Dolphine Posted February 28, 2003 Posted February 28, 2003 kotlety, Buldog, kotlety, a nie plyny! :drinking: mrozimy bo sie zepsuja do nastepnych zawodow. Quote
Klara Posted February 28, 2003 Posted February 28, 2003 e tam : ja proponuję skonsumować te kotleciki popijajac :drinking: za zwycięstwo :angel: :angel: :angel: Quote
Megi N Posted February 28, 2003 Posted February 28, 2003 Klara, chyba wszyscy popijają bez konsumpcji. Jakoś tak cicho się zrobiło :wink: A moze już poszli spać? Bo bardzo zmęczeni :wink: Quote
basia Posted March 1, 2003 Posted March 1, 2003 Cze! To wczorajsze świętowanie nie wyszło mi na dobre. Dzisiaj tylko :morning: i cichutko proszę, nie trzaskać drzwiami :drink1: Quote
Megi N Posted March 1, 2003 Posted March 1, 2003 Najpierw przejedzenie pączkami w czwartek, zwycięstwo Adama w piątek a w sobotę tupot białych mew :wink: A tu już trzeba szykować się na ostatki :D Ciężkie życie :wink: Quote
Buldog Posted March 1, 2003 Posted March 1, 2003 Najpierw przejedzenie pączkami w czwartek, zwycięstwo Adama w piątek a w sobotę tupot białych mew (...) ...o statku poklad, w dali morza zew, na glowie oklad... ;) ;) ;)A ja zdrowiutki - choc nie moge powiedziec, zebym sie nie cieszyl wczoraj 8) Moze to dlatego, ze nie mialem okazji sie przejesc w czwartek paczkami :roll: Za to mojemu prosieciu jest wszystko jedno - Pan Adam, bol glowy, ostatki... Opala sie na balkonie :fadein: Quote
Skanka Posted March 1, 2003 Posted March 1, 2003 OPALA SIĘ?????? Rany, Buldog - u mnie balkon zastępuje obecnie zamrażalkę. Ty lepiej sprawdz czy Spike nie jest już twardawy :wink: Quote
Buldog Posted March 1, 2003 Posted March 1, 2003 Skanka: Ano jak najbardziej sie opala - wyjasniam ponownie, tak, jak kiedys Monice: Niemcy pod Lublinem to nie te moje :nono: Ja mieszkam jakies poltora tysiaca km na zachod od Lublina. A moze nawet blizej dwoch tysiecy bedzie, niz poltora :niewiem: U mnie jest teraz piekne sloneczko i pies nie bardzo ma szanse stwardniec - on raczej probuje odtajac po zimie ;) ;) ;) Quote
Dolphine Posted March 1, 2003 Posted March 1, 2003 jessssuuu Buldog tylko nie mow, ze u ciebie wiosna, bo w Wawie mroz trzyma a na jutrzejaszy zjazd haszczakowy jedziemy z saniami i w nowe miejsce, gdzie sa konie i szansa na kulig. A ty o opalaniu piszesz....litosci! :roll: 8) Quote
Buldog Posted March 1, 2003 Posted March 1, 2003 :niewiem: No co ja poradze, ze u mnie slonce swieci i jest jakies plus dziesiec? Psiur szczesliwy, bo sie w blocku wytaplal... 8) Ale na jutro i pojutrze mi tu ulewy zapowiadaja - lepiej Ci? ;) Quote
Nestor2002 Posted March 2, 2003 Posted March 2, 2003 No i wlasnie juz po sloneczku Nestor nacieszyl sie nim :B-fly: tylko w piatek w sobote juz od poludnia zaczelo sie cos psuc a wieczorem jak lunelo z nieba to psiula :Dog_run: nie wiedzial gdzie ma sie schowac jak na spacer wyszlismy , a w drodze powrotnej z Rixenstrat uj to juz nie mowic , wycieraczek brakowalo ehh tak to tutaj jest z ta pogoda Milej niedzieli Quote
Dolphine Posted March 2, 2003 Posted March 2, 2003 Buldog - wcale mi nie lepiej :roll: a nawet gorzej, grypsko mnie rozklada, a z dwojga zlego to juz wole mrozek niz deszczysko. Quote
basia Posted March 2, 2003 Posted March 2, 2003 Jeśli chodzi o wiosnę, to uroczyście informuję, że w moim ogrodzie zakwitły przebiśniegi, a żonkile przebiły się i pewnie niedługo zakwitną :) Dzisiaj odbył się kolejny trening. Trochę mnie piechy poturbowały, Ceik ma dziurę w łapie, ale i tak było super!!! Quote
Buldog Posted March 2, 2003 Posted March 2, 2003 Dolphine: Taa... Ja tez wole mroz - nie trzeba wtedy psiura wycierac dziesiec minut po przyjciu do domu... :roll: A wlasnie widze, ze sie zaczyna wiosna i sie znowu przywitam z jego recznikami :-? Grypa na razie nie doszla 8) basia: To juz jestes po chorobie w takiej formie, ze mozesz biegac? Fajnie Quote
Megi N Posted March 2, 2003 Posted March 2, 2003 Dla tych co marzną i dla tych co mokną! Na poprawę humoru :D Jak przeczytacie to dajcie znać czy udało wam się poprawnie odpowiedzieć na pytanie :D http://wshe.wb.pl/perfect.htm Quote
basia Posted March 3, 2003 Posted March 3, 2003 Megi :D Mnie sie udało, bo już to znam 8) Buldog, dzięki! :) Siły odzyskałam ale kondycja nie ta, ech... :-? Quote
Galja25 Posted March 3, 2003 Posted March 3, 2003 Dobrrre! Kliknełam oczywiście na idealna kobitke !!! Hiii!!! :-), idę wysłać to. Quote
Megi N Posted March 3, 2003 Posted March 3, 2003 Stare, stare :D , przeciez to temat wspominkowy :wink: Quote
Buldog Posted March 3, 2003 Posted March 3, 2003 PaYooK: Co prawda, to prawda - brzmi to dobrze: temat wspominkowy "Nowe twarze" :B-fly: Quote
ETM Posted March 3, 2003 Posted March 3, 2003 Panowie. Uwazam to za calkiem prawidlowe. Nawet tak stara jak moja ( a mam 700 lat) twarz na te wspominki wyraznie mlodnieje, jak nowa. Quote
ETM Posted March 3, 2003 Posted March 3, 2003 Nie nowa, ale po restau..., kurka wodna, jak to sie pisze? No, po paru zabiegach na chirurgii plastycznej. 8) Quote
basia Posted March 3, 2003 Posted March 3, 2003 Restauruje się antyki! ETM, czyżby było aż tak źle...? :-? 8) Quote
Recommended Posts