Manu Posted March 9, 2003 Posted March 9, 2003 A to co tam jest teraz to Co ? Koń ? :o Żartuję... :D Ale Ty u siebie nie widzisz, że tam już jest zdjęcie psa ? Coś jak jamnik, ale nie widzę na pewno. Poza tym emblemat (bo to jest właśnie to) ściągasz bezpośrednio z komputera... Quote
PATIszon Posted March 9, 2003 Posted March 9, 2003 To co tam jest to widze i nie jest to koń, bardziej stawiałabym na jamniora, ale niektórzy mają tam zdjęcia SWOJEGO! psa, a nie jakieś tam z komputera . To, że się bierze z komputera to wiem, bo se wziełam, taka jezdem yntelygentna bes :wink: tja! Quote
Megi N Posted March 9, 2003 Posted March 9, 2003 Monika, ty to jesteś dobra dusza :D :multi: Dzisiaj znowu emocje :D Dolphine, stawiasz ten kubełek (chyba go nie zjadłaś?)?. Ja stawiam 4 zamrożone kotlety schabowe :wink: (to te z mistrzostw świata). Quote
Manu Posted March 9, 2003 Posted March 9, 2003 No to ja chyba jestem za mało yntelygentna bestyia, bo nijak juz nie kumam, co Ty chcesz :niewiem: :( Wzięłaś na avatarka (ten emblemacik) cudzego piesia, tak ? A chciałabys swojego ? I masz go w komputerze ? To gdzie ten problem ?(!)? Ja bardzo chętnie chcę pomóc, ale kurka, nie wiem już jak... :niewiem: Czego ja nierozumię ?... :hmmmm: :confused: :bigcry: :wallbash: Quote
Manu Posted March 9, 2003 Posted March 9, 2003 Instytucja charytatywna mówisz... :o :D Po prostu mam czas... Ale to sie już skończy szybko, niestety (albo stety :) ) Od jutra, moi kochani, ide wreszcie do pracy. :multi: Tym samym rzadziej tu będę zaglądać, ale z tą samą pasją ! :iloveyou: Quote
PATIszon Posted March 9, 2003 Posted March 9, 2003 Spoko, teraz p o w l u t k u, Ja mam emblemat taki jaki mi zaoferowało to forum, tak? Tak, A chciała bym bardzo, żeby na emblemacie widniało zdęcie mojego psa, któremu zrobiłam zdjęcie specjalnie do tego celu kupionym aparatem cyfrowym. :niewiem: Quote
Megi N Posted March 9, 2003 Posted March 9, 2003 Monika, to co od poniedziałku pozostają tylko wieczory? Ale będziesz nadrabiać zaległości? :wink: Quote
PATIszon Posted March 9, 2003 Posted March 9, 2003 Albo inaczej. Pod Twoim imieniem jest emblemat, tak? I to, jak mniemam, jest zdjęcie Twojego własnego psa, a nie wybrane z tych oferowanych przez forum? A teraz pytanie: JAK TO ZROBIC, bo sie rozpłacze! :cry: Quote
Manu Posted March 9, 2003 Posted March 9, 2003 No dobrze. Wybierasz sobie zdjęcie i je odpowiednio obrabiasz. Musi być w formacie jpg lub jakims innym, ale ten najlepszy. Jego rozdzielczość nie może przekroczyć 80 pikseli w żadną stronę. No i waga do 100 Kb tylko. Programy, jakie Ci pomogą to zrobić to dodatek do ACDSee (cvhoc zależy jaka wersja), ale przede wszystkim te graficzne: Corel, Photoshop itp. Potem w swoim profilu wybierasz opcję "Wyslij emblemat z Twojego komputera" - klikasz "Przeglądaj". Tam znajdujesz swoje obrobione malutkie zdjątko i już. "Wyslij" i czekasz na potwierdzenie. Jak cos będzie nie tak, to komputer Ci powie. Tylko pamietaj, by zdjęcie miało format jpg a nie JPG, bo to ważne bywa. Teraz Ci pomogłam ? :D Quote
Manu Posted March 9, 2003 Posted March 9, 2003 No wieczory, wieczory... Tylko. :cry: Ale jako, że jestem uzależniona ( :D ) - tak twierdzi mój Mąż - to oczywista, że będę odrabiać zaległości. Ale będę tęsknić w pracy... Choć chyba nie będę miała na to czasu, szczególnie na początku. Quote
PATIszon Posted March 9, 2003 Posted March 9, 2003 No i oto chodzi No i wielkie dzięki No i zabieram sie do roboty No i jak znam życie to guzik mi z tego wyjdzie, ale swojego chłopa o pomoc nie poprosze bo chce udawać, że sie lepiej znam od niego. :lol: :lol: :lol: Quote
Manu Posted March 9, 2003 Posted March 9, 2003 Musisz być zacięta w tym, co robisz ! :wink: :D I nie poddawać mi się w żadnym razie ! Matros: Etap skanowania to ona na szczęście ma z głowy, bo to z cyfrówki zdjęcia. :) Quote
Megi N Posted March 9, 2003 Posted March 9, 2003 Przy okazji, sprawdziłam czy pamiętam jak się wstawia zdjęcie do profilu. Udało się :D Czyli wniosek taki, że skleroza jeszcze mnie nie bierze :wink: Quote
Manu Posted March 9, 2003 Posted March 9, 2003 METROS ! Nowym dodatkowym MODERATOREM zostałaś !!!? Dobrze mi się wydaje, tak ? No to pije za Twój awans !!! :drinking: :drinking: :drinking: I jeszcze poo cichu powiem, że na Ciebie głosowałam... Quote
Manu Posted March 9, 2003 Posted March 9, 2003 Megi, ta Twoja "Koza" :D już po diecie odchudzającej na tym zdjęciu ? Quote
Megi N Posted March 9, 2003 Posted March 9, 2003 Zdjęcie było robione latem w zeszłym roku, czyli przed dietą cud. Na odchudzaniu jest od dwóch miesięcy (jest na etapie wylizywania podłogi w kuchni), i nie wiem czy więcej przetrzyma :wink: A teraz idę prażyć kukurydzę i zasiadam przed tele. Odezwe się w trakcie przerwy, chyba że mnie coś trafi po pierwszej serii :wink: Quote
PATIszon Posted March 9, 2003 Posted March 9, 2003 Tadam!! Jestem geniuszem komputera!!! :B-fly: Quote
Megi N Posted March 9, 2003 Posted March 9, 2003 Metros, nie bądź taka :D to tylko dwa miesiące i efekt niecałe 15 dkg w dół. Teraz to już wygląda jak miss :wink: Patiszon, gratulacje :D Quote
Manu Posted March 9, 2003 Posted March 9, 2003 Bravo !!! :BIG: No... :terazpol: Jesteś :olympic: Quote
PATIszon Posted March 9, 2003 Posted March 9, 2003 Teraz spadam ze psem do lasu porobić nowych zdjęć, boto jakieś marne, poza tym już urosła. :angel: Quote
Megi N Posted March 9, 2003 Posted March 9, 2003 Metros, nie na rzodkiewce i wodzie tylko na karmie mniej kalorycznej :D A wogóle to HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :laola: :terazpol: Adaś trzymaj się! (najlepiej nart) Quote
Manu Posted March 9, 2003 Posted March 9, 2003 Własnie w radiu słyszałam, że WYGRAŁ ! :olympic: Anulowali drugą serię i wyniki są z pierwszej. A na dodatek Małysz jest teraz liderem Pucharu Świata ! :terazpol: WOW !!! :laola: Quote
Agnieszka_ Posted March 9, 2003 Posted March 9, 2003 Manu&Chinook to mogę wysłać ci zdjęcia bo niestety nie mam serwera ? Quote
Manu Posted March 9, 2003 Posted March 9, 2003 Wysyłaj ! :) Tylko jak najszybciej, aby to dzisiaj zrobić. Na e-mail podany poniżej. Quote
Recommended Posts