megi N Posted March 16, 2003 Posted March 16, 2003 Ciekawa jestem na kogo padnie rozpoczęcie 100 strony! To jest jubileusz! :drinking: Quote
Dolphine Posted March 16, 2003 Posted March 16, 2003 bez znieczulenia? wariatka :) nawet mi tego nie proponuj! szalona kobieta! nie ma takiej mozliwosc, zeby zasiasc na fotelu bez znieczulenia (tez mi oszczednosc, 30pln). Pisz kobieto, pisz, moze na Ciebie wypadnie! Moze ci sie od tego humor poprawi :) :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Recommended Posts