Megi N Posted March 4, 2003 Posted March 4, 2003 Gdzie się wszyscy podziali? Czyżby poszli na chirurgię plastyczną? :wink: Quote
Klara Posted March 4, 2003 Posted March 4, 2003 na odsysanie tłuszczu po Tłustym Czwartku i po śledzikach :lol: :lol: :lol: Quote
Megi N Posted March 4, 2003 Posted March 4, 2003 Ale wieczorkiem można chyba przemknąć do jakiegoś kompa(najlepiej ordynatora oddziału) i dać znać swoim koleżankom i kolegom, że wszystko jest ok :D A tłuszczu to by mi się trochę przydało, oczywiście tu i ówdzie :D Quote
Klara Posted March 4, 2003 Posted March 4, 2003 Megi N: to masz szczęście :roll: bo mi wrecz przeciwnie :lol: ja tłuszczyk to wolałabym mieć jedynie na patelni i koniec :lol: Quote
Megi N Posted March 4, 2003 Posted March 4, 2003 Klara, ale ja mówiłam że TU I ÓWDZIE! A nie na całości :wink: Tak to ja nie chcę :cry: Quote
Klara Posted March 4, 2003 Posted March 4, 2003 aaaaaaaa, no chyba ,że ówdzie :lol: :lol: :lol: Quote
ETM Posted March 4, 2003 Posted March 4, 2003 Basia. Bo ja mam 700 lat. Ale po liftingu to ujdzie. Dziewczyny, nadmiar tluszczyku nalezy po prostu spalic. Znam pare ciekawych cwiczen, po tygodniu 'treningu' mozna sie niezle wypalic. :wink: A dla leniwych polecam powolne przysmazanie sie na sloneczku. Tluszczyk tez sie wytopi, aby tylko rownomiernie sie obracac. 8) Quote
Klara Posted March 4, 2003 Posted March 4, 2003 czyli : byle do lata ??? :lol: a na wiosnę trening ?? :wink: Quote
Megi N Posted March 4, 2003 Posted March 4, 2003 A co tam tłuszczyk! Idę do lodówki podjeść sobie trochę kiełbaski i mięska(muszę się pospieszyć bo niedługo 24.00). Jutro będę pościć i umartwiac się :( ETM, ja do ćwiczeń to się nie nadaję, jestem zbyt leniwa i niesystematyczna(tzw, słomiany zapał) :D Quote
Dolphine Posted March 4, 2003 Posted March 4, 2003 ETM a jakie sa te magiczne i skuteczne cwiczenia? bo zima sie konczy i moze przydaloby sie spalic to i owo :) Quote
ETM Posted March 4, 2003 Posted March 4, 2003 Klaro. Trenowac trzeba systematycznie, od zaraz. Najlepiej wieczorkiem, to przez noc czlowiek kondycje odzyszcze. Megi... Wazne ze masz ten zapal. A ze slomiany...., niesystematycznie? To nawet nie szkodzi. Gimnastyka ma sprawiac przyjemnosc, to nie moze byc nudny obowiazek przeciez. Quote
ETM Posted March 4, 2003 Posted March 4, 2003 Jakie tam magiczne... Magiczne to jest co najwyzej spalenie po malej porcji intensywnych cwiczen ze 3,4 Kcal. A opisane sa w wielu roznych pozycjach o odchudzaniu. Quote
Dolphine Posted March 4, 2003 Posted March 4, 2003 eee, myslalam ze masz cos extra, co dziala bez zadnego wysilku, i wielkich nakladow i zaangazowania....buuu widze ze nie ma tak lekko. Kiedy bedzie wiosna? Czy ktos cos wie? Moj rower kurzem porasta, ja nie spalam tluszczyku a na dworze snieg sypie. Kiedy sie ta zima skonczy!!!???? Quote
Megi N Posted March 4, 2003 Posted March 4, 2003 ETM, no to mnie pocieszyłeś :D Lubie zmiany a jednostajne ćwiczenia bardzo mnie zniechęcają :( Dolphine jak dawno Cię nie widziałam :D Gdzie się podziewałaś? A wiosna już tuż tuż :D Quote
ETM Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 W ramach wspomnien: gry i zabawy sportowe lat dawnych: Np. dwa ognie, berek albo berek kucany. Kto pamieta? Quote
Buldog Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Berek kucany jakos mi tak srednio sie przypomina, ale pamieta ktos taki program w TV, Jarmark? W drugiej polowie "eitis" to lecialo, byl tam Pijanowski, Szewczyk i Zielinski? ;) Quote
Dolphine Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Buldog w Jarmarku to byl: Pijanowski, Szewczyk i Wlodek Zientarski - spec od motoryzacji. Spiewali taka piosenke we trzech " my jestesmy swinki trzy, swinki trzy, swinki trzy, sport muzyka oraz gry.....to my" ETM z pilka pod sciana gralo sie jeszcze w krola skoczka, ale to moze tylko dziewczyny? i w gume sie skakalo i ze skakanka w szczura. Quote
Klara Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 taaak: w gumę grano i i hula-hop był modny :lol: Quote
Dolphine Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 A jak u Was z wiosna? Bo warszawskich drogowcow zaskoczyla dzis zima :) sypalo cala noc i nadal sypie, wszedzie korki a dozorcy z szuflami snieg odgarniaja z chodnikow... JA CHCE WIOSNE!!!!!! Quote
Buldog Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Dolphine: Shit - cos tak tego Zielinskiego nie bylem pewny :oops: Jasne, ze Zientarski - a, ze fajne auta i rajdy pokazywal, to pamietalem. Sporo sie tam dzialo, ale ja teraz tak troche "wyrazniej" pamietam ludzi, ktorzy puszczali "banki" okiem ;) Wiosna? Juz byla. Na razie pada, ale deszcz :( Quote
ETM Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Pilke to sie glownie kopalo. Czasami za mocno i zbyt blisko okien, niestety. :wink: Quote
Buldog Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 ETM: A czemu "niestety"? Przeciez nie ma to, jak wybic szybe i dac noge :B-fly: Tylko pilka musi byc kolegi, oczywiscie 8) Quote
Dolphine Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 w Jarmarku tak w ogole pokazywali dziwne rzeczy i dziwnych ludzi i konkursy tez byly dziwne, np. kto obierze jablko tak zeby mialo najdluzsza obierke - i ludzie przysylali w listach te obierki, albo robili korale z pestek z jablek, i rozne takie fajne rzeczy :) W stolicy wiosny jeszcze nie bylo, jest -3 stopnie, wiosna o nas zapomniala :-? Quote
ETM Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Buldogu. Fajnie, ale.... Mecz przerwany... Pilka wyautowana, zaczynaja byc problemy z nastepnymi. Pilka kolegi, ale okno bylo moje. :( Wprawdzie zawsze sie jakas zyczliwa sasiadka znajdzie, coby pomoc dla odnalezienia zaginionego wlasciciela zguby wspomoc. Na sasiadow zawsze mozna liczyc. :wink: Quote
Klara Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 zawsze sie jakas zyczliwa sasiadka znajdzie, coby pomoc dla odnalezienia zaginionego wlasciciela zguby wspomoc. Na sasiadow zawsze mozna liczyc. :wink: też tak kiedys myślałam będąc dzieckiem :roll: natomiast teraz musze przyznać ,ze nie odróżniam żadnego dziecka moich sąsiadow. :o Czyli,ze w dzieciństwie przyjęłam mylne zaożenia Trzeba było szaleć - istniało pzrzecież małe prwadopodobieństwo,ze mnie ktoś skojarzy :lol: Quote
Recommended Posts